Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Командири мають показувати особистий приклад і йти першими

Спецтема:

Думка про мобілізацію: з відкритих джерел - йде зрив та відмова. Причина дуже проста: для того, щоб підняти бійців на вірну смерть, більшість командирів показували власний приклад і йшли першими. Давайте проаналізуємо який приклад показують наші командири:

15012802r.jpg

Олександр Ногачевський
Олександр Ногачевський

- бізнес з країною агресором веде президент;

- представляє президента на переговорах з терористами медведчук-кучма;

- виборна компанія яценюка-турчинова-авакова коштувала 2 млрд грн (звісно вкрали з виданих мвф коштів, чи в когось є сумнів?);

- Яценюк не провів ні однієї реформи, про що йому відкрито казали (дивіться в неті відео) на ялтинському форумі всі іноземні інвестори!!!

- Ярема - мультимільянер який не розкрив ЖОДНОЇ справи (побачите, він після звіту у ВР ще і залишиться на посаді);

- судді грабують дальше (всі на місцях і тільки 14 якось постраждало);

- Аваков кришує дальше все, що можна кришувати (відео сержанта з житомирського ДАІ на "Українській правді" - капля в мільярдних грабунках Авакова та ко);

- схід України активно готується до місцевих виборів з допомогою розстановки "своїх" де тільки можна з допомогою льовочкіна-каськіва-мельничука (факти є, якщо хтось сумнівається);

- Полторак замішаний в махінаціях свого бувшого підлеглого з нацгвардії, і так само йдуть відкати в закупках МО (є факти), отримати добровольцям статус учасника вкрай складно, компенсації практично нереально. Тих, які повертаються, кидають волонтерам і на виживання бідним родичам (якщо є).

ТОБТО всі командири замість того, щоб своїм прикладом підняти народ на захист держави, грабують-кришують і просто п....ть. 

МОЖЕ ПРИЧИНА не у відмові населення, а у верхушки країни???? Може, це вони саботують мобілізацію своїми діями та корупцією???

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

так воно і є

Коментарі

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

так воно і є

Зображення користувача Все Випадково.
0
Ще не підтримано

Люди не бачать ознак. На початку "майдану" треба було дивитись. На кожну хворобу ставлять діагноз. Болить шлунок - гастрит. Болить голова - високий тиск. Болить зад - геморой. Так само в суспільстві - стоїть жид, розпинається, обіцяє - знай, що буде біда. Дехто каже, - Хай буде жид, аби було добре! Їх було на "майдані" дуже багато, а ніхто й не помічав. А це ж характерна ознака. Так само - лев їсть м'ясо, корова їсть траву, кіт ловить миші. Попробуйте перевчити. Так само жид бреше і шукає зиск. Попробуйте перевчити. Так, біда, яку ми самі накликали на себе, самі в ній винні, закінчиться, з втратами, але розуміння має прийти зараз.