Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

НБУ дав банку Єфремова, підозрюваному у фінансуванні терористів, кредит на 51 млн. грн.

Банк має намір отримати ще 83 мільйони гривень. «Український комунальний банк», що входить до групи невеликих банків і який ЗМІ пов'язують з «регіоналом» Олександром Єфремовим, взяв у Національного банку України кредити на суму 51 мільйон гривень.

Раніше повідомлялося про те, що Служба Безпеки України перевіряє причетність до фінансування тероризму олігарха Рината Ахметова і голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова.

Раніше Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження стосовно голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова за фактом зловживання владою.

Багаторічного хазяїна Луганщини Олександра Єфремова називають головним спонсором бойовиків в регіоні, йдеться у статті "Їх ніколи не посадять. Частина 2". Єфремов має пряме відношення до сепаратистських рухів, а так званий "народний губернатор" Болотов був "смотрящим" в Красному Лучі, де у Єфремова машинобудівний завод. Його будинок в Луганську жодного разу не був обстріляний бойовиками, і луганчани жартують, що це найбезпечніше місце в окупованому місті.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи