Зображення користувача Володимир Майборода.
Володимир Майборода
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 6

Мій аргумент на користь Сокола Волі

Раптом захотілося викласти свої думки під враженням прочитаних коментарів до статті Сокіл Волі чи Трисуття?

Справді, шановні компанійці, згадаймо одну важливу рекомендацію Народного Оглядача - "2. Інформуйте ненав’язливо"

Варто її дотримуватися, бо переконувати один одного у власних переконаннях безперспективно для обох сторін.

Наприклад, переконувати мене в тому, що під час ініціації Творець скинув на Ісуса Хреста дохлу птицю - безперспективно(!);
переконувати мене, що Дух Святий, який спускається згори від Творця не ЖИВа Істота - безперспективно!

Нав-Прав-Яв - цікаво, але не зрозуміло, мабуть саме тому, що Вашими ж словами, шановні компанійці: "вкладене в це поняття первинне значення втрачено" і певно, що застаріло. Творення нового світу супроводжувалося/супроводжується вкладанням нового сенсу в символи. Звичайно ж(!), робити це слід поважаючи первинне тлумачення символів ... якщо достеменно відомо, яким воно було ;) (Може, ключ - у рунах?).

Тлумачення, що предки перебувають "у небесах" (у значенні "з Творцем") для мене як раз і (цитую): [quote] не потребують доказу, бо сприймаються відчуттям.[/quote]
Саме тому, що (знову цитую): [quote] є речі вищого рівня людського сприйняття.[/quote] 

"Витати" під землею (бо тлумачать же(!) нижню частину обговорюваного нами символу "Навою") - саме на рівні "сприйняття відчуттями" - перспектива (скажемо м'яко) "не дуже" приємна :( ...Тут тяжіє асоціація саме з підземними/нижніми пекельними світами...

Згоден, за допомогою символу "Трисуття/Триглав" можна вдало розкрити поняття про Світобудову_Всього_Сущого=Всесвіту. Зараз же ми творимо нову країну(!), тому логічно мати відповідний символ "нової_країни"=У(Оу)_Країни, як підсистеми системи Всесвіт.

"Трисуття" - статичний символ системи Всесвіт, натомість Сокіл Волі - символ динаміки, динамічний, цілком може стати символом підсистеми ОуКраїни, що стає системою для нових громад українців. Адже, розвиток, рух - основа світобудови(!), а  в нашому випадку - основа побудови країни.  

До слова мовити, можете вже творити(!) свої громадівські символи - ключі єднання своєї системи, яка є підсистемою нової країни.

Наша нова держава прагне до руху, чи до стабілізації/консервації існуючої системи? Відповідь на поверхні – "нова"=рух, тому залишається тільки спрямувати/скерувати цей рух у потрібному напрямку. Один із методів спрямовування в потрібному напрямку є підбір ПРАВильних символів-ключів.

Який символ, що формує новий еґрегор нової держави краще передасть сенс перетворення/творення кращих, досконаліших творців Нової України? Для мене цілком сприйнятливим є символ "Сокіл Волі", бо наЯВний творчий зв'язок з Творцем через Духа Святого.

Думаю, всі компанійці погодяться, що наші Предки вільні зараз від плоті(Тіла) й емоцій(Душі) і перебувають у стані Духу, який "вічний і тоді, коли Тіло без руху".

Сказано ж "Дух витає там, де хоче", тому логічно, що й мій Дух ПРАГНЕ "витати" в горішніх/"небесних" світах.

Саме тому, переконувати мене, що витати мій Дух не буде - безперспективно! Це вже намагалися втлумачити мені в "лоні церкви"... саме відчуттям я відчував( :) ), що щось НЕ ТЕ мені втлумачували/переконували.

Щиро переконаний(!) - Мій Дух/Я хоче витати біля/з Творцем у Царстві_Божому=Просторі_ВОЛІ. А зараз, допоки я в Тілі, вірю=знаю, що зв'язок із Собою Творець підтримує за посередництва Святого Духу. Саме Святого Духу у вигляді символічного зображення Сокола, який лине згори до мене/нас! Це мене сильно підтримує і надихає, підтримує Бажання! Через це я й РаДію, бо відчуваю Єдність!

Єднаймося навколо нового буття і нових символів, українці! :)

Хай же буде! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Надихаюча позитивна аргументація. Дійсно так)

Sapienti sat.

Коментарі

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Надихаюча позитивна аргументація. Дійсно так)

Sapienti sat.

Зображення користувача Гринь Братер.
0
Ще не підтримано

Переконання - похідне Віри, а величина гідного Людини чину - Любов. Бінарна система: інь-янь, чоловік - жінка, Сонце - тьма... Між тим, людина на Землі живе тільки тому, що є присутні три Сутності: власне Земля, як колиска; Сонце, як джерело не тільки "матеріальної" енергії, а й інформаційної; Всесвіт - Законодавець всього, Суддя і Кат.

Хай Буде!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Як Ваш коментар "ув'язати" зі статею, пане Гринь? Чи це аби щось сказати? ;) Дякую.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)