Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Міністр Ніколсон оголошує про надання Канадою Україні нелетального спорядження

Спецтема:

ОТТАВА – Сьогодні Достойний Роб Ніколсон, Міністр оборони Канади, зробив заяву про те, що у відповідь на прохання Президента України Петра Порошенка Канада передасть чергову партію нелетального військового спорядження Збройним Силам України.

1401663_384669608354569_908633248598035676_o.jpg

Міністр Ніколсон оголошує про надання Канадою Україні нелетального спорядження
Міністр Ніколсон оголошує про надання Канадою Україні нелетального спорядження
Передане військове спорядження включатиме, зокрема, тактичні системи зв’язку, обладнання для знешкодження вибухівки, тактичні медичні набори і пристрої нічного бачення. Спорядження, адаптоване для зимових умов, надається Міністерством оборони Канади з метою розширити можливості Збройних Сил України.

Факти:
• Міністерство національної оборони передасть запасне обмундирування Збройних Сил Канади, а саме: приблизно 30 000 курток, 30 000 пар штанів, 70 000 черевиків Gore-Tex і 4 500 пар рукавиць.
• Першу партію буде перевезено літаком Королівських Повітряних Сил CC177 Globemaster і її прибуття заплановано на кінець листопада. Решту спорядження буде доставлено окремим кораблем.
• Це спорядження виділяється на додаток до нелетального військового спорядження вартістю 5 мільйонів доларів, яке Канада раніше вже доставила в Україну, і очікується, що воно збільшить потенціал Збройних Сил України. 
• Відповідь Збройних Сил Канади на це прохання спрямована на підтримку безпеки в Центральній і Східній Європі і ще раз демонструє нашу непохитну відданість союзникам в регіоні.

Цитати:
«Наш Уряд вважає своїм обов’язком підтримувати український народ в його боротьбі за демократію і суверенність своєї країни перед лицем військової агресії путінського режиму. Ці внески чітко демонструють нашу підтримку українському народові та його прагнення до безпечного і стабільного майбутнього». 
Достойний Роб Ніколсон, Член Парламенту від виборчого округу Ніагарського водоспаду та Міністр національної оборони

«Це – ще одна позитивна дія, до якої вдається Канада для того, щоб допомогти Україні відреагувати на застосування сили сепаратистами в східній частині країни. Спорядження та одяг, про виділення яких було оголошено сьогодні, допоможуть збільшити можливості Збройних Сил України стосовно охорони східного кордону та дати відсіч тим, хто прагне дестабілізувати країну через залякування та застосування сили». 

Достойний Джон Баірд, член Парламенту від виборчого округу Оттава - Західний Ніпен, Міністр закордонних справ

«Канада є лідером відповіді міжнародної спільноти на ворожі дії режиму Путіна в Україні. Я пишаюся тим, що чоловіки і жінки Збройних Сил Канади залишаються готовими належно відреагувати на несподіване сум’яття в Центральній та Східній Європі».

Джеймс Безан, член Парламенту від виборчого округу Селкірк-Інтерлейк, Парламентський секретар Міністра національної оборони

Контакти
Джоана Квіні
Прес-секретар Міністра національної оборони 
Офіс Міністра
Міністерство національної оборони 
(613) 996-3100
Відділ зв’язків із ЗМІ Media Relations
Міністерство національної оборони
Телефон: (613) 996-2353
Безкоштовна лінія: 1 866 377-0811

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
зброя
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи