Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Військовий майдан у Києві дасть не деморалізацію, а вибухову боєздатність - Арестович

Спецтема:

Існує забавний мем для дурнів, який звучить так: "Якщо почнеться повстання в Києві, цим негайно скористається Путіннн!!!". А як Путін "скористається" повстанням? Перейде в наступ? Чим?

Загальні втрати російських військових (регулярів і відпускників понад десять тисяч убитими - це дані місячної давності, бойовиків всіх мастей - за двадцять тисяч), при чисельності всього угруповання на наших кордонах - 60-70 тисяч чоловік.

Масові відмови у частинах їхати в Україну. Ці клоуни три місяці не можуть взяти один аеропорт.

Ну, перейдуть вони в наступ, хай навіть з авіацією. Маленька Грузія, з ледь помітним ППО, збила за п'ять днів конфлікту 9 російських літаків.

Ми зіб'ємо 39. А на всю цю нещасну Рашку - штук 200 літаючих трун. А їм ще ж треба прикривати периметр держкордону, протистояти НАТО, Китаю, Японії. Кавказ, знову ж таки, спить і бачить, щоб Москва тут загрузла глибше. Економіка валиться, бюджет.

Питання номер один до теми повстання: кому вигідно, щоб ми боялися "страшного російського наступу?"

Питання номер два: коли кричать про те, що армія втратить управління у разі ліквідації київського керівництва, і, мовляв, вся побіжить, - це ще й ретельно поширювана брехня.

Я вам скажу, що зробить армія, в разі повстання в Києві. Вона негайно вигукне від захвату: нарешті! 

Київське начальство для армії - це жирні сволоти, які не дають їй воювати. Коли для того, щоб отримати статус учасника бойових дій, потрібно місяцями принижуватися перед тиловими пацюками. Коли з 20 розвіданих цілей можна випросити дозвіл на ураження від сили двох. Коли у солдатів нема теплого одягу, а київське начальство віддає 200 млн. Арбузову (читай, сепарам). Коли український ВПК продовжує продавати озброєння і військову техніку Росії. Коли Київ закуповує вугілля у країни-агресора. Коли за півгодини московський посол здатний залякати верховного головнокомандувача до полусмерті. Коли лідери сепаратистів отримують в управління пару комітетів Верховної Ради. Коли доводиться писати по десять пояснювальних за вогонь у відповідь під час "перемир'я".

А тут - такі новини! Всю цю шваль нарешті починають валити! Може, щось зміниться! Заодно, зі своїми орлами-генералами, що з московською пропискою, буде хороший привід поговорити.

Все АТО - це один великий військовий Майдан. Новий майдан у Києві, бажано військовий, дасть не деморалізацію, а вибухову боєздатність.

Навіть якщо в результаті короткої дезорганізації частина території буде десь і втрачена, це з лишком компенсується переходом до логіки управління методом революційної доцільності, яка у воєнний час ефективніша не тільки представницької демократії, але й одноосібного московського правління. Все заберемо назад і ще додамо.

А деморалізує ця перспектива тільки провладну сволоту і пристосуванців - коротше кажучи, контрреволюціонерів і ворогів нашого світлого майбутнього.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Київське начальство для армії - це жирні сволочі, які не дають їй воювати.

У цій фразі альфа і омега проблем Української вітчизняної визвольної війни. Бо з проукраїнським (а не цим феесбешно просякнутим) командуванням, при тих же ресурсах та при наявному патріотичному духу, та при підтримці народу - Українська армія давно уже б взяла Кремль.

Sapienti sat.

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Основною силою під керівництвом Путіна є не авіація і артилерія, а розвідники і агенти впливу. Арестович, як професійний розвідник, мабуть, знає це. Тому організація путінського майдану з метою приведення до влади лояльних йому агентів не виключена. Зокрема, учасниками такого майдану можуть стати ліберально налаштовані двомовні громадяни. В аналітичній доповіді Національного інституту стратегічних досліджень вказано:

Цитата:
білінгви є повноправними учасниками РМ

Примітка: РМ - це рускій мір.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Пане Леонід, прошу пояснити, що Ви мали на увазі, бо дещо не зрозуміла про "путінський майдан". Маєте на увазі, що Арестович є лобістом саме такого майдану? А щодо лояльних йому, путіну (мала літера - не помилка) агентів, то ними і так все у верхах кишма кишить. Хіба ні?

Sapienti sat.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Путінський майдан - це відповідник фрази "Якщо почнеться повстання в Києві, цим негайно скористається Путін".
Чиїм аґентом є Арестович не можу однозначно відповісти. Є тільки підозри, але бракує фактів.
Якщо почнеться повстання проти московських аґентів, то Путін захоче скористатись ситуацією, щоб впровадити нових аґентів, але вже в ряди повстанців.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Київське начальство для армії - це жирні сволочі, які не дають їй воювати.

У цій фразі альфа і омега проблем Української вітчизняної визвольної війни. Бо з проукраїнським (а не цим феесбешно просякнутим) командуванням, при тих же ресурсах та при наявному патріотичному духу, та при підтримці народу - Українська армія давно уже б взяла Кремль.

Sapienti sat.

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Не знаю що буде від військового майдану, але гірше не буде, бо те що діється зараз - це коли на біле кажуть чорне і навпаки. Як співав Ігор Тальков: где вперед означает назад и наоборот.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Но те що Арестович далеко не святий, то це ви вірно підмітили пане Володимире. Тому будьмо вже нарешті уважними коли наші воріженьки глаголять..

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Кожен, хто в Україні говорить російською мовою, є інформаційною зброєю Кремля.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Олексій Репецький.
0
Ще не підтримано

Досвід попередніх майданів показав, що нічого доброго для більшості українців вони не пренесли. Питання в тому хто спонсує та організовує ці події. Семе ці люди отримують бонуси, навіть коли ллється кров. Так от питання в тому хто буде стояти за "військовим майданом"? Нещодавно в мережі була поширена інформація про те, що російськи спецлужби всі основні кошти будуть направляти на дестабілязацію економічної і політичної ситуації в Україні. Основна мета - повстання народу проти влади. В цей час на дипломатичному рівні Росія буде заявляти, що країни Укрїна не існує, що це нестабільний регіон, який треба брати під військовий контроль. Чим може виправдати свої дії і послабити економічний тиск.
Можливо, що це брехня, а може і ні... Питання одне, хто буде спонсувати військовий майдан, хто буде озбруювати натовп? І взагалі, чи потрібні "революційні зміни", чи краще рухатися більш складним і тривалим еволюційним шляхом?

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Я підтримую сумніви друга Леоніда та висновки Олекси Довбуша. Майже всіх українців зриває на нетерплячку. Соціальні процеси таки дуже інерційні. Треба, щоб визріли молоді патріотичні управлінські кадри. Тоді вони перехоплять владу з Майдану-3.

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

До чого тут соціальні процеси, пане Анатолію? Невже Ви справді вирите, що Однотуровий щось добре створить для України? Ви подивіться на все те неподобство, яке триває з березня (коли Україна безславно здала Крим. За деякими іншими джерелами, "новий уряд" просто отримав гроші за його здачу). Чи голова "уряду камікадзе" кращий? Просто на зміну одній банді прийшла інша, гламурніша (розмовляють англійською, краще виглядають, ніж пшонки Януковича...) Що зроблено за 9 місяців для України? Вони просто освоїли західні гроші і перебрали на себе старі схеми. Ось і все! А народу втюхують мантру, що на війні не можна критикувати владу. Каха Бендукідзе ще влітку дивувався, як же це можна так саботувати реформи!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Найближчі 3-4 місяці покажуть, хто на що здатний. Я не вірю в десятки тисяч загиблих росіян на Донбасі. Навіть в Афганістані за 9 років війни число загиблих з боку союзу було, здається 15 тисяч. А тут за півроку більше 30 тисяч. На Донбасі є паритет. Яби наша армія мала перевагу у 3-5 раз над ворогом, ніякі б товстопузі генерали не втримали б її від наступу і ворог був би виметений з Донбасу. До Рошена не маю ніякого пієтету, як і до "кулі в лоб". Соціальні процеси з їх інертністю тут до того, що від Майдану-2004 до Майдану-13,14 довелося чекати 10 років! Повинні вирости і навчитися управляти країною молоді патріотичні кадри. Оцей рік-2 і будуть перехідним періодом до рішучих якісних змін в Україні. З повагою - Ан.

Зображення користувача Олексій Репецький.
0
Ще не підтримано

Мені теж цікаво де взялася цифра загиблих вказана в статті.

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

"Найближчі 3-4 місяці покажуть, хто на що здатний". Амінь.

Пане Анатолію, проблема не в тому, чи Ви вірите, чи не вірите!

Шкода, що Майдани українців так нічому і не навчили!