Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 90
  • Переглядів: 98

Перемога аріянства буде блискавичною. Радіймо! (+аудіо)

Категорія:

Компоненти аріянства нині активно циркулюють в українському суспільстві. Великий культурний спалах відбудеться тоді, коли вони об’єднаються в цілісну систему.

150316gra.jpg

Ісус Хрестос навчає апостолів грати в покер (рекламний бігборд у Дубліні, Ірландія).
Ісус Хрестос навчає апостолів грати в покер (рекламний бігборд у Дубліні, Ірландія).

Аудіоверсія статті: Перемога аріянства буде блискавичною. Радіймо!


Основна ідея аріянства полягає в тому, що людина є втіленою божественною сутністю – частинкою Бога-Творця.

Відтак людина (що значить «гравець», лат. Homo Ludens) є носієм безмежного потенціалу, поступове розкриття якого приносить людині величезну радість.

Земля створена Богом-Творцем як ігровий простір для розвитку втілених божественних сутностей, отримання ними радісних емоцій, пригод, нових вражень.   

Зовнішні події, що відбуваються з людиною, є відображенням і продовженням її внутрішніх подій: намірів, мислення, слів. Відтак людина є володарем своєї долі.

Для розкриття прихованих чудесних можливостей людині треба навчатися, вдосконалювати себе і суспільство, об’єднуватися з іншими світлими людьми, робити шляхетні справи, радіти життю, тримати в чистоті природне середовище (свій ігровий простір), творити новий світ.

Найкращою формою навчання, самовдосконалення і творчої діяльності є Гра.

Не важко побачити, що аріянський підхід або, принаймні, окремі його компоненти, поширені в суспільстві і активно розвиваються. Ось деякі з них.

Самовдосконалення

Література з самовдосконалення видається мільйонними тиражами і має давню традицію. «Кожне “зерно” думки, посаджене в розум, або якому дозволили впасти в нього і вкоренитися, виростає і розквітає у формі вчинку, надалі приносячи плід можливостей і обставин. Хороші думки приносять гарні плоди, погані думки – погані плоди. Зовнішній світ формується відповідно до внутрішнього ментального світу. Сприятливі і несприятливі умови життя є факторами, які служать вищому благу індивідуума. Будучи “женцями” свого врожаю, людина пізнає як страждання, так і сяйво слави» – писав Джеймс Аллен (James Allen) в 1902 р. у своїй славетній книзі «Як людина мислить» (As a Man Thinketh).

«Таємниця усякої сили, усякого досягнення і усякого володіння залежить від нашого способу мислення. Всередині нас цілий світ: світ думок, почуттів і сил; повний світла, життя і краси. Хоча цей світ невидимий, сили його величезні. Зовнішній світ є відображенням внутрішнього. Те, що виникає зовні, було знайдено всередині. У внутрішньому світі ми можемо знайти нескінченну Мудрість, нескінченну Силу, нескінченне Джерело всього необхідного» – читаємо у книзі Чарльза Ганела (Charles  Haanel) «Майстер-ключ» (1912).

«У кожному з нас є частинка Бога. Ваш намір – це намір Бога. Кожній живій істоті Бог надав свободу і владу формувати свою реальність в міру своєї усвідомленості. Мета життя і служіння Богу полягає в со-творінні – творінні разом з Ним» – пише Вадим Зеланд у «Практичному курсі трансерфінга за 78 днів» (2008).

«Ісус у відповідь сказав їм: Майте віру бога!» (Марко 11.22), «Я сказав: ви боги» (Іван 10.34), «Шукайте перше Царства Божого та правди його, і все інше вам додасться» (Матвій 6.33), «Коли матимете віру хоч як зерно гірчичне, і горі оцій скажете: Перейди звідси туди, то й перейде вона, і нічого не буде для вас неможливого» (Матвій 17.20). «Коли молитесь і просите, віруйте, наче все вже отримали, і буде вам» (Марко 11.24), «Щасливі миротворці, бо вони синами Божими стануть» (Матвій 5.9) – навчав Ісус Хрестос два тисячоліття тому.

«Хрестос прийшов, щоб оживотворити плоть. Святий дух оволодіває плоттю, наповнює її собою, і плоть, наповнившись якостями Духа, робиться відповідною Слову Божому. Праведна плоть Хреста примирила плоть, пов’язану гріхом, і привела в дружбу з Богом». «Господь наш Ісус Хрестос став сином людським для того, щоб людина зробилася сином Божим» – навчав аріянський святий Іриней Ліонський (130–202).

«Чим вищий рівень розвитку людини, тим більше дружать між собою її божественна і земна компоненти. На певному рівні дружба між ними досягає такої інтенсивності (динаміки), що плоть якісно змінюється (трансмутується) і набуває божественних властивостей – людина стає сином Божим (хрестом, боголюдиною)» – навчає філософія динамізму, яка є науковим фундаментом аріянства.

Психологія бізнесу

Спеціалізованим відгалуженням теми самовдосконалення є напрямок психології бізнесу, заробляння грошей, збагачення, багаторівневого маркетингу. Попри, здавалось би, суто практичну спрямованість, вона має потужний духовний компонент. Основні рекомендації щодо успішного збагачення врешті-решт зводяться до того ж самовдосконалення.

«Ця книга – про земне. Творець, який створив наш світ, хотів би, щоб люди жили і раділи життю. А матеріальна забезпеченість робить нашу радість від життя повнішою і насиченішою. Багатство якось урізноманітнює наше життя і дозволяє повніше радіти світу, створеному Творцем. Природно, наша книга припускає, що при досягненні потрібних цілей вам допомагатимуть різні сутності Тонкого світу» – так Олександр Свіяш починає свою книжку «Що вам заважає бути багатим?» (2007). Що це, як не метафізика?

«Ми живемо в світі віри і волі. Якщо ви внутрішньо налаштовані на те, що гроші добути важко, то їх добути важко. Факти, які засвідчать вашу “правоту”, слухняний Всесвіт охоче надасть, адже він працює за вашими заявками» – писав Борис Березовський у корпоративній інструкції для службового користування.

Екологічний рух

Рух за чистоту навколишнього середовища охоплює величезну кількість людей і розгортається в дуже широкому діапазоні – від роздільного збирання сміття і чистих технологій до етичного виховання і релігійного усвідомлення себе частинкою живого Всесвіту. Життєвий простір треба тримати в чистоті.

Вегетаріанство, сироїдство, праноїдство

Дедалі більше людей переходять на оздоровлююче харчування з етичних міркувань, для поліпшення здоров’я або прискорення духовного зростання. Важливо, що ці люди готові докладати зусилля і йти на самообмеження заради вищих цілей.   

Самооздоровлення

Величезна кількість людей розчарувалась в сучасній медицині, яка значною мірою перетворилася на засіб видурювання грошей. Робота над собою заради поліпшення здоров’я обов’язково опирається на віру в приховані можливості людини і природну здатність організму до самозцілення. Наявність в кожній людині механізму самовідновлення – цілком аріянська ідея.    

Індустрія самоосвіти

У сучасному світі Інтернету шаленими темпами розвиваються системи дистанційної та альтернативної освіти. Кожен бажаючий може пройти курс, що його цікавить, і навіть отримати сертифікат. Окрема тема – розвиток навчальної літератури у формі пригодницьких повістей, наприклад, серіал американського фахівця зі штучного інтелекту Елієзера Юдковського (Eliezer S. Yudkowsky) «Гаррі Поттер і методи раціонального мислення» (2013). Можливо, найвідомішим твором подібного жанру є роман «Криптономікон» (англ. Cryptonomicon, 1999) Ніла Стівенсона (Neal Stephenson). 

Ігрова індустрія

Гра – це найефективніший спосіб навчання і самовдосконалення. Дитячі та спортивні ігри, мистецькі та технологічні конкурси, комп’ютерні ігри, воєнні (страйкбол, історичні реконструкції), настільні, картярські (в т. ч. спортивні), ділові тощо – ця сфера переживає вибуховий розвиток.

Майже всі ігри є азартними, тобто вони викликають захоплення, емоційне збудження. Наприклад, картярські ігри. Вони розвивають пам’ять, логіку, розуміння психології. Проте від них є ще одна велика користь – вони навчають вчасно зупинятися і перемикатися на іншу діяльність. Усе добре в міру.

Вищим пілотажем в організації бізнесових, соціальних чи політичних процесів нині вважається спроможність перетворити їх на гру або, принаймні, застосувати ігрові елементи (ігрофікувати).

Загадки і відгадки – це також гра. Кросворди, тести, пісенні конкурси, народні ігри, в тому числі ігри для воїнсько-фізичного виховання.

Гра – це характерна риса аріянства. Відомо, що його поширювали за допомогою пісень з дотепними віршованими текстами і милозвучною музикою. «У дорозі, при роботі на млинах, в подорожах на кораблях, у танцях і на урочистих зібраннях співав ці пісні народ, захоплений їхньою приємністю» (Спасский А.А. История догматических движений в эпоху вселенских соборов. Т. I. – 1906).

В аріянській традиції народ навчався граючись, між життям і релігією не було розриву. Про такий ігровий підхід ми вже знаємо з життя і вчення видатного аріянського діяча – Антиохійського патріарха Павла Самосатського.     

Радіймо! (Хайре!) – віталися Ісус Хрестос і апостоли. Це традиційне арійське вітання, яке означає «Хай діє Ра!», «Хай Ра діє!».

Соціальне замовлення на аріянство

Як бачимо, величезна кількість людей задіяна в масових процесах, які по-суті є компонентами аріянства, адже в цілому працюють на розвиток людини і проявлення в ній божественних потенцій. Інша справа, що ці маси людей ніколи не чули про слово «аріянство» і навіть не задумувалися над тим, що їхня діяльність – це прояв релігійності в первинному сенсі цього слова.

З другого боку, треба визнати, що згадані процеси розвиваються всупереч нинішній цивілізаційній системі. Сучасні держави і т. зв. «релігії» мають виразну антиігрову, антитворчу, антиекологічну налаштованість. Очевидно, що вся нинішня цивілізаційна система є ворогом розвитку людини і суспільства, колективним паразитом і гальмом прогресу.      

Велике аріянське об’єднання

Що зробити, аби зібрати до купи елементи аріянства і сформувати  систему, в якій метафізика, гра, навчання, екологія, творчість набудуть гармонійної цілісності і посилюватимуть одне одного?

Що може об’єднати геймерів і вегетаріанців, підприємців і екологів, прихильників політичної і релігійної свободи?

Нас об’єднає спільний цивілізаційний проект – формування нової української нації і заснування нею Вільної Української Держави (Третього Гетьманату) – постіндустріальної держави творчих людей, яка не заважатиме нам жити, натомість підтримуватиме все передове, здорове, творче і цікаве.

Радіймо!    


Радісна гра – найкраща форма самопізнання і саморозвитку. Ігровий дух аріянства бачимо уже в діяльності Антиохійського патріарха Павла Самосатського (3 століття). 

Ця метафорична картина нагадує нам про те, що Гра – це річ природна, і що правильне застосування Гри є важливим складником релігії, тобто світогляду і практики поєднання божественного і людського.

Додатково: 

Наші інтереси: 

Все може відбутися значно швидше, ніж нам здається. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Поняття "пшенична" потребує ребрендингу. В Трускавці роблять вишукані коктейлі з пшеничних проростків. Тож прийшла на думку соціальна реклама з пропаганди здорового способу життя. Три апостостоли стрічаються в барі, веселяться. Один каже: "А пам'ятаєш, як ти по воді ходив." Всі сміються, піднімають келихи. І потім на весь екран: "Пшеничний напій з пророслого зерна." Кожному, хто придбає, - здоров'я в подарунок!

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача Арн Спокій.
0
Ще не підтримано

Добре підготовлений грунт , дає одночасні і потужні сходи . Радіймо ! Царство Боже вже близько !!!

Найвища влада - влада над собою.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Стаття просто супер! В мене було відчуття, що сьогодні пан Каганець видасть якийсь шедевр :) Так і сталось.

Єдиний момент, на який хотів би звернути увагу, - це мережевий (багаторівневий) маркетинг. Мені здається, що в більшості випадків - це негативне явище. Принаймні деякі мої знайомі стали як зомбі коли туди вплутались. А багато таких компаній, які цим займаються, схожі на релігійні секти, де користуючись різними психологічними прийомами промивають мозги своїм працівникам, а ті - своїм клієнтам.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Маркетинг - це технологія. Згоден, що в деяких системах MLM є елементи зомбування, але це означає тільки те, що люди там втратили відчуття міри і совісті. Проте цього "добра" вистачає всюди - від базару до супермаркету.

Доброслав Велесовий wrote:
Стаття просто супер! В мене було відчуття, що сьогодні пан Каганець видасть якийсь шедевр :) Так і сталось.
Єдиний момент, на який хотів би звернути увагу, - це мережевий (багаторівневий) маркетинг. Мені здається, що в більшості випадків - це негативне явище. Принаймні деякі мої знайомі стали як зомбі коли туди вплутались. А багато таких компаній, які цим займаються, схожі на релігійні секти, де користуючись різними психологічними прийомами промивають мозги своїм працівникам, а ті - своїм клієнтам.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Багатій Сонечко.
0
Ще не підтримано

Якщо хочете розібратися в темі MLM, то є дві книги:

’’Школа бізнесу. Для людей, які люблять допомагати іншим’’ - Роберт Кіосакі, Шерон Л. Лечтер

’’Бизнес трафарет’’ - Сергій Даде

Від себе додам: проблемою мережевого маркетингу є те, що фінансові піраміди (типу МММ чи тюльпаноманії) маскуються під MLM.

Зображення користувача Лука Небохід.
0
Ще не підтримано

"Знання деяких принципів легко компенсує незнання деяких фактів" (с)Гельвецій

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Підписуюсь під кожним словом статті.Хочу зауважити що Доброслав Велесовий можливо не розібрався в принципі мережового маркетингу.По принципу мережі просуваються не тільки товари а інформація..Про НО мені розповів Василь я розповіла однокурсниці а вона своїй свасі .Маркетинг-це природний принцип А те що хтось його неправильно застосовує це інша справа

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Я не проти мережевого маркетингу, а тільки проти деяких організацій, які дуже сильно цим зловживають. Ось, наприклад, дзвонить хтось зі знайомих, якого 10 років не бачив, і каже "О, як я радий тебе знову чути, а ще більше радий буду побачити, так як ти мій найкращий друг, то хочу для тебе зробити великий сюрприз, тільки прийди тоді то і тоді то і все сам побачив. А там починають розказувати, яким станеш багатим, якщо своїм друзям будеш продавати чудо-супер-пупер правильний порошок, який навіть можна їсти, бо він екологічно чистий і т.д".

Згоден з відповіддю Миро, яку він залишив там після мого коментаря, про те, що MLM це тільки інструмент, а ось використовувати його можна з різними цілями, і цим часто можуть займатися не зовсім адекватні люди.

Ганна Водолій wrote:
Підписуюсь під кожним словом статті.Хочу зауважити що Доброслав Велесовий можливо не розібрався в принципі мережового маркетингу.По принципу мережі просуваються не тільки товари а інформація..Про НО мені розповів Василь я розповіла однокурсниці а вона своїй свасі .Маркетинг-це природний принцип А те що хтось його неправильно застосовує це інша справа
Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Назови, які саме організації.

Доброслав Велесовий wrote:
Я не проти мережевого маркетингу, а тільки проти деяких організацій, які дуже сильно цим зловживають.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

То компанія Amwey). Цікаво б було провести досліне випробування такого порошку). Змішати безпечну, по словах продавців, його кількість з сонячниковою олією, просочити нею брехливий хліб, та кинути його якійсь кішці. Відомо, що кішки відверто шкідливого не їдять. Отож було б цікаво дізнатись про результат такого досліду.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Андрій Солтівский.
0
Ще не підтримано

Переходимо на рекламні бігборди, як новітні апокрифи аріохрестиянства?
Можливий варіант наступного бігборду: картинка така ж плюс «пшенична» на столі. Буде радісніше. Можливий напис « Будьмо здорові, пиймо до дна!» Українцям сподобається, зразу почнуть співати… А приказок скілько буде! І тоді поширення аріанства буде більш блискавичним.

Живе Слово творить і перемагає

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

На вживанні алкоголю наполягає іудохристиянство, натомість аріянство дотримується Євангелія, згідно з яким під час святкування Нового року на Таємній вечері пили "плід виноградної лози", тобто свіжий сік.

Андрій Солтівский wrote:
Переходимо на рекламні бігборди, як новітні апокрифи аріохрестиянства?
Можливий варіант наступного бігборду: картинка така ж плюс «пшенична» на столі. Буде радісніше. Можливий напис « Будьмо здорові, пиймо до дна!» Українцям сподобається, зразу почнуть співати… А приказок скілько буде! І тоді поширення аріанства буде більш блискавичним.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Поняття "пшенична" потребує ребрендингу. В Трускавці роблять вишукані коктейлі з пшеничних проростків. Тож прийшла на думку соціальна реклама з пропаганди здорового способу життя. Три апостостоли стрічаються в барі, веселяться. Один каже: "А пам'ятаєш, як ти по воді ходив." Всі сміються, піднімають келихи. І потім на весь екран: "Пшеничний напій з пророслого зерна." Кожному, хто придбає, - здоров'я в подарунок!

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Гарна ідея! Усе це будемо робити! Тільки краще сказати так:

"А пам'ятаєш, як ти вперше по воді пішов?" Всі сміються...

Арій Хрестовий wrote:
Поняття "пшенична" потребує ребрендингу. В Трускавці роблять вишукані коктейлі з пшеничних проростків. Тож прийшла на думку соціальна реклама з пропаганди здорового способу життя. Три апостостоли стрічаються в барі, веселяться. Один каже: "А пам'ятаєш, як ти по воді ходив." Всі сміються, піднімають келихи. І потім на весь екран: "Пшеничний напій з пророслого зерна." Кожному, хто придбає, - здоров'я в подарунок!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Сумно, але крім справжнісіньких хрестиян, ніхто не впізнає в молодих людях апостолів.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Та й де, в сучасній Україні є бари, де подають зелені збитні з пророщеною пшеницею? Хіба що ми відкриємо.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Арн Спокій.
0
Ще не підтримано

Завтра святкуючи Новий Рік ми будемо пити кленовий і березовий сік , В цю пору дані соки є доступні .

Найвища влада - влада над собою.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Чудова стаття..Але я знав,що ілюстрація до неї викличе запитання і несприйняття
у когось із гравців..Мені особисто картинка сподобалась,але викликала певну маленьку боротьбу..Це напевно тому,що я виріс і виховувався змалку у релігійній сім'ї,де любий предмет чи зображення,яке мало відношення до церкви,вже рахувався недоторканим і "святим"..Все це лишилося у минулому,а ми друзі йдемо у майбутнє..І якщо колись заповіді писалися на тяжких каменюках,то тепер Бог може дати нам флешку...РаДіймо..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

І мені бридкий цей "бігборд".
Переконаний, що треба бути послідовним - очікуючи природного сприйняття власних ідей, утримуватися від відвертого глузування над "недоторканим і святим".
Розвінчуючи міфи (аргументовано і з доказами, як в "Арійському стандарті" чи "Пшениці без куколю"), варто утриматися від творіння нових...
Друже, Ігоре, дослухайся до цих побажань, будь ласка... мабуть, є правдивіші ілюстрації. От, на відміну від цього "бігборду", чогось картина Ріпи "Запорожчі" з сучасними "укропами" і гелікоптерами мають цілком реалістичний вигляд ;)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Працюй, брате Арсене, над собою, відмовляйся від понурих стереотипів. Не думай, що своїм оптимізмом і позитивним мисленням ти можеш перевершити Ісуса, сина Божого. Хто справді радів життю, то це Він!

Арсен Дубовик wrote:
І мені бридкий цей "бігборд".
Переконаний, що треба бути послідовним - очікуючи природного сприйняття власних ідей, утримуватися від відвертого глузування над "недоторканим і святим". Розвінчуючи міфи (аргументовано і з доказами, як в "Арійському стандарті" чи "Пшениці без куколю"), варто утриматися від творіння нових...
Друже, Ігоре, дослухайся до цих побажань, будь ласка... мабуть, є правдивіші ілюстрації. От, на відміну від цього "бігборду", чогось картина Ріпи "Запорожчі" з сучасними "укропами" і гелікоптерами мають цілком реалістичний вигляд ;)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Не бачу нічого аморального на тому біг-борді. Грають собі в карти і ще щось, приємно проводять час.

Згадав як колись давно іудохристиянська церква забороняла грати в шахи, бо називала цю гру сатанинською.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Справа не в етичності рулетки і покеру, а в тому чи відповідає ілюстрація дійсності? Адже на рекламному щиті зображені не ігрові персонажі, а історичні особи. Тож тут можлива підміна понять. Оскільки рулетка, принаймі в колесоподібному вигляді з'явилась у 17-18 столітті, то апостоли не грали в неї. Тож маємо розуміти, що на малюнку зображена не історична достовірность, а художня творчость, створена в рекламних цілях.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

А чому ти вирішив, що ця картина претендує на історичну достовірність? Це просто прикол, який добре підійшов до змісту статті і не містить нічого кримінального. І все.

Арій Хрестовий wrote:
Справа не в етичності рулетки і покеру, а в тому чи відповідає ілюстрація дійсності? Адже на рекламному щиті зображені не ігрові персонажі, а історичні особи. Тож тут можлива підміна понять. Оскільки рулетка, принаймі в колесоподібному вигляді з'явилась у 17-18 столітті, то апостоли не грали в неї. Тож маємо розуміти, що на малюнку зображена не історична достовірность, а художня творчость, створена в рекламних цілях.
Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

З контексту зрозуміло, що жарт. Але якщо помістити в інший контекст, то можна зрозуміти інакше. Будьмо обачні.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Вірно! Тримаймося осторонь термінів, висловлювань, думок, що допускають неоднозначних тлумачень. У цьому і є обачність.
Одне з правил Гри - "Хай буде солово ваше "так" - так, "ні" - ні. А що поверх того, те від лукавого" (Ісус Хрестос)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Все нове - це добре забуте старе. Колесо винайшли арійці ще в часи Трипілля. Хто зна, може це вони почали робити рулетки, наприклад, у вигляді своєї улюбленої сварги.

До речі, деякі трипільські артефакти можуть мати ігрове призначення.

Арій Хрестовий wrote:
Оскільки рулетка, принаймі в колесоподібному вигляді з'явилась у 17-18 столітті, то апостоли не грали в неї.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, ілюстрація не ідеальна, але достатньо якісна для передачі ігрового духу аріянства. Знайдеш краще - негайно публікуй!

Арсен Дубовик wrote:
Друже, Ігоре, дослухайся до цих побажань, будь ласка... мабуть, є правдивіші ілюстрації. От, на відміну від цього "бігборду", чогось картина Ріпи "Запорожчі" з сучасними "укропами" і гелікоптерами мають цілком реалістичний вигляд ;)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

На моє переконання, Ісус навчав апостолів мистецтву ігрофікації як засобу самовдосконалення. Принаймні, все аріянство було пронизане духом Гри.

До речі, там праворуч Ісуса зображена Марія Магдалина. Все ж таки Ірландія... Традиції кельтського хрестиянства.

Головний мінус ілюстрації - двоє апостолів зображені бородатими дідами, хоча насправді ВСІ вони були молодими людьми. Ісус був найстарший.

Явсе Світ wrote:
Чудова стаття..Але я знав,що ілюстрація до неї викличе запитання і несприйняття
у когось із гравців..Мені особисто картинка сподобалась,але викликала певну маленьку боротьбу..Це напевно тому,що я виріс і виховувався змалку у релігійній сім'ї,де любий предмет чи зображення,яке мало відношення до церкви,вже рахувався недоторканим і "святим"..Все це лишилося у минулому,а ми друзі йдемо у майбутнє..І якщо колись заповіді писалися на тяжких каменюках,то тепер Бог може дати нам флешку...РаДіймо..

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

А чи носив Ісус Хрестос бороду і вуса?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Чудо помноження хлібів. Базиліка Хреста Спаса (Равенна). На оригінальних аріянських мозаїках Ісус зображується безбородим, з традиційною слов’янською зачіскою «під макітру» (як у Григорія Сковороди), з просвітленим виразом обличчя.

Арій Хрестовий wrote:
А чи носив Ісус Хрестос бороду і вуса?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Якби Хрестос грав у покер, то постійно вигравав би, бо умів читати думки.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Під час гри в покер Ісус не читав думки - це було б не по-спортивному.

Арій Хрестовий wrote:
Якби Хрестос грав у покер, то постійно вигравав би, бо умів читати думки.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

А хіба читати думки заборонено правилами? Зрештою, грати проти людини, котра вміє читати думки цікаво, бо це спонукає до розвитку. Для початку можна спробувати грати в темну.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Переконав. Будемо читати :)

Арій Хрестовий wrote:
А хіба читати думки заборонено правилами? Зрештою, грати проти людини, котра вміє читати думки цікаво, бо це спонукає до розвитку. Для початку можна спробувати грати в темну.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

...Я щось пропустив за ці дні?...
Відколи це брехню (бо де докази того, що зображено на "бігборді"?)викорінюємо брехнею? (чи як це назвати? ...фантазіями, що видаються за дійсний магізм?)...
Ану ж прочитайте мої думки!! ;))))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Гітлеру приписують такі слова: "Художників, котрі зображують небо зеленим, а траву синьою, треба притягати до відповідальності".
Арсене, ти - оксамитовий хвашист ;)

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Отже, Арію, Ти такої ж думки щодо перекручувань-перебріхувань фактів? Брехня, хуцпа - це не аріянське.
Ігоре, я не про "біґборд" врешті решт! :) А про етику й інтуїцію ;).
Правда ж, хіба можна бути трохи вагітним? Хіба може бути маленька чи велика брехня?

Арію, щодо "хвашистів" я вже підкований ;) якщо я Тобі так видаюся, то що ж ;). Фашизм - це дієвий націоналізм, як сказано тут на НО.

А от щодо оксамиту.... ти це засуджуєш чи від цього РаДієш, чи ...? Оскільки всі ці події відбувалися мирним шляхом, вони дістали назву «оксамитової», або «ніжної» революції.

Арій Хрестовий wrote:
Гітлеру приписують такі слова: "Художників, котрі зображують небо зеленим, а траву синьою, треба притягати до відповідальності".
Арсене, ти - оксамитовий хвашист ;)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Цікаво,як обговорення картинки відволікло нас від статті..Це зображення в якісь мірі руйнує шаблон сприйняття всього,що зв'язано із церковщиною..Руйнування старого часто зазнає певного опору..
Просто якщо ніж в руках тримає повар то це одне,а якщо той самий ніж в руках ман'яка вбивці, то це інше..Так само і гра у покер-це просто гра..У шулера вона одна,а благородного гравця,вона чесна і змагальна,яка розвиває потрібні навики,котрі благородною людиною будуть використані тільки для добра...
Я б не проти посидіти за тим столом...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Ну повари, теж часто мають справу з трупами...

Знаю, що серед шулерів існують змагання, де грають тільки шулери. При цьому кожен знає, що всі гравці є шулерами. І якщо когось спіймають на махлі, то не карають, він просто програє гру. А хто проводить свої фокуси непомітно для інших шулерів, стає переможцем.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Хто зна, може в попередньому житті ти був за тим столом. Разом з Ісусом і апостолами.

Явсе Світ wrote:
Цікаво,як обговорення картинки відволікло нас від статті..Це зображення в якісь мірі руйнує шаблон сприйняття всього,що зв'язано із церковщиною..Руйнування старого часто зазнає певного опору..
Просто якщо ніж в руках тримає повар то це одне,а якщо той самий ніж в руках ман'яка вбивці, то це інше..Так само і гра у покер-це просто гра..У шулера вона одна,а благородного гравця,вона чесна і змагальна,яка розвиває потрібні навики,котрі благородною людиною будуть використані тільки для добра...
Я б не проти посидіти за тим столом...

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якщо це правда,то я доГрався до регресу у наступних втіленнях,бо нічого не пам'ятаю з тих часів ..)))

Ігор Каганець wrote:
Хто зна, може в попередньому житті ти був за тим столом. Разом з Ісусом і апостолами.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Лесик Майстер.
0
Ще не підтримано

Доречi,завдяки iнтернету,стала доступно бiржова гра...акцii,фьючерси. Я навiть маю успiхи деякi,навiть думаю викласти декiлька урокiв

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

А з якою метою ти граєш на біржі? І яка користь суспільству від такої гри? Адже, все що робиться, має приносити хоча би мінімальну користь іншим людям і країні.

Лесик Майстер wrote:
Доречi,завдяки iнтернету,стала доступно бiржова гра...акцii,фьючерси. Я навiть маю успiхи деякi,навiть думаю викласти декiлька урокiв
Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Він може частку виграних таким чином коштів вкладати у Третій Гетьманат. І це корисно!

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Навпаки, Вікторе, твори Ігоря наповнені фантастичним оптимізмом. Вони підносять дух знедоленим і дезорієнтованим. Інше питання, як вони враховують суспільну свідомість, яка є надзвичайно інертною. Це ж є фактом, що за поняттями ГРА і ГРАВЦІ тягнеться шлейф негативу. Уявіть собі, як партія "Рух за Третій Гетьманат" заявить народу: "ми, Гравці-аріяни, зробимо вас вільними у новій державі-нації Третій Гетьманат - тільки виберіть нас до Верховної Ради!". Більшість, мабуть, подумає, що це якісь новоявлені шулери. Нащо нам таке? Тому треба змінити наголос із людина-гравець на Людина-Творець. Хай буде!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Визначальна ознака гри - радісна творчість. Людина-гравець (краще одним словом - Людина) - це і є людина-творець.

Інша справа, що є різні види гри. Зокрема, можна "гратися, а можна "грати".

Можна захоплено гратися в пісочку, роблячи "пасочки". А можна брати участь в конкурсі (це також гра) на кращу модель космічного корабля.

Боксери "танцюють" на ринзі, закохані танцюють під музику.

Спортсмени змагаються, хто швидше пробіжить. Музиканти - хто краще зіграє. Поети - хто досконаліше висловить думку.

Це все гра, друзі!
Це все Ра.
Він - Ра - діє.
Радіємо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Саме так, друже! Гравці - творять!
Гравці грають творячи на різних рівнях маючи різні епітети. На Но - це "реально" Гравці. В Третьому Гетьманаті - реальні гравці - Люди-співтворці!
ГраєМо РаДіючи! ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

У Третьому Гетьманаті гравці називаються Засновниками і Громадянами.

В Корпорації ТГ гравці називаються Акціонерами.

Арсен Дубовик wrote:
Саме так, друже! Гравці - творять!
Гравці грають творячи на різних рівнях маючи різні епітети. На Но - це "реально" Гравці. В Третьому Гетьманаті - реальні гравці - Люди-співтворці!
ГраєМо РаДіючи! ))

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Гарно!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Спортсмени дуже багато в чому змагаються! Адже і шахи, і покер, і н/теніс, і бокс, і стрибки з пашютом - все це різновиди спорту!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

От я й працюю, друже Ігоре :) І прикладом для РаДі(й)сної праці маю Ісуса Хреста, який ...навчав апостолів мистецтву ігрофікації як засобу самовдосконалення..., і до того ж вмів РаДіяти без перекручувань, Який прийшов "виконати Закон", який благословив казати "так" - так, а "ні" - ні.
Позитивне мислення це -Брехню треба активно викорінювати.. І я це з РаДі(йсні)стю творю від дитинства - так мене бабуся навчила :).
Згадаймо ще раз: Еконаціоналізм: Добро переможе, або Атакуй першим! Викривати неточності - добро, бо з власної волі вчинене. Виявив помилку - атакуй першим! Мою атаку - вже названо "оксамитовим хвашистом" )))
Моя атака виявилася неприємною для ближнього? Але ж я це зробив з РаДі(йсні)стю ;)

Ігор Каганець wrote:
Працюй, брате Арсене, над собою, відмовляйся від понурих стереотипів. Не думай, що своїм оптимізмом і позитивним мисленням ти можеш перевершити Ісуса, сина Божого. Хто справді радів життю, то це Він!

А чому б і не прагнути перевершити?! Що за "планка"? ;)

П.С. Хтось мене вчив на НО "не вибачатися" ;)

Я вас люблю, друзі і соколійці!!! :))))))
Будьмо чесними в усьому, в кожній дрібниці. РаДіяти можна тільки чесно! І тоді Перемога аріянства буде блискавичною.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Сторінки

  • Сторінка
  • of 3
  • >