Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

З висновками про некорумпованість нової Ради доведеться почекати – американський експерт

Категорія:

Новообрану Раду вже назвали найбільш прозахідним парламентом України з часів незалежності. Однак деякі американські експерти радять з ярликами не поспішати. Янукович також заявляв про свої проєвропейські позиції.

Одним з таких експертів є професор Каліфорнійського університету Пол Даньєрі.

Він каже: «Усі радіють, що результатом виборів став найбільш прозахідний парламент в історії України. Всі щасливі, однак така реакція досить поверхнева.

Чесно кажучи, на Заході, ми тут маємо звичку називати все або білим, або чорним. І ми оцінюємо ситуацію з точки зору, чи орієнтовані ці сили на Захід. Показником має бути інше. Я думаю, що в цьому випадку, прийшли до влади партії, які в першу чергу по-новому дивляться на шляхи вирішення внутрішніх проблем і на відносини з Росією.

Проєвропейський партії – явище не нове в Україні. Янукович заявляв про свої проєвропейські позиції. А от партії, що не загрузли в корупції – це нове явище. А чи побачимо ми некорумпований парламент – з цими висновками доведеться почекати».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
США
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи