Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бажаючих добровільно захищати свою країну у нас достатньо, щоб створити 250-тисячну Армію - Макар

Люди не розуміють, як це вдалося синочкам Порошенка та Луценка бути мобілізованими на місяць-два, хоча всіх нормальних людей мобілізують як мінімум на рік. Люди не розуміють, чому вони мають рахувати копійки, а Державу тим часом безкарно розкрадають такі, як Пашинський.

Воєнкоми разом з міліцією виловлюють по Україні чоловіків для їх мобілізації, хоча бажаючих добровільно захищати свою країну у нас достатньо, щоб створити 250-тисячну Армію. Проблема - у зневажливо-свинському ставленні державних чиновників до військовослужбовців. 

Після збитого над Луганським аеропортом літака, Іловайського та Дебальцівського котлів, за які ніхто досі не відповів, відчуваєш себе непотрібним куском гарматного м'яса. Вже другий місяць підряд тривала затримка із зарплатою, яка і без того доволі скромна. Всі обіцянки виплачувати бойові є фікцією. Поранення часто не оформляються. Корупція аж зашкалює.

Живемо, практично, коштом волонтерів, хоча на армію щось таки виділяється. Проте, де це дівається - невідомо. Наприклад, недавно роту вивезли на полігон, але харчувалися ми виключно коштом волонтерів та власним коштом. Але ж людям треба годувати сім'ї. Не так то й багато таких, як, наприклад, я, що має старі запаси та сім'ю, яка сама себе забезпечує.

Люди ж бачать цих мажорів, що стали "учасниками бойових дій" навіть не понюхавши пороху та не піддавши своє життя бодай мінімальному ризику. Люди не розуміють, як це вдалося синочкам Порошенка та Луценка бути мобілізованими на місяць-два, хоча всіх нормальних людей мобілізують як мінімум на рік. Люди не розуміють чому вони мають рахувати копійки, а Державу тим часом безкарно розкрадають такі як Пашинський.

Не зрозуміло й чому у нас так мало міліціонерів в зоні АТО, хоча за нормами цивілізованих країн їх втричі більше, ніж потрібно. Не зрозуміло й те, чому на переданих зі Штатів броньованих автомобілях роз'їжджають по тилах есбеушники, а тут, на передовій, часто не те що броньованих, а й звичайних автомобілів бракує. І так ще багато чому.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи