Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Слідство.Інфо" - "Чорний список армії-2. Спецгенерал"

Світ:

Армійські спецназівці базуться в Кіровограді, Хмельницькому, Очакові. Зараз вони воюють на сході України. Трагедія під Сніжним, коли бійці потрапили у пастку і зазнали великих втрат, не сталася випадково. Льотчик, на пошуки якого відправили спецпризначенці, уже був у безпеці. Вячеслав Назаркін, начальник управління спецоперацій Генштабу - ось кого, звинувачують у "підставі" вояків.

З 5 грудня 2013 року виконував обов'язки начальника управління спеціальних операцій Генштабу, а у березні його призначають постійним керівником спецназівців. 67% офіцерів не довіряють цьому начальнику, а 75% не вважають професіоналом справи. 83% вказують на його безпринципність і непослідовність у прийнятті рішень.Проте він є заступником керівника АТО Муженка. Вони - давні друзі.

Сьогодні генерал Назаркін, який раніше рятував режим Януковича, вирішує долі українських воїнів. Підлеглі Назаркіна звинувачують його у співпраці з противником, хоча відкрито говорити на камеру не погоджуються.

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Перевірити і вичистити.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Перевірити і вичистити.