Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Джемілєв вимагає від Порошенка повністю блокувати анексований Крим

Спецтема:

Екс-глава Меджлісу вважає, що це допоможе звільнити півострів від окупантів. Україна має оголосити повну блокаду анексованого Криму і не постачати на півострів ані продукти, ані світло чи воду.  

 Про це заявив колишній керівник Меджлісу, уповноважений президента України з прав кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

"Блокада насамперед викличе злість Аксьонова та Константинова, бо їм і так зараз несолодко...", - вважає він. За словами Джемілєва, кримчани готові терпіти нестатки, аби повернутися до складу України.

"Прості кримчани, які підтримують Україну, дзвонять мені кожен день і самі просять про це. Вони готові терпіти, аби звільнитися від окупантів", - запевнив екс-глава Меджлісу.

Джемілєв зазначив, що під час останньої розмови з президентом України Петром Порошенком порушував це питання, але не сказав, чи було прийнято якесь конкретне рішення. До того ж нардеп розповів, що відбувається з продуктами, що постачаються до Криму з материкової України зараз. За його словами, українські продукти потім опиняються на прилавках Росії - їх перевантажують під Сімферополем і відправляють далі через Керченську протоку. Частина українських продуктів, яка залишається на півострові, продається за завищеними цінами - на рівні російських цін.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи