Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Слава Україні! Америка з вами!»: Керрі привітав українців із річницею Революції Гідності

Категорія:

Спецтема:

Державний секретар США Джон Керрі привітав українців із річницею Революції Гідності та висловив підтримку всієї Америки. Відповідний текст привітання опубліковано на сайті Держдепартаменту США.

"Українці відзначають у ці вихідні першу річницю Революції Гідності, коли протестувальники Євромайдану повстали проти несправедливості. Ми ніколи не забудемо тих, хто втратив свої життя і підняв свій голос за свободу", - зазначає держсекретар США.

Також Джон Керрі зізнається, що його надихають українці, які "борються за своє демократичне європейське майбутнє перед лицем напастей і російської агресії".

"Ми бачимо зусилля народу України, які хотіли добитися успіху в цьому важкому році. Від Львова до Луганська, від Чернівців до Севастополя, українці разом визначають своє майбутнє", - впевнений держсекретар США.

Окрім того, Джон Керрі висловив підтримку Україні від усієї Америки.

"Ми приєднуємося до вас, заявляючи: Слава Україні! (У тексті заяву транслітеровано "Slava Ukrayini!" - ред.). Америка з вами!", - наголосив держсекретар США.

Нагадаємо, під час візиту у Лондон державний секретар США Джон Керрі назвав дії Росії абсолютно нахабними та цинічними.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Гринь Братер.
0
Ще не підтримано

п. Оленко, дякую за ці, поки що незамітні, але такі важливі, "системні цеглинки", які ви з Ігорем вкладаєте в майбутнє не тільки України. Подивляюся цим!
З повагою
Г.Д.

Хай Буде!

Коментарі

Зображення користувача Гринь Братер.
0
Ще не підтримано

п. Оленко, дякую за ці, поки що незамітні, але такі важливі, "системні цеглинки", які ви з Ігорем вкладаєте в майбутнє не тільки України. Подивляюся цим!
З повагою
Г.Д.

Хай Буде!