Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Символ свободи над Москвою

В Москві над сталінською 32-поверховою висоткою, що на Котельничній набережній, в ніч на середу, 20 серпня, вивісили прапор України. Прапор майорів на Москвою близько трьох годин. Крім того, була перефарбована зірка на цьому будинку, висота якого становить 176 метрів.

Каральні органи Москви вже знайшли чотирьох молодих людей (дві дівчини і двоє хлопців, усі жителі Москви), які це зробили, а суд відправив їх під домашній арешт до 19 жовтня. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Суд залишив без задоволення клопотання слідства, яке просило взяти Олександра Погребова, Олексія Широкожухова, Анну Лєпьошкіну і Євгенію Короткову під варту. Ніхто з обвинувачених раніше не притягався до кримінальної відповідальності і готові до співпраці зі слідством. Також суд взяв до уваги їхній "молодий вік".

У постанові суду зазначається, що "суд не намагається оцінити винуватість, бо це питання буде вирішуватися під час розгляду справи по суті". 

Самі фігуранти справи заперечують свою причетність до фарбування зірки на шпилі висотки на Котельничеській набережній і вивішування на ній прапора України. За їхніми словами, вони виявилися на місці злочину випадково, здійснюючи стрибок з даху, який знаходиться на кілька десятків метрів нижче, ніж шпиль із зіркою.

В ході розслідування вже проведено ряд обшуків, вилучено речові докази, призначено 11 різних експертиз.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Настав час для підготовки до референдуму "За приєднання Московської області до України"

Коментарі

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Настав час для підготовки до референдуму "За приєднання Московської області до України"

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Для чого? Краще готувати до цього Брянську, Курську, Білгородську, Воронезьку області, а особливо Кубань - тоді з правильною політикою спільно з Білоруссю можна буде показати, що таке відродження Київської Русі!

Миролюбність і озброєність!