Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Росією керує бажання ліквідувати Україну як незалежну державу, - В.Лаптійчук

Категорія:

Спецтема:

Все українське керівництво було перевербоване російськими спецорганами, які прийшли до влади в Росії після Єльцина. Після того, як Єльцин пішов з поста президента РФ, Путін та його команда почала планомірну роботу, щоб підкорити Україну і залишити її у сфері свого впливу.  

Керівництво РФ було дезінформовано з боку ФСБ, службою зовнішньої розвідки, міністерством закордонних справ РФ про можливий ступінь опору України та реакцію світу на військову агресію Кремля.

Про це в ефірі радіо Ера ФМ сказав експерт з питань зовнішньої  безпеки та українсько-російських відносин  Василь Лаптійчук.

Що рухає нині російською політикою, як зовнішньою, так і внутрішньою, і наскільки вона залежить від особи Путіна? Чому Вікторія Нуланд, помічниця державного секретаря США, їздила недавно до Москви? Чи Захід втомився від України? Такі питання обговорювали в студії. 

Лаптійчук вважає, що США не буде здавати Україну в обмін на якісь інтереси, як пишуть деякі політичні оглядачі.

Росія порушила весь світовий порядок, десятки міжнародних договорів, включно з українсько-російським договором за 1998 рік.

США нам допоможуть, якщо ми будемо боротися, вважає Лаптійчук. Якщо ми будемо здавати свої позиції і йти на компроміс із терористами та Росією, що їх підтримує, тоді Захід може задуматися і залишити Україну напризволяще.   

Він згадав, що починаючи з 12 століття ті народи, які на сьогодні входять до складу Росії, нападали на народи, які знаходилися західніше від них. Вони завжди були агресивними по відношенню до України.

Після Другої світової війни була Німеччина, Чехословаччина, Угорщина, Афганістан. Ці країни не наважувалися вийти з під диктату Радянського Союзу. Одразу ж після Ялтинської конференції Радянський Союз вів себе агресивно.

Він зауважив, що Радянський Союз – це інша назва Росії. СРСР прагнув створити новий тип російського народу – совєтский народ.

Етнічних росіян не існує в природі. Є громадяни Російської Федерації, а за етнічною ознакою – це  карели, угро-фіни, кавказькі народи, тюрки, чукчі, буряти і т. д.

Керівництво РФ було дезінформовано з боку ФСБ, службою зовнішньої розвідки, міністерством закордонних справ про можливий ступінь опору України та реакцію світу на цю агресію.     

Все українське керівництво було перевербоване російськими спецорганами, які прийшли до влади в Росії після Єльцина. Після того, як Єльцин пішов з поста президента РФ, Путін та його команда почала планомірну роботу, щоб підкорити Україну і залишити її у сфері свого впливу.  

Аудіозапис на Радіо Ера FM 20.05.2015

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи