Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Правий сектор" залишає за собою право на вогонь у відповідь — Ярош

Світ:

Дмитро Ярош виконає наказ Порошенка, але не вірить Путіну та його маріонеткам. До перемир'я ставиться скептично. Бійці в зоні АТО також не вірять в обіцяне перемир'я.

Добровольчий український корпус "Правий сектор" виконає наказ Верховного головнокомандувача Петра Порошенка про припинення вогню, але при цьому залишає за собою право на вогонь у відповідь. Про це на своїй сторінці у Facebook заявив лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош.

"До перемир'я ставимося скептично. Усвідомлюємо, що ні Путін, ні його терористичні маріонетки в Україні дотримуватися припинення вогню не будуть. Прикладів за останні місяці безліч... Готуємося до продовження боротьби. Приймаємо і вишколюємо молоде поповнення, формуємо нові підрозділи, навчаємо екіпажи танків і бмп, мінометні розрахунки... Українські Донбас і Крим буде звільнено від окупантів. Іншого не дано! Ми хочемо перемогти. Ми можемо перемогти. Ми переможемо! Слава Україні!", - написав Ярош.

Бійці в зоні АТО не вірять в обіцяне перемир'я, пише ТСН.uaХлопці продовжують ховатися від обстрілів і тримати важливі позиції. Донецький аеропорт, попри атаки бойовиків, надалі утримують українські військові. Жорстокі бої точаться і довкола столиці Донбасу, йдеться в сюжеті програми "Спецкор" на 2+2.

Головною мішенню бойовиків на цій ділянці фронту залишається Донецький міжнародний аеропорт. Наших десантників, які тримають злітну смугу, почергово поливають то снарядами із далекобійних САУ, то накривають залпами реактивної артилерії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи