Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Росія збільшує агресію щодо України, - Обама

Президент США Барак Обама розкритикував Росію за "більш агресивну" позицію по відношенню до України. 

Про це повідомляє Agence France-Presse.

"Ми мали можливість обговорити ситуацію в Україні і все більш агресивну позицію, яку займає Росія", - сказав Обама після зустрічі у Вашингтоні з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом.

Мирослава Гонгадзе повідомила на своїй сторінці у Facebook про цю зустріч: "Столтенберг заявив, що вони з Обамою обговорили кризу в Україні, ситуацію в Криму і важливість імплементації Міської угоди".

"Росія має зупинити підтримку сепаратистів і вивести війська з України", - сказав генсек НАТО.

Нагадаємо, що сьогодні Столтенберг пояснив, чому Альянс не постачає зброю Україні. За його словами, НАТО не може приймати рішення про постачання озброєнь Україні, оскільки це питання знаходиться в компетенції урядів країн Альянсу. 

Напередодні командувач силами НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав заявив про те, що Російська Федерація розгорнула системи озброєнь, які можуть бути використані як ядерні боєприпаси.

Як повідомляли ЗМі раніше, два російські бомбардувальники, здатні нести ядерну зброю, вторглися в зону протиповітряної оборони США в районі Аляски.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи