Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як українські міліціонери здали українських партизан

Спецтема:

Патріоти України змушені воювати за незалежність своєї країни, перебуваючи між двох вогнів. Раніше це були нацисти і комуністи, а тепер з'явилися бранці українського уряду. 

З дев'яти затриманих ментами патріотів п'ятеро з Донецька, деяких багато хто знає, в тому числі і я, тому при всьому бажанні повірити у версію ментів про "розбійний напад, скоєний в корисливих цілях" не можемо. Це, якщо навіть відкинути загальновідому істину - ОПГ МВС вірити не можна. Тобто, взагалі не можна.

Заарештовані хлопці займалися партизанської роботою як на окупованих територіях, так і на прилеглих до них, що знаходяться під контролем України. Затримували агентів ворога і здавали в СБУ, яка займалася групою. Як виявилося, співпраця з СБУ було помилкою, і помилку цю обов'язково врахують майбутні українські партизани. Якщо вже не врахували.

Будучи місцевими, партизани з групи "Равлик" діяли дуже ефективно. 8 травня вони затримали підозрюваного на агрофермі, яка належить Ахметову. Деталь важлива, хоча на Донбасі  олігарху належать безліч агроферм, вони перейшли до Ахметова разом з меткомбінатом Ілліча.

Охорону придушили легко, потім зв'язали товариша, щодо якого була оперативна інформація, і подзвонили в СБУ і ментам, щоб оформити. Так вони робили вже безліч разів протягом всієї війни. Менти приїхали, але замість оформлення затримали партизан. Ті не чинили опору, оскільки спочатку вирішили, що менти не розібралися.

Про долю пособника окупантів поки нічого не знаю, але, швидше за все, він був звільнений. А хлопцям з "Равлика" загрожує від 9 до 12 за розбійний напад і зброю. Ось такий підлий удар ножем в спину. Менти в своїх прес-релізах не повідомляють, що затримані були партизанами, а подають інформацію так, як ніби це були сепари, особливо підкреслюючи, що вони донецькі. Тому багато зраділи, коли дізналися про їх арешт.

Але інформація вже розійшлася, на самому верху намагаються надоумити дегенератів при владі. Паралельно працюють адвокати. Імен поки не буде, тому що у заарештованих могли залишитися родичі та друзі на окупованих територіях, а це поставить їх під удар. Крім того, до суду справа може не дійти, якщо переговори пройдуть успішно. Але мені здається, що нагорі нікого надоумити не вдасться, тому з часом будуть імена і багато чого ще буде.

До речі, менти повідомляють, що групою керував мент. Мабуть, таким чином хочуть викликати негативне ставлення до затриманих, прекрасно розуміючи, як народ ставиться до ментів. Але реальність трішки інша. При оформленні в деякі добровольчі батальйони видають ментовські посвідчення, оскільки батальйони знаходяться в системі МВС. Це якраз такий випадок. Причому, всі інші ніяк і ніде оформлені не були - на нинішній війні це звичайна справа.

Відсутність воєнного стану ставить під удар усіх захисників України, навіть оформлених. Адже затримання ворога, якщо його оцінювати за законами мирного часу - це і є розбійний напад. Ходиш на війні зі зброєю в руках? За законами мирного часу тобі за одне це загрожує кілька років в'язниці. Увійшов в Пісках в кинутий будинок, щоб переночувати або влаштувати там вогневу точку? Це незаконне проникнення в житло, теж довго сидіти будеш.

Дамоклів меч кримінального переслідування висить над кожним солдатом, офіцером, доброльцем. Армія зв'язана по руках і ногах, все на гачку, кожного можуть посадити в будь-яку хвилину. Ось тому наш зрадницький уряд і не вводить військовий стан. Щоб не перемогли.

На жаль, історія повторюється - патріоти України змушені воювати за незалежність своєї країни, перебуваючи між двох вогнів. Раніше це були нацисти і комуністи, а тепер ось так. Серед моїх друзів і знайомих є вбиті російськими окупантами і їх посібниками, є й ті, яких катували і хто досі перебуває в полоні у рашістов.

А тепер серед моїх друзів і знайомих з'явилися бранці українського уряду, що безліч разів виявляв свою зрадницьку сутність. Всі ці люди постраждали через одну причину - вони боролися за Україну. Українці, якщо ви вважаєте, що спочатку потрібно виграти війну, а потім вже наводити порядок в тилу - тоді ми не тільки програємо війну, але й втратимо найкращих наших співгромадян.

Моральна підтримка наших солдатів полягає не в "патріотичному" замовчуванні злочинів українського уряду, а в боротьбі, яка не припиняється ні на хвилину. Солдатам буде набагато легше, якщо зрадники за їх спинами зникнуть. На передовій менше 1% населення України. Ще 5-10% несуть службу в інших місцях. Чим займаються інші 90%?

Переклад з російської і виділення в тексті мої, О.К.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Що робити Треба побороти внутрішннього ворога.а потім зовнішнього а як.

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Що робити Треба побороти внутрішннього ворога.а потім зовнішнього а як.

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Ясно одне - період демонстрацій та стукання касками вже пройшов. Влада не дослухається до цих дій. Питання в іншому- як зробити так, щоб поки що без зброї не просто відслідковувати такі дії а й ефективно доводити такі дії до кінця. Помилка таких рухів очевидна- немає ефективної організації таких дій, немає конкретнихвимог ( чого вимагаємо, в які строки, що будемо робити, якщо не буде виконано наших вимог),немаєпідтримки з боку організацій або конкретних людей, які володіють зброєю). Тому апріорі майже всі такі рухи неефективні та приречені. Влада повинна розуміти - зачепивши одного активіста, вона дуже ризикує.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"