Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Американські лікарі готові лікувати бійців АТО у Харкові

Група американських лікарів висловили готовність приїхати до України та надати безоплатну допомогу в лікуванні постраждалих в зоні АТО. Про це в ході зустрічі з представниками медичної громадськості США домовився народний депутат України Олександр Фельдман в Нью-Йорку.

"Група лікарів – фахівців у галузі черепно-лицьової хірургії, лори – готова приїхати до Харкова і надати необхідну допомогу постраждалим в зоні АТО, провести потрібні операції в лікарнях міста та проконсультувати за потреби українських фахівців. Все обладнання, яке вони привезуть з собою, залишиться в лікарнях Харкова", - розповів Фельдман про підсумки зустрічі.

За його словами, представники фармацевтичних кампаній відгукнулися на заклик надати необхідні медикаменти для лікування постраждалих в ході конфлікту на сході України.

12 лютого відбулася зустріч з представниками компанії "Генрі Шайн" - одного з найбільших дистриб'юторів медичних продуктів та послуг в США, на якіq обговорювалася можливість надання гуманітарної допомоги медичним закладам України.

"Скрізь ми зустрічаємо розуміння та співпереживання. Ми бачимо, що люди готові допомогти Україні в цей складний час", - сказав Олександр Фельдман.

Нагадаємо, 8-15 лютого народний депутат Олександр Фельдман разом із представниками Фонду Фельдмана перебував в США з метою домовитися про надання гуманітарної допомоги постраждалим в ході бойових дій на сході України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи