Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Google запустив в Україні спільноту для педагогів та e-commerce Академію для бізнесу

Компанія Google запустила в Україні Google Educator Group (Освітню Спільноту Google). Освітні спільноти Google (GEGs) – це об’єднання працівників сфери освіти, де вони навчаються і діляться досвідом для ефективного використання веб-технології в навчальному процесі.

GEG Ukraine створено на основі педагогічної спільноти Навчаємося з Google.

Члени спільноти є активними користувачами Google Apps for Education – системи безкоштовних інструментів для сфери освіти. Заходи спільноти проходять як в очному, так і в дистанційному режимах.

Компанія Google також оголосила про старт програми «Ваш бізнес онлайн» із розвитку українського бізнесу. В рамках цієї програми розпочався набір учасників до E-commerce Академії Google.

E-commerce Академія Google – комплексна програма про ключові моменти створення та розвитку бізнесу в інтернеті. Дана ініціатива створена аби допомогти і поглибити знання та розуміння того, як будувати правильний e-commerce бізнес та розвивати власні бренди в інтернеті, шукати аудиторію, нових клієнтів, нові ринки збуту тощо.

Програма включає в себе конференцію, яка відбудеться у місті Києва та серію онлайн семінарів, під час яких експерти розкажуть, як правильно створити сайт, розробити ефективну маркетингову стратегію просування, дадуть рекомендації з юридичних, фінансових питань та логістики.

Програма стартує в вересні 2015 року. Участь у програмі безкоштовна.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Художник карикатурист Павло Кучинский (Pawel Kuczynski)..

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Художник карикатурист Павло Кучинский (Pawel Kuczynski)..

Вірю в те, що розумію.