Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Агресор вивозить обладнання в Росію, бо не сподівається втримати східну Україну (аудіо)

Чому так сталося, що терористи нібито створюють свою республіку на Донбасі, але водночас знищують економіку та інфраструктуру? На що реально перетворюється Донбас?

 

На сході України не працює 80% промисловості. Інфраструктура в Донецькій і Луганській областях зруйнована на 50%. Російський гуманітарний конвой вивозить з Донбасу вугілля, урожай насіння та обладнання, каже луганчанин Сергій Шахов, лідер всеукраїнського громадського об’єднання «Народна довіра».

Стратегічні об'єкти Донбасу, зокрема, Луганськтепловоз та завод "Топаз" вже вивезли на територію Росії. Шахов вважає, що можна відновити Донбас, якщо з території будуть виведені бойовики і так званий гуманітарний конвой. За 23 роки не було побудовано жодного заводу. Олігархи зруйнували вугільну промисловість.

Економіст Борис Кушнірук вважає, що Україна має відмовитися від дотування вугільної галузі. Дотуванням Донбасу Україна тільки шкодила економічному розвитку того регіону. Якщо більшість підприємств Донбасу припинять своє існування, це буде тільки на користь Україні, каже експерт. Відновлювати Донбас потрібно на абсолютно новій основі.

Аудіозапис розмови

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи