Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Працівників Південно-Західної залізниці, які розповіли про корупціонера-директора, не пускають на роботу

Вони розказали, як директор Олекій Кривопишин побудував для своєї дочки комплекс відпочинку їх руками і за гроші залізниці. 

Про це розповів журналіст Денис Бігус, який займається журналістськими розслідуваннями і веде передачу "Наші гроші" на телеканалі ZIK, на своїй сторінці у Фейсбук

"Скріншоти з сюжету з ними - роздрукували і виклали на прохідній. Жінку виселили з відомчого гуртожитку", - йдеться у його повідомленні. "Це, нагадаю, після того, як Яценюк на Кабміні двинув речівку про корупцію на ПЗЗ. Це після того, як Кривопішина відсторонили і поводять розслідування. Це після того, як на його місце поставлений типу новий типу в.о", - наголошує він.

Нагадаємо, що 4 березня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк посилаючись на інформацію про будівництво спортивного комплексу Olympic Village за державні кошти, наказав порушити кримінальну справу проти начальника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопишина.

Кривопишин очолює Південно-Західну залізницю з невеликими перервами з 2002 року.

Південно-Західна залізниця з центром у Києві є однією з найбільших в Україні. Вона розташована на території Київської, Вінницької, Житомирської, Чернігівської, Сумської та Хмельницької областей, а також зачіпає сусідні з ними - Рівненську, Чернівецьку, Черкаську, Полтавську, Тернопільську.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи