Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Уряд Великої Британії буде тиснути на Росію через агресію в Україні

Категорія:

У Великій Британії пройшла церемонія урочистого відкриття новообраного парламенту і виголошення програми нового уряду, який сформували консерватори. Промову виголосила королева Єлизавета ІІ.

15052801r.jpg

Королева Великобританії. Reuters

Виступ монарха перед початком нової сесії парламенту — 500-літня традиція Великої Британії. У тронній промові Єлизавети ІІ були викладені основні законодавчі ініціативи, які кабінет міністрів має реалізувати протягом майбутнього парламентського року.

Цього разу у своєму виступі Британська королева згадала Україну: "Мій уряд продовжить чинити тиск на Росію, щоб забезпечити дотримання територіальної і суверенної цілісності України, і наполягатиме на повній реалізації мінських угод", - повідомила  Єлизавета II.

Як повідомляє BBC.Україна, законодавчі плани британського уряду охоплюють 26 законів, серед яких, зокрема, - проведення до кінця 2017 року референдуму про подальше перебування країни в складі ЄС, збільшення кількості годин безкоштовного догляду за дошкільнятами і замороження подоходного податку (Буде заборонено підвищувати податок до доходи, ПДВ і соціальний податок терміном на 5 років). Серед запропонованих законопроектів є такий, що передбачає більші повноваження для Шотландії, Уельсу і Північної Ірландії.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи