Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російські ЗМІ звинуватили Порошенка в активному веденні бізнесу в Росії

Світ:

Спецтема:

Російські ЗМІ оголосили, що Президент України Петро Порошенко продовжує активно вести бізнес в Росії, не зважаючи на загострення конфлікту між країнами. Про бізнес Порошенка в Росії повідомили "Известия". Російське видання знайшли кілька пов'язаних з Порошенком структур,  в додачу до липецької фабрики холдингу Roshen, які або ведуть бізнес у Росії, або базуються в Україні, але здійснюють поставки в Росію.

Так, в ролі основного постачальника акумуляторів для моделей Renault, що випускаються на майданчиках заводу "АвтоВАЗ", виступає дніпропетровський акумуляторний холдинг ISTA. Раніше повідомлялося, що компанія належить Порошенко. "Известия" заявляють, що Президент України досі є співвласником холдингу.

Крім того, близькі до Порошенка структури продають в Росії китайські автомобілі марки JAC, зібрані на черкаському заводі Derways. Автодистриб'ютор "Реал Авто" входить в українську групу "Богдан" Олега Свинарчука та Олега Зіміна - це друзі і бізнес-партнери Порошенко, вони знайомі з 1993 р. і входять в його ближнє коло. Відомо, що "Богдан" раніше належав Порошенку. Але в 2013 р. він заявив, що продав його Свинарчуку. Разом з тим повідомлялося, що Порошенко залишився власником "Богдана".

Також видання з'ясувало, що в харчову імперію Порошенко входить невелике, але прибуткове липецьке підприємство "Крахмалопродукти". "Крахмалопродукти" в 2014 р. змінили власника - з української юрособи, однозначно пов'язаного з Порошенком, на "туманний офшор", як відзначають "Известия".

Нагадаємо, 25 січня 2015 р. РНБО України вирішив застосувати на території України санкції Заходу проти Росії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Чи не хочуть росіяни зробити собі ведмежу послугу і зробити із порошенка Богдана II ?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Чи не хочуть росіяни зробити собі ведмежу послугу і зробити із порошенка Богдана II ?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Це того, який Хмельницький? ;) Ага! І мені так здалося )))))

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Богдан не залежав від Московії, тому що не був на гачку у неї. А Порошенко (та і всі решта з нинішньої "нової" влади) на гачку. КГБ нікуди не поділось!