Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 17
  • Переглядів: 24

Арійський Стандарт 2014: тепер можна читати у форматі FB2

Книжка: Ігор Каганець. Арійський Стандарт: Технологія переходу в Простір волі. – Київ-Тернопіль: Видавництво «Мандрівець», 2014. – 576 с. Подається в авторській редакції, з кольоровими ілюстраціями. Можна вільно (безплатно) завантажити (закачати) у форматах FB2, DOCX і PDF.

Що означає ім’я Україна? Ким був Ісус Хрестос – арійцем чи євреєм? Що пили апостоли на Таємній вечері – алкогольне вино чи виноградний фреш? Чому Євангеліє наполовину наповнене ворожими вставками? Що таке аріянство та іудохристиянство? В яку з цих релігій була охрещена Русь? Звідки взялася Трипільська цивілізація і чому трипільці були озброєні до зубів? Що таке Живе Слово? Як практично здійснити самозцілення і здобути фундаментальне здоров’я?

На основі синтезу новітніх досягнень археології, генетики, кліматології, історії, антропології, лінгвістики, соціобіології, фізіології та психології у цій книжці подано цілісне бачення основних закономірностей розвитку людського роду від 40-го тис. до н. е. і аж до наших днів – епохи Великого Переходу. Розкрито таємницю Царства божого як земного простору позитивних подій і викладено послідовність простих кроків, які треба здійснити, щоб реально потрапити у цей простір подій і надійно закріпитися в ньому. 

Завантажити книгу "Арійський Стандарт" (2014) у форматі FB2 (13 Мб)

Завантажити книгу "Арійський Стандарт" (2014) у форматі PDF (18 Мб)

Завантажити книгу "Арійський Стандарт" (2014) у форматі DOCX (27 Мб)

Паперове видання цієї книги можна було придбати в інтернет-магазинах:  uchebka.org  та Наш формат 

 

 

 

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Вгору просування - без краплі вагання! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи