Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бюст Леніна в Челябінську розфарбували в кольори українського прапора

Про це повідомляє агенція новин Челябінськ.ру: "О 10:00 від громадян надійшла інформація про те, що пам'ятник Леніну на Червоному Полі розфарбувати в різні кольори, - розповіли в прес-службі ГУ МВС Челябінської області. - За даним фактом проводиться перевірка, встановлюються особи, причетні до скоєння інциденту. За результатами перевірки буде прийнято процесуальне рішення".

Зараз бюст Леніна закритий чорними сміттєвими пакетами. До місця події прибули місцеві високопоставлені силовики. Кажуть, що йдуть ремонтні роботи з реставрації скульптури, приурочені до дня народження комуністичного лідера - 22 квітня, повідомляє Комсомольская правда

Нагадаємо, що 12 грудня 2014 року в Новосибірську  розфарбували один з пам'ятників Леніну в кольори українського прапора і написали "Слава Україні". Крім того, у синьо-жовті кольори пофарбували військову техніку, встановлену в місцевому "Сквері слави".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Хтось проявив: +Радісну+Творчість-Правила....

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Хтось проявив: +Радісну+Творчість-Правила....

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Це самий перший в Челябінську пам'ятник Леніну, встановлений у 1924 році, повідомив чоловік, який в Челябінську багато років жив. Він каже, що зробила цей бюст мусульманська громада Челябінська. "Воно й оформлено все у характерному мусульманському стилі. А сама будівля ізначально задумувалась, як "изба-читальня". Само собою, зараз вона просто закрита. Як бачимо, українці в Челябінську є", - підсумовує він.