Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Місія Путіна - утилізація пострадянських моделей

Спецтема:

Неправильно розглядати Путіна як людину, як погану людину, як жахливого правителя. Він набагато більше, ніж просто людина. Путін - це місія, яку нам просто потрібно зрозуміти і по можливості прийняти. Він - жахлива людина і правитель: нерозумний, невихований. Але він добре виконує свою головну місію, заради якої він і зайняв посаду правителя Росії. 

Саме з місіонерської точки зору і потрібно оцінювати те, що він робить і що ще встигне зробити.

Трохи лікнепу:

Наш Юніверсум побудований на моделях, які мають свій термін життя. Моделі присутні скрізь: у бізнесі, політиці, суспільстві, культурі, особистому житті. Вони використовуються повсюдно. Життя людини, бізнес-корпорації або групи людей - це нескінченне творення моделей. Як правило, цикл моделі виглядає наступним чином:

ідея - реалізація - підйом - розквіт - закінчення строку життя - утилізація

Непорушним законом буття в цьому світі є необхідність утилізації відпрацьованих моделей. Якщо люди не хочуть утилізувати модель, її утилізацію бере на себе Вищий Розум і ліквідує модель примусово, всупереч волі людей.

Робиться це для того, щоб люди не зациклювалися на освоєних моделях і переходили до освоєння нових, а простіше кажучи, щоб люди розвивалися. Головне завдання, яке ставиться Творцем перед нами - РОЗВИТОК. Людина повинна постійно розвиватися і при цьому ще й отримувати задоволення від процесу. Такий задум Творця Світів, в яких ми проявляємося, і перед тим, як проявитися в цьому світі, людина приймає ці правила.

Коли починаються проблеми

Проблеми починаються відразу ж, як тільки люди забувають про правила буття в цьому світі. Розлучатися з успішними моделями нам не хочеться. Ми звикли, нам комфортно, модель приносить життєвий спокій і гроші, але ... Головна умова перебування в цьому світі - РОЗВИТОК. Творець прекрасно знає про наші людські слабкості і передбачив наше небажання розлучатися з відпрацьованими моделями. Всі моделі рано чи пізно утилізуються, питання в тому, як?

Є два варіанти: люди утилізують моделі самі по-хорошому або люди утилізують моделі самі, але по-поганому. Як ви вже здогадалися, по-хорошому свої моделі утилізують лише найпросвітленіші сутності, решта утилізують моделі в примусовому порядку. Для утилізації відпрацьованих моделей Творець створив цілий набір інструментів: кризи, катаклізми і найефективніший з усіх інструментів - ВІЙНУ.

Війна - це найефективніший і найшвидший спосіб утилізації відпрацьованих моделей

Чому після страшних воєн настає підйом? Бо війна дуже добре утилізує старі моделі і людям не залишається нічого іншого, як створювати нові. Люди менше байдикують, а більше творять, звідси й результати. Так що не поспішайте лаяти війну, війна дуже корисна штука. Не будь на землі війни, ми швидше за все вже покинули б цей світ услід за мамонтами.

Приклади з практики

Щоб було ще зрозуміліше, про що йдеться, наведу кілька прикладів з моделями.

Бізнес-модель - це створення і розвиток якогось успішного бренду, який завойовує наші симпатії, а потім зникає. З останніх таких, який загинув, можна згадати фінську Nokia або збанкрутілий General Motors. Криза є ні що інше, як сигнал про необхідність міняти модель. Саме тому китайці вважають кризу шансом, тому що, розлучившись із відпрацьованою моделлю, людина отримує шанс вийти на новий рівень і отримати новий досвід. 

Для того, щоб модель не пішла в небуття, її постійно потрібно розвивати. Успішний приклад постійного розвитку своїх моделей - Apple, Coca-Cola або Macdonalds. Ці бренди постійно шукають щось нове, тому й успішні протягом багатьох десятиліть. Якщо модель не розвивати, то її чекає крах.

Моделі існують не тільки в бізнесі. Вони існують в культурі: музика, театр, література. Постійно потрібно створювати щось нове, щоб публіка зберігала свій інтерес до художника.

Хороший приклад моделей - телебачення. Телевізійна програма з'являється, отримує популярність, потім там починають щось міняти, наприклад, декорації чи формат, але протягом декількох років, програма набридає глядачам і знімається з ефіру. Виняток становлять одиниці телепрограм, які виглядають як динозаври, що дивом збереглися. Наприклад, Поле Чудес або Санта-Барбара. Але це поодинокі випадки. В інших програма живе якийсь період часу і потім потрібно придумувати щось нове.

Але нас в контексті цієї статті цікавлять політичні моделі.

Приклад політичних моделей: Стародавній Рим, Візантія, США, Євросоюз, НАТО, Московія, Росія, СРСР. Ще один важливий нюанс, який потрібно розуміти: модель може породжувати дочірню модель. Наприклад, політична модель СРСР булав батьківською моделлю для Донбасу.

Політичні моделі теж йдуть у небуття, відпрацювавши свій термін. Пішли Рим, Візантія, Росія, СРСР. А ще раніше пішла велика Китайська цивілізація, а до неї Індійська. Зараз ми спостерігаємо кризу у НАТО та ЄС, а криза є ніщо інше як сигнал про те, що модель пора міняти.

До чого тут Путін

Творець знаходиться у вищих сферах і втручається в наш світ опосередковано, через людей. Простіше кажучи, він не може зайнятися утилізацією моделі особисто, для цього в наш світ приходять люди, місія яких просто утилізувати ту чи іншу модель. Саме тому ми часто не можемо зрозуміти логіки великих історичних постатей. Нам здається, що вони божевільні, що вони чогось не знають або не розуміють. Насправді ж вони знають і розуміють набагато більше, ніж ми, і просто виконують свою місію, яку вони отримали з рук Творця. 

Путін - це не дуже приємна нам людина, він робить багато злочинів і обманює мільйони людей. Багато людей думають, що він буде горіти в пеклі вічно, і вони швидше за все помиляються. По-перше, ніякого пекла нема, а по-друге якби і було, то Путін там швидше за все не опиниться, тому що він просто виконує волю Вищих Сил. Цю волю ми не завжди можемо зрозуміти, бо наші забаганки нам найчастіше ближчі.

Якщо ви пристрасно бажаєте, щоб Путін був суворо покараний за всією суворістю законів нашого прекрасного Всесвіту, то не поспішайте засмучуватися, в кінці цього тексту ви зрозумієте, що Бог руками Путіна творить для нас Благо і потрібно подякувати Путіну за те, що він робить.

А робить він дуже брудну, невдячну, але дуже потрібну роботу: він утилізує величезну, дуже складну, віджилу модель під назвою Росія. І робить це сумлінно. Коли ви зрозумієте задум Творця і місце в цьому задумі Путіна, ви не будете настільки категоричні в його оцінках.

Чому Путін такий жахливий і брехливий

Якби Путін був добрим, він не зміг би утилізувати цю модель. Йому було б шкода людей, які живуть в рамках цієї моделі. Тому Путін повинен бути безжальним, інакше доведеться відрізати по шматочку, а це довго і боляче, і постраждає набагато більше людей. Якби Путін і Лавров не були б брехунами, то багато людей продовжували б жити в ілюзії, що модель, яка не реформується, можна врятувати. А так своєю злобою і брехнею Путін і його команда системно знищують наші ілюзії. Тактично це для нас дуже боляче, а стратегічно вельми корисно. Ніхто не піде здуру рятувати Росію. Ну хіба що Рогозін напише що-небудь у Твіттері, Медведєв запостить селфі Вконтакте.

Навіщо Путін напав на Україну і забрав Крим

З тієї ж причини - щоб позбавити українців ілюзій щодо того, що з віджилою свій вік Росією варто мати справи. Українці більше не повинні підживлювати своєю енергією мерця. А оскільки українці народ добрий і норовливий, то Путіну довелося пояснити волю небес так, щоб ні у кого не залишилося сумнівів щодо Росії. Для того, щоб відірвати енергетичне підживлення Росії з України, був окупований Крим.

На Донбасі сталася обкатка сценарію розвалу самої Росії. Робитися це буде, скоріше всього, через народні республіки. Зручно, красиво і народу сподобається. Гасло теж хороше - Геть Олігархів!

Перемагає той, хто йде вперед

Зараз ми бачимо бій людей минулого і людей майбутнього. Переможуть ті, хто за майбутнє. Так відбувається завжди. Перемагають не хороші і розумні, а ті, хто дивиться вперед і розвивається. Розвиток - одне з найважливіших смислів нашого життя. Перемагає завжди той, хто йде вперед. Якщо перемагають ретрогради, то перемагають так, що краще б програли. Наполеон перемагав всіх, поки був прогресивним. Як тільки він став ретроградом, перемоги змінилися поразками, які він так і не зміг пояснити. Наполеон умів добре воювати, але погано знав закони нашої світобудови.

Україна не побачить ні ЄС, ні НАТО

Шанси Донбасу на виживання рівні 0 відсотків. 

Шанси Росії на виживання рівні 10 відсоткам. 

Шанси України на виживання 50/50. Цей шанс для України просто вимолили своїми смертями люди, загиблі на Майдані і на Донбасі. Єдиний шанс для України зберегтися - це РОЗВИТОК.

Всі ті, хто мріє про збереження старого українського світу, є ніхто інший, як ворог України, який тягне нас на кладовище. Не треба боятися Путіна, він робить нам добро, треба боятися ретроградів, які запрошують нас на суїцид.

Якщо українці хочуть вижити, вони повинні забути про ЄС, НАТО та іншу маячню. Не для того люди гинули і гинуть, і не для того Бог дав нам ще один, швидше за все, останній шанс, щоб ми набивали своє черево отруєною європейською жратвою.

Запам'ятай добре, Українцю! Шанс ти отримав тільки для того, щоб розвиватися. Хочеш згубити Україну, будь і далі ретроградом, спи з портретом Бандери і лий сльози про Голодомор. Тільки потім не кажи, що Україну згубили вороги і Путін. Бо це буде неправдою. Путін і вороги надто мізерні для цього. Україну можуть згубити тільки самі українці, якщо проміняють розвиток на шматок ковбаси.

Пам'ятайте, дорогі українці, що у вас є тільки 5-7 днів у році на те, щоб згадувати і плакати про минуле. Весь інший час Україна повинна бути полігоном для нових моделей. А потім вже з цими новими моделями стати рівноправною учасницею великих глобальний моделей на зразок нової версії ЄС, НАТО, можливо, східноєвропейської унії Польща-Литва-Україна + притомні залишки Московії.

Ще раз про причини краху Донбасу

Причина краху Донбасу та ж - відпрацьована модель. Не можна чіплятися за відпрацьовану модель. Тим більше так, як це робив Донбас. Донбас - це дочірня модель, яку породив СРСР. І Донбас чіплявся за цю модель буквально зубами. Згадайте: Донбас ніхто не ставив на коліна!

Ці люди так і не зрозуміли, що ніхто не збирається ставити їх на коліна, їх завдання було просто перебудуватися і рухатися вперед. Свою лепту в крах Донбасу внесла й Україна, яка штучно продовжувала життя вже відпрацьованої моделі, даючи гроші на підтримку шахт, а насправді блокуючи розвиток цілого регіону. А тепер ми дивуємося, чому там так багато дурнів. Ну тому й багато, що 70 років їх там ростили комуністи, а потім і ми допомагали 23 роки. Чудес не буває, що посієш ...

Помилка і трагедія цих людей у тому, що вони не змогли розпрощатися з відпрацьованою моделлю і чіплялися за цю модель дуже агресивно. Агресія в нашому Юніверсумі карна і в результаті своєї агресії, Донбас був примусово прибраний з шахової дошки агресією відповідною. Путін в даному випадку просто інструмент світобудови, його завдання полягає в тому, щоб ліквідувати Донбас і ліквідувати Україну, якщо Україна не зрозуміє, чого від неї хоче вищестояща інстанція. 

Саме тому Путіна не зупинять ні санкції, ні крах Росії. Він прийняв свою місію і буде йти з нею до кінця. Якщо, звичайно, не дасть слабину і не передумає. Я думаю, що не передумає. І я не буду плескати в долоні, якщо він зрештою опиниться в Гаазі. Він виконав брудну роботу, яку хтось повинен був виконати.

Як Бог творить добро через Путіна

І ще кілька слів про Путіна. Я стверджую, що, тактично завдаючи України страшні рани, стратегічно він працює на Україну. Пробиваючи проломи в прогнилій українській моделі, він ставить перед нами питання виживання. А заради виживання ми повинні підвищувати імунітет нашої моделі і думати про створення нової. Без війни та без Путіна ми за 20 років не спромоглися замислитися над цими проблемами, а тепер ніби і не дуже хочеться, але треба.

Місія Путіна полягає в тому, щоб утилізувати всі відпрацьовані радянські політичні моделі: Крим, Донбас, Україну, Білорусь і обов'язково Росію. Більше того, ліквідація Росії не буде ніякою катастрофою, а буде добром для самої ж Росії, яка отримає свій шанс вийти з похмурого виру, в якому опинилася багато століть тому. Отримавши свободу, національні республіки зіткнуться з питаннями фізичного виживання, а значить почнуть творити нові моделі і почнуть розвиватися. Це багато краще, ніж гнити і дебілізувати, лежачи на нафтовій подушці з пляшкою пива біля телевізора. Ми всі бачимо, що народ, який останні 15 років ні про що не думав, деградував до рівня стада баранів. А це - ті ж самі люди, які дивилися НТВ, і мали б пам'ятати якісну журналістику, яка була за часів Єльцина.

Підіб'ємо підсумки

Власне, резюме виходить просте, як лопата: все, що не робиться, все на краще. Для утилізації відпрацьованої російської моделі був обраний саме Путін і саме такий сценарій. Росія як модель була вбита ще 100 років тому, але отримала шанс на продовження свого існування в рамках нової глобальної моделі під назвою СРСР. Модель СРСР ліквідована, а значить потреби в Росії більше немає. Завдання Путіна утилізувати те, що залишилося від СРСР, і дати можливість людям створювати нові моделі в рамках своїх національних республік.

Вам, дорогий Читачу, я побажаю рухатися вперед і не зациклюватися на минулому. Не варто віддавати свою життєву енергію минулому, його вже нема. Перемагає в цьому житті не той, хто хороший і правильний, і зовсім не той, хто добре вчився. До успіху набагато ближче ті, хто рухається вперед і не прив'язується до відпрацьованих моделей. Як тільки людина або група людей стають ретроградами, світобудова спочатку попереджає цих людей, а якщо попередження не прийнято, відправляє в аутсайдери. Якщо хочете бути в команді переможців - приєднуйтесь до тих, хто рухається вперед.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Путін
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

На мою думку, все добре розписано..Хочу додати,що на хвилі,яка несе у майбутнє,можуть втриматися лише ті,хто має "гнучкий" світогляд і готовий прийняти нову дійсність,безболісно відкинувши віджилі ідеали...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Багато тексту. Прокоментую тільки дещо.
Політичні гравці вільні у своєму виборі. Тому місію Путін обрав собі сам. Його місія - врятувати Росію, точніше постросійський простір. В тому розумінні, як він вважає за потрібне.
Прізвище Путін походить від слова пута. Тому, якщо тут і є певний фатум, то тільки в тому, що дати ім'я означає дати долю.
Читачам Народного Оглядачі хочу нагадати, що ми пам'ятаємо минуле, живем в сьогоденні і радо в майбутнє крокуємо!

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

...Гарно... змінити ім'я - змінити долю. І кожен вольний це гарно реалізувати у нас в компанії. Правда пане Анатолію? ;)).
У нас це гарно вдається - змінювати Долю - Лебідем Долі "вгору просування, без краплі вагання!"

Леонід Українець каже:
...дати ім'я означає дати долю...

Нормальне нагадування, друже Леоніде!

Леонід Українець каже:
...Читачам Народного Оглядача хочу нагадати, що ми пам'ятаємо минуле, живем в сьогоденні і радо в майбутнє крокуємо!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Cлово пута португальською означає - повія.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Правильна стаття. Про щось подібне я здогадувався ще у березні 2014 р.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Так, стаття гарна. А те, що робиться зараз на російському телебаченні мені нагадує, те що було в Україні в останній рік правління Кучми. Тоді цензура сягала того ж самого рівня і було відчуття що ось-ось має щось велике трапитись. Трапилась революція.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Вчора був написав після друга Леоніда коментар, та не зміг його відправити. Тож пишу ще раз сьогодні, 7 січня 2015 р. - на Різдво. Стаття Олексія Заводюка справді гарна й добряче аргументована. Та хочу заперечити один його висновок: Головне завдання, яке ставиться Творцем перед нами - РОЗВИТОК. Людина повинна постійно розвиватися і при цьому ще й отримувати задоволення від процесу. Такий задум Творця Світів, в яких ми проявляємося, і перед тим, як проявитися в цьому світі, людина приймає ці правила. Подумайте: місія людей на Землі - постійний розвиток і отримання ними задоволення від цього процесу. А яка ж МЕТА цього постійного розвитку людей? Згадайте, компанійці, що вже за 100 км над Землею панує абсолютний холод у мінус 273 градуси Цельсія. Навіть в інкубаторі затрачається енергія на підтримання певної температури й вологості, щоб вилупилися курчата. Для підтримання більш-менш КОМФОРТНИХ умов життя на Землі Богами витрачається мега-енергія. У своїй оповіді про ПІЧКУ МІЛАНО-2 я висловив гіпотезу, що на Землі з нас, людей, виховують майбутніх Богів і влаштовують для кожного з нас постійні випробування-екзамени. Більшість нинішніх росіян цей 500-річний екзамен не склали, а тому підуть на повторні втілення із ще жорткішими випробуваннями. Як саме влаштовуються такі екзамени якраз і роз"яснив Олексій Заводюк. Українці в протистоянні з Росією складуть екзамен, коли вироблять-відновлять ПРАВИЛЬНИЙ СВІТОГЛЯД і природо-відповідний спосіб життя. Саме це ми й маємо запропонувати ЛЮДСТВУ і в цьому є наша місія. Хай буде!

Зображення користувача Гринь Братер.
0
Ще не підтримано

Браво!!! Аналіз практично бездоганний. Питання тільки в одному: що робити кожному з нас окремо, малим групам і суспільству в цілому.
Допоки не створимо програм кожному з нас, групам, суспільству буде 50/50.
Мені комфортно бути в вашому товаристві Панове Мислителі! Дякую.

Хай Буде!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Це можна спостерігати навіть на моделі мікросвіту. Наприклад, електрон в стані спокою не існує. "Хочеш жити - крутися, сказав електрон".

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

На мою думку, все добре розписано..Хочу додати,що на хвилі,яка несе у майбутнє,можуть втриматися лише ті,хто має "гнучкий" світогляд і готовий прийняти нову дійсність,безболісно відкинувши віджилі ідеали...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Світодар Мирний.
0
Ще не підтримано

Я говорив друзям, що Януковичу і Путіну потрібно поставити пам"ятники і поставити в музеї історії як таким, що заставили українців стати українцями. За один рік зроблено те, що не було зроблено за 23 роки незалежної України. Але Путін як і Янукович, і як свого часу Горбачов і Єльцин щиро хотіли зберегти модель минулого (хоча й дещо видозмінену). Саме тому ностальгія за минулим у більшості росіян робить Путіна їх кумиром. Путін - ретроград, бо він хоче не тільки збереги, а й посилити модель минулого (російську імперію). Путін сильний поки ми слабкі. Сильна Україна в союзі з іншими державами призведе до загибелі російської імперії. Теперішні керівники України також ретрогради.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Погоджуюся з Євгеновим: Путін сильний поки ми слабкі. Сильна Україна в союзі з іншими державами призведе до загибелі російської імперії. Теперішні керівники України також ретрогради. Іноді, а скоріше часто, ліквідатори-утилізатори самі не відають, що творять!

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Оце точно: "Без війни та без Путіна ми за 20 років не спромоглися замислитися над цими проблемами".

В незалежній Україні нас виховували як мирних хліборобів, яким якийсь міфічний бог має все дати сам лише за молитви. Ні США зі своїм культурним впливом на нас, ні ЄС зі своїм економічним впливом не пробудили в нас націю, а лише Росія з безпосереднім військовим впливом.

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Янукович ту ж місію виконував.
Хто наступний? Що робити? Роби, що подобається. Решта по барабану.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Андрій Солтівский.
0
Ще не підтримано

«Перемагає в цьому житті не той, хто хороший і правильний, і зовсім не той, хто добре вчився». Я б це поставив епіграфом до тої статті.
Поки путин з кацапньою не проявився та не допоміг внутрішнім паразитам вивернутися від Майдану , то автор не розумів, а тепер зрозумів і закликає всіх зрозуміти і рухатися вперед. Але про той перед більше нічого не каже.
Виглядає пх – від бога, а я думав то – диявольське дитятко виконує роботу сатани.
Недавно на ут Хазанова – пересмішника згадали. Цитував колись промову бв прем’єра рф Прімакова. Суцільний набір слів, та виглядало мудро.

Живе Слово творить і перемагає

Зображення користувача Світодар Мирний.
0
Ще не підтримано

Ми зараз як налитий бутон, що вже прагне розкритися. Вірніше: багато бутонів на дереві Україна. Від кожного з нас залежить як розкриються ці бутони, яким буде майбутнє дерево і як довго воно буде розвивати всі свої можливості. Сприяння цьому розвитку, незважаючи на протидію внутрішніх і зовнішніх паразитів, - це завдання кожного з нас і головний мотив даної статті.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

;) Підсумовую статтю і коментарі цим малюнком:

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

О! Чудово!
Адже це наш Сокіл Волі, який, залежно від того на кого він спускається згори, або символізує Святого Духа, або символізує атакуючий політ на противника української ідеї - Волі!
Адже наш Творець сотворив нас (людей) вільними!

А ще, на наведеному малюнку ми бачимо те, як Сокіл Волі визволяє Святого Юрія з пазурів гермафродита-покруча, який є виродком слов'янства! ;)
Хай буде! І заспіваймо нашої: ;)

"Нам поможе святий Юрій,
Ще й Пречиста Мати
Лихо звоювати!"
(http://webkind.ru/…/949145968_87742026p596074540_text_pesni…)

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

Диктатори відкривають людям очі на прості речі, коли ті сліпнуть й глухнуть у рутині та комфорті. Це таки оновлення. :) В цьому від них користь. Якби люди постійно мали б свіжий погляд, диктаторам би просто на цьому світі не було би місця.

Як сприймати дійсність - це, дійсно, наш вибір. Сприймаймо це як гру наввипередки. Переможімо суперника (без цього - ніяк) й будьмо йому вдячні (в душі), що в змаганні з ним, ми змогли стати кращими.

Хай Буде!