Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Києві заарештували бійців батальйону "Айдар" і звільнили високопоставленого сепаратиста

Світ:

Міліція затримала у Києві групу бійців батальйону "Айдар", які перевозили для передачі правоохоронцям Павла Малиша, колишнього "заступника міністра охорони здоров'я" терористичної організації ЛНР. Серед затриманих "айдарівців" - Андрій Ревуцький, активіст Майдану, волонтер, який возив посилки бійцям АТО.

За словами волонтерів групи Saving Lives in Ukraine, співробітники міліції заарештували бійців за безпідставним звинуваченням, а Малиша при цьому відпустили.

"Хлопців затримали за заявою дружини Малиша про викрадення. Їх чекали співробітники "Сокола" і УБОЗу. Дружина явно координувала свої дії з міліцією", - сказав один з колег Ревуцького. За його словами, у "айдарівців" при собі було достатньо доказів того, що Малиш продовжував співпрацювати з ЛНР після переїзду до Києва разом з дружиною, в тому числі, докази таких переговорів по мобільному телефону.

Військовослужбовці зараз знаходяться в київському СІЗО, проти них порушено кримінальну справу за статтею 144 "Викрадення людини".

2 жовтня в Сєвєродонецьку був затриманий депутат облради від Партії регіонів Павло Малиш, який до захоплення ОДА працював там керівником департаменту охорони здоров'я. А на початку літа Малиш активно співпрацював з так званою "Луганською народною республікою" і навіть займав пост заступника "міністра охорони здоров'я" ЛНР.

На початку вересня лідер Громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов заявив, що Павло Малиш тепер влаштувався працювати в Києві в структурі, що займатиметься відновленням зруйнованої бойовиками ЛНР економіки Донбасу.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи