Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Через зраду керівництва АТО гинуть українські солдати

Світ:

Багато спецоперацій армійського спецназу, якими керує заступник керівника АТО В'ячеслав Назаркін, або про які він хоча б проінформований, за дивним збігом обставин закінчуються потраплянням в засідку і загибеллю українських військових.

Про це йдеться в сюжеті журналістського розслідування "Чорний список армії-2. Спецгенерал" журналістки "Слідства.Інфо" Ганни Бабінець.

Причиною цього армійці - не на камеру - називають те, що у Назаркіна в Росії є рідний брат-військовий, якому він розповідає про всі операції сил АТО. Ймовірно, інформація від нього потрапляє до бойовиків "ДНР".

"Знайомтесь, це - Генерал Мля. В'ячеслав Назаркін - заступник керівника АТО. Його рідний брат - російський військовий. Кажуть, Сергій Назаркін зараз служить на стороні ДНР, і брати активно спілкуються.

Коли я запитала самого Назаркина, чи є у нього брат - російський військовий, він відповів: "Не знаю... А поки ви мені заважаєте працювати, тому що я займаюся, МЛЯ, з правої, яка, МЛЯ, необхідна для того, щоб захищати державу. До побачення", - зазначила Бабінець на своїй сторінці у фейсбуці.

Як зазначає журналістка, ще півроку тому Назаркін "щосили намагався врятувати режим Януковича (змушував підлеглих у Генштабі Міноборони підписати листа екс-президента з вимогою навести лад у країні, а зараз керує спецопераціями на Сході"

Нагадаємо, раніше повідомляли, що українські спецслужби виявили у штабі сил АТО зрадника, який "зливав" секретну інформацію про хід ведення антитерористичної операції на Донбасі спецслужб Російської Федерації.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Сподіваюся, добровольчі батальйони розберуться з ним.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Сподіваюся, добровольчі батальйони розберуться з ним.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"