Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна народжує новий світ, бо тут Хартленд - планетарний Центр

Глобальний світ вже домовився про те, що вартість нафти буде становити 30 доларів за барель. Глобальний світ рухається до свого об'єднання, до своєї нової форми існування, де енергія не буде інструментом політики. Глобальний світ народжує новий проект, і пуповина буде перерізана в області України. Бо тут Хартленд.

Те, що відбувається в Україні і відбувається завдяки діям Порошенка, Яценюка, Коломойського, Льовочкіна, Ахметова, Фірташа, Тимошенко та інших - це спроба заблукалих бактерій зупинити процес пологів. Що в будь-якому випадку нереально.

Каха Бендукідзе сказав, що для початку реформ вам не потрібно багато складнощів. Вам потрібно три людини. Перший буде саджати у в'язницю всіх, хто краде держгроші. Другий буде скасовувати все державне регулювання, не зважаючи на наслідки. Третій буде їх прикривати.

Зараз у нас нема цих людей. І ми, здавалося б, упускаємо час для реформ, допускаючи чергове вбивство і пограбування країни олігархами при владі. Тепер ми схильні радіти напівзаходам і мікроуспіхам. Хоча могли б уже отримати іншу країну. Але маємо все ще ось цю.

У цій країні "незалежні" ЗМІ вже закликають розганяти акції протесту, спрямовані проти влади, хоча існуюча влада стала такою саме завдяки масштабним акціям протесту. У цій країні податковий тягар на легальний бізнес посилюється, ніяких умов для інвестування не створюється і реальної боротьби з корупцією не відбувається, хоча вже зрозуміло, що саме через наявність цих факторів відбуваються страшні революційні потрясіння.

У цій країні чужа країна-агресор має у себе на службі полчища оплачених депутатів і чиновників, які чинять злочини проти нашого народу і держави. Яким буде найближчим українське майбутнє?

Віталій Сич недавно написав про те, яким повинно бути майбутнє в найближчі 50 днів, про 10 кроків, які треба зробити прямо зараз. Зрозуміло, що майбутнє не буде таким у виконанні коаліції Яценюка, Порошенка та інших перерахованих вище діячів. Чому?

Тому що вони не володіють необхідними якостями. Політична воля, розум, характер - все це ними використовується виключно для примітивного торгу і відстоювання інтересів власної кишені. Це підприємці середньої руки, волею Господа Бога покарані за їхні гріхи, вчинені ними під час перших 20 років життя нашої держави.

Їхні здібності у відносинах з новим часом добре характеризує фраза: "Якщо продати всі активи всіх 100 найбагатших українців, вирученої суми вистачить лише на те, щоб купити у 30-річного підприємця з США Марка Цукерберга 19% акцій Facebook". Вони просто забрали собі якісь мануфактури, де працювали якісь працівники, ніколи не думали про те, які права вони мають.

Те, що створює український олігархат в глобальному масштабі - мишача метушня.

Сьогодні один глобальний інтернет-проект, придуманий пацанами-фантазерами на іншому боці планети, яскраво свідчить про підприємницькі здібності найбагатших українців. Якщо ж скласти капіталізацію всього лише трьох проектів - Apple, Google і Facebook, то пиловидність всіх українських олігархів, всіх "впливових українських політиків" стане абсолютно очевидною.

Одна відома хороша людина вважає, що спочатку нова Верховна рада прийме багато хороших законів, які не будуть працювати. Реальність жорстока: приймати будуть погані закони. Ніяких реформ - тільки посилення фіскального тиску, нові податки, нові повноваження для контролю та перевірок, нові відключення електроенергії.

Це означає, що замість хоч якогось розвитку, українці матимуть катастрофічний регрес, що посилюється кожен день. Цей регрес буде страшенно тиснути на кожного, на кожну сім'ю. Тиск буде щодня наростати. Зупинити наслідки буде неможливо.

Звертатися до розуму одноклітинних олігархів і чиновників, які їх обслуговують, також безглуздо. Все, що може мати значення - це розвиток власних проектів. Необхідно бути готовим, коли впаде вся ця конструкція, замішана на ілюзорній винятковості Яценюка, Порошенка і інших товаришів. А вона безумовно впаде, як тільки остаточно зруйнується Росія. Що буде дуже скоро.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

Однозначно,так:" Звертатися до розуму одноклітинних олігархів і чиновників, які їх обслуговують, також безглуздо. Все, що може мати значення - це розвиток власних проектів. Необхідно бути готовим, коли впаде вся ця конструкція, замішана на ілюзорній винятковості"

Немає релігії понад істину

Коментарі

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

Однозначно,так:" Звертатися до розуму одноклітинних олігархів і чиновників, які їх обслуговують, також безглуздо. Все, що може мати значення - це розвиток власних проектів. Необхідно бути готовим, коли впаде вся ця конструкція, замішана на ілюзорній винятковості"

Немає релігії понад істину

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

"А вона безумовно впаде, як тільки остаточно зруйнується Росія. Що буде дуже скоро".

Дякую, Олено!
А чи автор може подати продовження?

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !