Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Прем’єр Британії пригрозив Росії проблемами на довгі роки через Україну

Категорія:

Спецтема:

Європа не може ігнорувати роль Росії в Українському конфлікті і заплющувати очі на її інтервенцію в Україні, каже прем'єр міністр Великобританії Девід Камерон. Він попередив президента РФ Володимира Путіна, що РФ може стикнутися із санкціями, які матимуть неприйнятні фінансові та економічні наслідки протягом багатьох років.

Про це повідомляє The Guardian.

За його словами, спокусою для кожної європейської країни було б залишити врегулювання кризи в Україні комусь іншому.

"Це було б жахливою помилкою, тому Британія наполягає на тому, що поведінка Росії є неприйнятною, і наслідки мають бути відповідні – санкції", - сказав Кемерон.

"Є країна, яка досить ефективно оскаржила територіальну цілісність іншої країни. Підтримувані Росією сепаратисти використовують російські гранатомети, танки, артилерію. Таке обладнання не купиш на eBay. Його поставляють з Росії", - наголосив він.

"Росія повинна отримати економічні і фінансові наслідки на довгі роки, якщо вона не відмовиться від своєї поведінки", - наголосив Девід Кемерон.

Він зазначив, що знає про занепокоєння бізнесу через санкції. "Однак ми не повинні потурати тим, хто створює нестабільність і залякує своїх сусідів", - сказав британський прем’єр.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава МЗС Британії закликав продовжити діючі до липня санкції до кінця року.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи