Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ДАІшник, що стріляв по майдановцях, досі займає посаду в міліції

Майор ДАІ Запоріжжя Слета Євген Вікторович, який обстріляв активістів Євромайдану, не тільки не притягнутий до кримінальної відповідальності, а й продовжує працювати в міліції. Досі ведеться досудове розслідування щодо його дій, які кваліфікували як хуліганство.

 

Запорізьке видання Zanoza опублікувало відповідь МВС України. Уже понад півроку розслідування веде слідчий СУ ГУМВС України в Запорізькій області Баранов В. Г. Справу до сьогоднішнього дня не передали до суду.

Zanoza нагадала, що 25 лютого 2014 в районі універмагу «Лахті» відбулося резонансна подія.  Невідомий на автомобілі «Шевроле» зупинився на світлофорі і «привітав» натовп евромайданівців непристойним жестом з вікна свого автомобіля. Зав'язалася словесна перепалка, водій дістав зброю і вистрілив у натовп. Постраждала 20-річна дівчина (куля потрапила в лоб). 

Розлючений натовп накинулася на автомбіль, дістав горе-водія і понівечив авто. Коли витягували винуватця, виявили в машині недопиту пляшку зі спиртним, та й сам водій ледве стояв на ногах. 

Слета Євген Вікторович має звання майора і далі служить інспектором ДАІ з обслуговування міста Запоріжжя. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи