Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 62
  • Переглядів: 63

Чому євреї вбивають ягнят і кладуть руку на голову іншим?

Домашні тварини і гої у євреїв мають те саме значення. Гої це діти планети Геї, бо вони люблять і шанують тварин. Борючись з рогатим скотом, євреї борються проти гоїв.  Звідки ж взялися євреї, з якої планети прилетіли? Талмуд затверджує, що тільки євреї є повноцінними людьми, а інші неєвреї- гої (що означає “скоти” або “звірі”).  Нашими руками вони нищать нас. М”ясо гої певно колись не їли, бо дуже старанно жиди вносили цю програму про кров і м”ясо. Це їхня програма знищення нашої крові.

Слово кров появилося від малинового кольору веселки, знаючи, що людина стала вінцем творіння Творця. Кров- криша, вінець, віко, що находяться на нашій голові, хоч кров і рухається по всьому тілі. Певно, що від нашої головного мозку залежить  наша кров. Наш уявний захист- це кров, криша, дім, храм. Храмом  нашої крові є наше тіло, отже носій храму крові є найціннішим для Творця, це його вінець. Наші мозок, повіки, губи мають одинаковий вигляд, вони складаються з двох. Це є повторення дії Творця, так сказати  подібні структурою органи,  створені для взаємодопомоги з двох. До нашої голови ніхто не має права торкатись, окрім наших мами, тата, коханих і люблячих людей. Наша голова - найбільша цінність, а чужі руки несуть енергетичні заряди, можуть лікувати, а можуть  ранити чи поработити.

Дуже багато слів, пов"язаних з кров"ю, внесено в єврейську релігію. Прочитавши цитати з їхнього писання і вчення робиться жахливо, хоч деякі вислови є повчально-корисними. Щоб спотворити, то треба перемішати добре і зле, тоді ніхто не розбере такий клубок. Вони пропонують різати тварин і окроплювати їхньою кров”ю, в той же час, кажуть не їсти крові. Вже знаємо, що від Творця першим у світ був посланий Овен (баран, козел, ягнець), а другим є Тілець ( бик, корова,теля). Символічно значить, що Овен- це голова людини , а Тілець- це тіло людини. Тому, читаючи, як їх вирізали для якогось “господа” у жертву, стає очевидним, що євреї - це масковані недруги Землі і противники людей. Невідомо для кого вони це роблять, можливо серед них є біороботи прибульців. А всі дійства вони творять руками наших “праведних попів”, бо всі наші релігії базовані на єврейській біблії. 

Наведу деякі цитати єврейського писання, які мають слово кров і побачимо, яким чином вони складали програму знищення боголюдини. Але хай знають, що все це вони пожнуть самі, і їхній господь вже відкинув копита догори. Їхня мазанина є спотворенням, "супом" для  мозку читачів, вона є абсурдною для здорового глузду. Оскільки цю мазанину переписували, повторювали, то щось і проросло. Виполемо бур"ян, і крокуємо  нашим  правильним шляхом.

Книга Буття:
Бт.4: 10 -І сказав [Господь]: що ти зробив? голос крові брата твого кличе до мене з Землі; (про Каїна)
Бт.4: 11- А тепер ти проклятий від Землі, що відвернула уста свої прийняти кров брата твого від руки твоєї;
Бт.9: 4- Тільки м'яса з душею його, з кров'ю її, не їжте;
Бт.9: 5 -покараю і вашу кров, в якій життя ваше, стягну її від усякого звіра, стягну також душу людини від руки людини, від руки брата його;
Бт.9: 6- Хто виллє кров людську, того кров проллється рукою людини: бо людина створена за образом Божим;
Бт.37: 31- І взяли одяг Йосипа, і закололи козла, і обмочили одяг кров'ю; ( Для чого вони обмочили одяг Йосипа кров”ю козла? Варіанти: 1-цією кров”ю вплинути чи забрати розум Йосипа; 2- зробити Йосипа в майбутньому носієм смертності; 3- маніпулювати Йосипом, як винуватцем пролитої крові;  4 -показати, що Йосип споживає кров; 5- символічно підштовхнути  арійців до вживання крові).
Книга Вихід :
Вх.4: 9 - коли вони не повірять також обом тим ознакам, і не послухають твого голосу, то ти візьми води з річки і вилий на сушу; і вода, взята з річки, зробиться кров'ю на суші. (Життям знищувати життя, бо вода є початок від Творця (з води народжується вогонь), а кров- вінець творіння Творця.  Залякували людей).
Вх.7: 17 -Так говорить Господь: По цьому пізнаєш, що Я Господь: ось цим жезлом, що в руці моїй, я вдарю по воді, що в річці, і вона зміниться на кров,( Надалі побачимо, що, так названий,  господь не мав ніякого жезла. Спочатку пишуть "сам лий воду", надалі- в господа є жезл, а ще надалі- найди того, хто це зробить).
Вх.7: 19 - І сказав Господь до Мойсея: Скажи Аарону [братові твоєму]: візьми жезл твій [в руку твою] і простягни руку твою на води Єгиптян: на річки їх, на потоки їх, на озера їх і на всяке вмістилище вод їх, - і стануть кров'ю, і буде кров по всій землі єгипетській і в дерев'яних і в камінних посудах. ( Інші джерела пишуть, що Аарон був устами Моїсея, що розуміється і розумом. Очевидно, що Аарон володів дивами, і чомусь цей невідомий господь мав діяти через Аарона, хай би сам робив. Ще думаю, що Аарон-це була жінка, яку поневолили і  певно мова ведеться про послідовника від Нептуна і солону воду, що нагадує плазму крові ).


Вх.7: 20 - І зробили Мойсей та Аарон, як звелів [їм] Господь. І підняв [Аарон] жезл [свій] і вдарив по воді річковій на очах фараона й на очах його рабів, і вся вода в річці перетворилася в кров,
Вх.7: 21- і риба в річці вимерла, і ріка засмерділася, і не могли єгиптяни пити води з ріки; і була кров по всій єгипетській землі. (Спочатку вносять програму, як має бути, а потім, як воно сталося. Таким чином лякають, щоби покорялися їм. Думаю, що  і не було такого перетворення води).
Вх.23: 18 -[Коли вижену язичників від лиця твого і поширю межі твої], не виливай крові жертви Моєї на квасне, а лій від Моєї святкової жертви не повинен залишатися до ранку. (Тут язичники співпадають з квасним. Думаю, що при квашенні йдуть перетворення, хімічні реації, видозмінення енергій. Кажуть, що кров є лужним середовищем, то певно, що відбудеться реакція з квасним).
Вих.24: 6 -Мойсей, взяв половину крові, і влив в чаші, а другою половиною окропив жертовник;
Вих.24: 8- І взяв Мойсей крові, і покропив народ, кажучи: ось кров завіту, який Господь уклав з вами про всі оці слова. ( Віди кажуть, що мінструації у жінок колись не було, що вона не обов”язкова, тому можна думати, що вона створена штучно якоюсь програмою. Євреї  шукали влади над матір"ю Землею і методи витікання крові).


Вх.29: 12 - візьми крові тільця і поклади перстом твоїм на роги жертівника, а всю [решту] кров виллєш до основи жертівника. (згадують слово роги. Чи не євреї придумали слово жертва богу для знищення мирних тварин та людей?).
Вх.29: 20 - і заколи барана, і візьмеш кров його, і покладеш на край правого вуха Ааронового й на край правого вуха синів його, і на великий палець правої руки їх, і на великого пальця правої ноги їх; і покропи кров'ю на жертовник з усіх боків; ( стає зрозумілим, що їх роблять смертними, адже пізніше синів Аарона вбили, бо вони взяли свої кадильниці і принесли перед Господом «вогонь чужий», за що й були вбиті вогнем. Кадильниці є підказкою, що ароматизували приміщення не кров”ю, а приємними запахами, обкурювання робило очищення ).
Вх.29: 21- і візьми крові, яка на жертівнику, і єлею помазання, і покропи на Аарона й на шати його, і на синів його, і на шати синів його з ним, - і освятиться він, і шати його та сини й одягу їх з ним. (“Освятиться, він”- це підла облуда, вони таким чином забирали силу, робили витікання енергії з тіла, смертність і захворювання. Їхній метод - це поступове проникнення, щоби робити зло).


Вх.30: 10 - І складе Аарон очищення над рогами його одного разу на рік; кров'ю жертви за гріх він буде очищати його одного разу на рік в роди ваші. Це найсвятіше для Господа. ( Який гріх мав Аарон? Можна догадатись, що це була жінка, яку зробили грішною, що Аарон не був угодний якомусь “господу”. Що є таке слово господь? Воно дуже підозріле. Догадуюсь, що ми є Ааронові нащадки, то якому це господу ми є неугодні? Ось і малюнок найшовся жезлу Аарона, це квітуче дерево і його тримає  єгипетська жінка. Жезл дає зрозуміти, що він надавав розквіт, а не смерть. Жиди  жезл життя уявно- віртуально перетворили в жезл смерті, бо хто буде знати про який жезл іде мова.  Тому вся їхня написана маячня -не вартує виїденого яйця. Це їм так би хотілося, але свої роги ми їм наставимо).
Вх.34: 25 - Не будеш приносити крові жертви Моєї на квасне, і жертва свята Паски не повинна переночувати до ранку. ( згадують, що квасне їм не подобається, це цікаво, бо певно тоді швидко гине чи перетворюється астральне тіло, душа. І ще, певно на ранок Паски цим жахам протидіє якась світла відновлювальна енергетична сила, бо багато народу радіє).
Вх.12: 13- І буде та кров вам знаком на будинках, де ви знаходитесь, і побачу кров і пройду повз вас, і не буде між вами згубної порази, коли Я вражатиму землю єгипетську. (Якась путанина, бо кров інших не є признаком захисту, а швидше навпаки, принесе відплату.  Певно таким шляхом залякували і спонукали для  вживання м"яса тварин.)


Книга Левіт             
Лв.1: 5- і заріже бичка перед Господом; А Ааронові сини, священики, принесуть кров і покроплять кров'ю з усіх боків на жертівник, який при вході скинії зборів; (Ось і використали Ааронових синів, це наші священники, що дають пити в церкві кров Ісуса під виглядом вина).
Лв.1: 11- і заріже її перед Господом на північній стороні жертівника, і сини Ааронові, священики, кров'ю його на жертівника навколо; (Ця фраза ”заріжте бичка ” постійним тук-тук, певно внесла багатьом людям помутніння розуму, щоби так і робити).
Лв.1: 15- священик принесе її до жертівника, і проб'є йому голову, і спалить на жертівнику, а кров його буде вилита при стіні жертівника . (Проб”є голову, це те саме, що покладе руку на голову людини).


Лв.3: 2 -і покладе свою руку на голову жертви своєї, та й заріже її при вході скинії зборів; А Ааронові сини, священики, окроплять кров'ю жертівник з усіх боків; (Чи не накриває нам піп голову у церкві, чи не кладе руку на голову?  До нашої голови ніхто не має права торкатись, бо накриваючи її , чужа рука перекриває доступ життєвої енергії Творця для людини. Шукають жертв, ягнят невинних, гнусну програму писали євреї, для знищення чи  володіння нашим розумом. Символічно, ягня- це наш розум, мозок, вогонь енергії).

Лв.4: 16- помазаний священик внесе крові бичка до скинії зборів,
Лв.4: 17- І вмочить священик пальця свого в кров [тельця] і покропить сім раз перед Господом перед завісою [святилища],

Лв.4: 18- і покладе крові на роги жертовника [запашних курінь], котрий перед Господом у скинії зборів, а всю кров виллє до підніжжя жертовника цілопалення, що при вході скинії зборів. (Запашні куріння змішують з кров"ю, тобто до чистого вносять смерть. Все-таки жертівник був рогатий, і євреї боролися з рогатими тваринами, що може мати відношення до планети Місяць. А Місяць вигодовує нас, згідно вчення Гермеса. Потім Місяць є храмом Материнства, знаком Рака, цифрою 4, де народжується Людина).
Лв.5: 9 -І покропить із крові жертви за гріх на стіну жертівника, а кров буде вилита до підстави жертівника, це жертва за гріх; ( Звідки взявся гріх?  І вбивати невинних за гріхи винних- оце така єврейська  культура, мракобісся ).
Лв.6: 27- все, що доторкнеться до м'яса її, освятиться; і якщо її крові покропить на одяг, то покропиться обмивання на святому місці; (тут вже вище криші- освятитися від зарізаного м”яса тварини жіночої статі).
Лв.6: 30 -а всяка жертва за гріх, що з крові її буде внесено до скинії зборів на очищення в святині, не повинна бути з'їдена; її мається палити на вогні. (Ось вам і запашні аромати обкурювань. Вони ритуали обкурювань підміняли і перевертали в м”ясо і кров. Запашним зробили запах смаженого м"яса).


Лв.7: 14- одне що-небудь з усього приношення свого нехай принесе він піднесення Господу; це належить священикові, що окропляє кров'ю мирної жертви; ( Те, що жертва повинна бути мирна, безгрішна,  і значить, що програму вносили проти мирних створінь, беззбройних і добрих).
Лв.7: 26 -і ніякої крові не будете їсти по всіх ваших оселях з птаства та худоби.
Лв.7: 27 -а хто буде їсти яку-небудь кров, винищена душа та із народу свого. (Ось тут кажуть правду. Так перемішуючи все докупи, хтось і повірить в їхнє тотальне спотворення ).
Лв.7: 33- Хто з Ааронових синів приносить кров мирних жертов та лій, йому праве плече на частку; ( Просувалось заохочення співпрацювати з ними арійських священників,  прийняти їхню релігію. Результат не забарився, бо всі в християнських чи католицьких церквах п"ють кров Ісуса і їдять його тіло ).
Лв.8: 15- і заколов його [Мойсей] і взяв крові, і дав своїм пальцем на роги жертовника з усіх боків, і очистив жертівник, а кров вилив до підніжжя жертовника, і освятив його, щоб зробити його чистим. (Нахабство не має меж, це жест на виродження, душу вбити, розкидати, потоптати і говорити, що йде очищення. А з самого початку то забули, що писали, що кров вбитого Каїном брата кликала від землі. Путін маніпульований і війну він веде від імені євреїв, йому пробили голову, він жертва).


Лв.8: 23 -і заколов його Мойсей, і взяв крові його, і поклав на край правого вуха Ааронового й на великого пальця правої руки його і на великий палець правої ноги його. (Помітили, що вони повторювали одні і ті ж вислови, а це є затвердження дії, методом повторення. Аарон- це була жінка, тому кров помістили на неї).
Лв.8: 30 -І взяв Мойсей оливи помазання та крові, що на жертовнику, і покропив на Аарона, шати його, і синів його, і шати синів його з ним; і так освятив Аарона, шати його, і синів його, і шати синів його з ним. (Ось так зробили  нас бути смертними і ворожими. Але це вони зробили для себе, бо бумерангом  діє Закон Всесвіту ).
Лв.14: 25- і заріже ягня жертви за провину, і візьме священик крові жертви за провину, та й дасть на край правого вуха очищуваного, і на великого пальця правої руки його і на великий палець правої ноги його; (Скажіть, яку провину може мати ягня чи баран, символ миролюбства?)   Малюнок нижче показує, що замість дитячої крові ангел запропонував кров барана. Це має глибокий зміст. Означає, залиши життя дітей, натомісць забери їх розум. Можна догадатись, що це зробила мати заради дитини. Отже, жінка віддала розум своїх дітей у владу невідомому  кровоненажерливому богу-господу євреїв.

Ця картина дає розуміння, що колись відбулось захоплення влади жінки, і вона поступилася розумом дітей, заради їх життя. Ось тому і квітучий жезл євреї показують, як  носія смерті, і роблять погані справи  руками тієї ж жінки.
Лв.16: 14- і візьме крови теляти, і покропить пальцем своїм на віко (кришку) спереду і перед віком сім разів покропить з крові пальцем своїм.
Лв.16: 15 - І заріже козла в жертву за гріх за народ, і внесе його кров за завісу, та й зробить із кров'ю його, як зробив був із кров'ю теляти, і покропить її на віко та перед віком — (гріхи народу покласти на невинних. Перевертання, запутування, відрізання розуму і зробити грішними. Козел- символ мозку людини і тепла, теля - символ тіла людини і світла).


Лв.16: 27- А теля жертви за гріх і козла за гріх, що їхню кров внесено на очищення в святині, винесуть геть зі стану і спалять на вогні шкіри їх і м'ясо та їхні нечистости; (нечистотами названо: розум-знак козла, і знак тільця -це добросердечність, мати, молоко)
Лв.17: 4- і не призведе до входу скинії зборів, [щоб принести цілопалення, або в жертву про порятунок, бажану Господу, у приємні пахощі, і якщо хтось заріже поза табором і до входу скинії зборів не принесе,] щоб представити в жертву Господу перед жилищем Господнім, то людині тій буде полічена кров: вона пролила кров, і знищена душа та з народу свого;
Лв.17: 6 -і покропить священик кров'ю на жертівника при вході скинії зборів й спалить лій як любі пахощі для Господа. (Так євреї всовували свою ідею, щоби оплутати мозок. Обкурювання приємними пахощами вони замінили жареним м”ясом тварин. Палене м”ясо просунули, як жертву якомусь господу-пожирателю і зробили це приємним запахом замість рослинних ароматів).


Лв.17: 10- Якщо хтось із дому Ізраїля і з прибульців, що мешкає серед них, буде їсти яку-небудь кров, то зверну лице Моє на душу того, хто їстиме кров, і винищу її з народу її, (Ось так вчать, нищити і різати, але їсти на треба. Це повчально, бо щоби затуманити брехню, її треба розбавити правдою).
Лв.17: 11- бо душа тіла існує в крові, і Я призначив її вам для жертівника, щоб очищати душі ваші, бо кров ця вона очищує душу ( Нахабна брехня, знищувати душу іншого, щоби очиститися самому. Треба дійсно бути без голови-розуму, щоби слідувати такому хижацтву. Вбивати і носити кров інших- це втрачати свою енергію, тому ми стали смертними).
Лв.17: 12 -Тому сказав синам Ізраїля: Кожна душа з вас не буде їсти крові, і прибулець, що мешкає серед вас, не буде їсти крові. (Прибулець це інший, хто прийшов. Можливо, дійсно біоробот).
Лв.17: 13- Якщо хтось із Ізраїлевих синів та з прибульців, що мешкає серед вас, на лові зловить звіра чи птаха, якого можна їсти, то він виллє кров того й закриє її землею,
Лв.17: 14- Бо душа кожного тіла кров його, вона душа його; тому Я сказав синам Ізраїля: Не їжте крові ні з якого тіла, тому що душа кожного тіла кров його: всякий, хто буде їсти її, будуть понищені.
         Книга Числа
Чіс.18: 17- Тільки перворідного з волів, або перворідного з овечок, або перворідного з кіз не викупиш, вони святиня; кров'ю окропиш жертовник, а їхній лій спалиш в жертву на любі пахощі; ( Перемішати правду і брехню. Святиню вбити і окропити  їх же  кров”ю. Невже багато розуму нам треба, щоб зрозуміти, що святиню вбивати не можна. Єврейська мазанина для знищення всього святого на землі).
Чіс.19: 5 -і спалять телицю на його очах, шкура її, і м'ясо її, і кров її з її нечистостями спалять; (Постійне повторення- вносять програму. Спочатку говорять за святиню, а потім кажуть, що це нечистоти, роблять перевертання, щоби заплутати).
Чіс.23: 24- Ось народ, як левиця встає і як лев! не ляже, поки не з'їсть здобичі і не нап'ється крові вбитих. ( Лев- це є символ Сонця.  Жиди цей народ Сонця нагодовують кров”ю вбитих. Лев п"ятий в зодіакальному колі. Це є символ 50%, півкола, євреї  і тут  дьогтю всунули. Отже, прогнозують, що лев з"їдатиме овець, тобто народ з"їсть свій розум. Подавляться писаки своєю мазаниною і слюнями). Живитися праною можуть не тільки люди , а і тварини. Оце і є наша еволюція, сьогодні це є вже фактом. А колись так  все і було.

Чіс.35: 12- і будуть у вас ці міста сховищем перед месником [за кров], щоб не помер убійник, поки не стане перед громадою на суд. (Отже напоїти народ кров”ю, а надалі хай судять народ, зробивши його винним).
          Книга  Другозаконня
Втор.12: 16- тільки крові не їжте: на землю виливайте її, як воду. ( Наполовину збрехали. Виливати на землю кров- це обезцінити душу і програма на війни).
Втор.12: 23 -Тільки будь обережним, щоб не їсти крові, бо кров вона душа не будеш їсти душі разом з м'ясом;
Втор.12: 27- І створюй всепалення твої , м'ясо та кров, на жертівнику Господа, Бога твого; але кров інших твоїх жертв повинна бути вилита на жертівнику Господа, Бога твого, а м'ясо їж. (Господь і бог твій, євреє,- занадто кровожерливий).

Псалом.104: 29- перемінив їхню воду на кров, і заморив рибу їх. ( вода рівнозначно крові є життям. Перевертання цінностей, бо воду перетворюють на кров. Отже, певно люди харчувалися тільки рибою і не їли м”яса. Певно так змінюється склад крові людини).
Ісайя.34: 7- І буйволи впадуть із ними, і телиці з волами, і досить нап'ється земля їх кров'ю, і прах їх ожирниться від лію. (Роблять нищення перших посланців Творця, вола - робітника-майстра і матір-годувальницю,  напоюють її ж кров”ю).
---- Плач Єремії
Плач.4: 13- Усе це - за гріхи лжепророків його, за неправду священства його, які серед нього проливали кров праведників.
Плач.4: 14- бродили як сліпі по вулицях, поплямовані кров'ю, так що неможливо було доторкнутися до одягу їх.

Єзекиїл.39: 18 -М'ясо мужів сильних будете їсти, і будете пити кров князів землі, баранів, ягнят, козлів та телят, всіх відгодованих на Васані (Башані); (Ясно, м”ясо мужів сильних- воли і барани , це є люди, що мають цінності миру , добра, світла. Але зробили так, що ми самі їмо себе, вбиваючи і споживаючи м”ясо цих тварин).
Єз.39: 19 -і будете їсти жир до ситості і пити кров до сп'яніння від Моєї жертви, яку Я приніс для вас.

Ленін відпочиває після ознайомлення з єврейським вченням. Адже він висловився, що релігія - це опіум для народу. Але прийшли чекісти- євреї, які і тут попили теплої крові мирних людей. Отже задумаймось, чи варто йти до церкви, де хрестять, окроплюють, приводять до отари єврейських цінностей, бо ми як отара овець, куди всі -туди і я. Так ми миролюбно створені Творцем. Вже краще порозумітися з комуністами і найти спільну мову, адже серед них наші люди, бо попи — це брехуни і єврейські попихачі. Малюнок досконалий, бо  вже і інші догадались, що роблять "святителі душ".

Домашні тварини і гої у євреїв мають те саме значення. Гої це діти планети Геї, бо вони люблять і шанують тварин. Борючись з рогатим скотом, жиди борються проти гоїв.  Звідки ж взялися євреї, з якої планети прилетіли? Талмуд затверджує, що тільки євреї є повноцінними людьми, а інші неєвреї- гої (що означає “скоти” або “звірі”).  Нашими руками вони нищать нас. М”ясо гої певно колись не їли, бо дуже старанно жиди вносили цю програму про кров і м”ясо. Це їхня програма знищення нашої крові. Медицина- це узаконена організація проти гоїв, жидами там нашпиговано. До речі, переливання крові людей є внесенням душі іншої людини, це найгірше, що придумала  медицина. Кров  отримувати від рідних, а не від чужих і невідомих донорів.
  Наприклад, в хроніках середньовічного історика Альдінара (XII століття) описаний бій англійських лицарів з натовпами сарацинів: «Багаторазово був ранений кожен герой, але ні краплі крові з ран його не лилося!». Стосовно крові, то втрачається всяка полеміка, бо праноаріанство постать крапку на цій темі назавжди. Тому пропоную дружно переходити на прану і вичиститься весь бруд і шлаки з організму.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Я, прочитавши вищенаписане, дістала форму шість”Освячення особистого простору” і стала натхненно житати Живе Слово, зрозуміла, що треба захищати свій простір, себе, родину, бо іншого виходу не бачу. Потім пішла на гору і стала співати пісні для Себе, Сонця і Місяця, придумувала сама. Дякую тим людям, що першими знайшли шлях виходу і показали дорогу іншим.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Коментарі

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Я, прочитавши вищенаписане, дістала форму шість”Освячення особистого простору” і стала натхненно житати Живе Слово, зрозуміла, що треба захищати свій простір, себе, родину, бо іншого виходу не бачу. Потім пішла на гору і стала співати пісні для Себе, Сонця і Місяця, придумувала сама. Дякую тим людям, що першими знайшли шлях виходу і показали дорогу іншим.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Хлопці! Хто там відає технічними навиками сайту, скажіть, чому ця моя стаття посередині має пропущений текст, залишаються малюнки, а тексту нема. Може занадто велика, що пропускає середину, чи щось не спрацювує? Дякую.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Просто після картинок і перед картинками треба робити абзацний відступ (натискати на Enter).

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Старий завіт біблії - це дійсно гидота! Колись для загального розвитку хотів прочитати цілу біблію, а зараз радий що цього не зробив. А взагалі то дивно, що багато на перший погляд адекватних людей, нормально сприймають цей єврейський бруд, та ще й називають це все посланням Бога-Творця.

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

...А мені не вдається надрукувати всі статті, які розміщує пані Зоріна (((.

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

?Може мені хтось пояснити, чому не вдається роздрукувати цю статтю (і інші пані Зоріни)? Зазвичай великі статті не читаю одразу, а зберігаю у ПДФ-форматі і читаю тоді, коли є час. Тому маю наразі проблему, яку прошу допомогти вирішити... ((( Дякую.

Володимир Майборода каже:
...А мені не вдається надрукувати всі статті, які розміщує пані Зоріна (((.

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Обережно - SOS! Стоїмо на стражі.

Оце подивилась в кінотеатрі новий американський фільм "Месник" і знаходжусь під його враженням. Єврейські жахи про кров. Вони вносять програму, все проти Росії, (Україна то недалеко втікла, можна догадуватись).

Суть фільму. Російська мафія використовує жінок в проституції, робить поработіння жінок, російський рекет забирає гроші в магазинах, кругом працює російська банда. Чорний американець є захисником жінок і месником, вислідковує всіх росіян-бандитів і повсюди проливає їхню кров.
Весь фільм створений на крові. Головний російський мафіозі має прізвище Пушкін. А в кінці фільму підходить російська дівчина, яка звільнена від рабства банди, і дякує негру. Ось таке- молоді білі дівчата вдячні доброму негру. Є над чим подумати чоловічій статі білої раси.

Тепер можна протерти очі. Протягом всього фільму ллється кров росіян, їх не тільки стріляють, а ріжуть, свердлять, пробивають артерії шиї, підвішують і роблять стікання крові зверху до пят, по підлозі розмазують кров. Цівками, доріжками, калюжами - повсюди акцент на крові. Чи не знайомий почерк декого?
І не треба шукати автора чи замовника, бо щоб дивитись такий фільм, то треба заплатити ще глядачеві. Я так і подумала, що його віддали в прокат задаром, лише показуйте іншим і насичуйте бажанням крові і заробляйте собі гроші, а нам тільки зробите добру справу.
Розібравшись з єврейською релігією крові, то фільми можна читати наперед, яку програму вносять і чого бажають. Пропоную не тішитись американцями, а шукати дружбу з росіянами. Жиди просувають знищення нашої крові, руками інших. А росіяни хай присядуть, бо прийшов капець по всіх пунктах.
Моя думка, якщо хотіли визволити жінок, то нема потреби різати чоловіків, а ув"язнити їх і примусити виконувати вказівки жінок. Надати жінці владу і вона сама розбереться з чоловіком.
Бо чоловіки -це є розум, який веде і охороняє. Різати чоловічу стать- відрізати розум, проливання крові- позбавляти душі і тіла. Ось така єврейська програма.
Отже, жінки, забирайте самі владу у чоловіків, щоби не прийшлось дякувати негрові. Сказати своєму розумнику - "Посунься, дорогий, на край лавочки". А чоловіки хай ще подякують жінкам, що ті їм врятували життя.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Кров для євреїв - це осквернення. Вони її не лише ллють, а й гнушаються.
Цікавим є те, що і хрИстиянські священники у певних моментах це культивують:
Крім свого виняткового гнушенія кров'ю (Левіт 15: 1-18), древні євреї дотримувалися вірування в небезпеку жіночої кровотечі, яке поступово стверджувалося, і ще більше зміцнилося в пізньому іудаїзмі: Мішна, Тосефта і Талмуд ще більш докладні з цього приводу, ніж Біблія.
Є такі, хто й намагаються врозумити жіночок (1, 2), доводячи, що тут нічого такого гріховного немає, але ж справді, залишається розгадати... що такого страшного для жидів є кров не жидів?!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Так, це цікаво! Прочитала з ваших посилань: "У Старому Завіті нечистота зв'язується з темою смертості, яка оволоділа людством після гріхопадіння Адама і Єви. Бачимо, що і смерть, і хвороби, і витікання крові і сімені, як знищення зародків життя - все це нагадує про людську смертність, як глибинне пошкодження людської природи."
Моя думка. Оскільки євреї вважають кров, як нечистоту, то треба вважати все навпаки.
Так зване "Гріхопадіння"- це надання людині можливості розмножуватись. Тоді виявиться, що, так звана, смертність,- це можливість повторного народження, воскресіння, безсмертя.
Гріхопадіння - це ми були удосконалені, нам щось було добавлено, що пов"язано з кров"ю.
Якщо жінці не можна бути в церкві в цей період, це значить, що вона дуже чутлива щось сприйняти, так сказати, по зову крові.
Якщо жиди ллють кров і ритуально намолюють на неї, значить кров несе інформацію. І випливає, що знищувати можна на відстані, а також управляти людьми, робити їх хворими.
Вони ж зараз взялися до курей, думаю тому, що ми ввійшли в зодіак Меркурія, що літає, єднає. Якби вони їх не катували, то можна було б думати щось людське.
В Добрій Новині Ісус підтвердив, що нечистоти не ісує, і хто з ним, якщо помре, то оживе. А він був лагідним, (це щоб організму переродитись).
Зараз я подумала, що переродження означає, що жиди не зможуть більше впливати на нашу кров ніякими ритуалами. На землі йде велика боротьба, яка ведеться з космосу. Жидами управляє дійсно диявол, бо в розумні мірки це не влазить. А наші попи стали жидами.
Ще подумала, що всі зірочки на небі нам допомагають, вони з нами, бо це частинки нашої Землі. Адже зодіак нам допомагає розуміти, вказівник шляху. Тому з нами, дітьми Геї, великий захист.
Також переконана, що вночі нас лікують, якось допомагають і відновлюють, підказують. Певно тільки вночі нам можна допомогти, бо тоді ми відмикаємо розум і даємо доступ до тіла. Висновок: щоби почуватися добре- вимкніть розум і вам все дадуть.))))

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую за розгорнуту відповідь, що теплить душу, пані Зоріно.
Відчуваю, що все саме так, як Ви тільки що описали!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)