Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Британці будуть контролювати забезпечення Української армії

Категорія:

Спецтема:

Аудиторська компанія Ernst&Young буде співпрацювати з Міноборони в питанні створення підприємства по забезпеченню бійців. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив радник президента України Юрій Бірюков.
 

"Компанією Ernst&Young підписаний меморандум про контроль і аудит та створення бізнес-процесів для створення державного підприємства. Це означає, що державне підприємство візьме на себе функції по забезпеченню PСУ, тому що на сьогоднішній день функціонал щодо забезпечення речами і продовольством бійців у нас розмазаний тонким шаром між Генеральним штабом і Міністерством оборони. І багато в чому затримки постачання теплої форми пов'язані з тим, що функціонал по абсолютно незрозумілому принципу кидали між двома підрозділами. Ми всю цю справу виокремлюємо в єдине державне підприємство. Для того, щоб це державне підприємство працювало за міжнародними нормами, принципам, ми попросили допомогти компанію Ernst & Young", - зазначив Бірюков.

За його словами, вони будуть консультувати. "Створюватимемо ми самі, наша команда, але вони будуть консультувати на всіх етапах. Допоможуть створити прозору і стійку систему, тому що створити систему можна протягом одного дня, але не зробити її стійкою до зміни людей, до зміни влади", - зазначив він.

За словами Бірюкова, наказ про створення підприємства буде підписаний, орієнтовно, в четвер. Бізнес-процеси запрацюють з 1 січня. Очолювати його буде Ричкова Тетяна - одна з найвідоміших волонтерів на сьогоднішній день.
 

Наш коментар: виглядає, що американці та британці втомилися спостерігати за розкраданням коштів, які вони виділяють Україні, "новою владою" і єдиним можливим запобіжником цьому побачили особисте втручання і контроль за фінансовими потоками. 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Головне, щоб не втік за кордон. І взагалі, втік за "бугор" після оголошення в розшук - будь добрим, оплати всі витрати на свій пошук, затримання та екстрадицію в Україну.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Це ще один доказ того, що США та їх союзники готові підтримати українську незалежність. Найбільшу довіру матимуть переконані націоналісти, тобто ті, які готові за Україну йти до кінця і абсолютно стійкі щодо корупції.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якись щур в погонах дачу не добудує..))))))хай буде...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Головне, щоб не втік за кордон. І взагалі, втік за "бугор" після оголошення в розшук - будь добрим, оплати всі витрати на свій пошук, затримання та екстрадицію в Україну.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"