Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 6

Вільна Українська Держава: ідеологія, структура, технологія заснування – круглий стіл

Категорія:

13 вересня 2015 р. у Києві відбулося зібрання інвесторів світоглядного порталу «Народний Оглядач», присвячене практичній фазі Великого Переходу.

150913-zbory-3.jpg

Початок круглого столу інвесторів Народного Оглядача - Київ, 13.09.2015
Початок круглого столу інвесторів Народного Оглядача - Київ, 13.09.2015

Друга фаза: творення діючого прототипу держави

Зібрання відкрив засновник порталу і головний редактор журналу «Перехід-IV» Ігор Каганець. Він окреслив загальну геополітичну ситуацію у світі в контексті нинішньої загальної кризи. Добра новина в тому, що сучасна Україна несподівано отримала унікальні можливості для творення вищої цивілізації нового циклу. Воно формуватиметься як Співдружність Міжмор’я. Принципово важливо, що в цьому зацікавлені наші геополітичні союзники, головними з яких є США, Польща, Литва, Білорусь.

Досі футурологічний проект нової України розвивався «у паралельній площині». Сьогодні ми маємо все необхідне для того, щоб увійти в дотик з  поточною реальністю. Для цього у нас є:

  • метафізичні знання, підкріплені перевіреною технологією формування позитивних подій, зокрема фізичного самовідновлення;
  • організаційна модель самоуправління на основі демосів (громад) – природних «соціальних мереж» з чисельністю до 150 членів;
  • інформаційні та комунікаційні технології.

Термінологічна трансформація

Взаємодія творців нової цивілізації з поточною реальністю передбачає трансформацію, тобто зміну зовнішньої форми при збереженні внутрішнього змісту. Метафорою такого процесу може бути змія, яка скидає стару шкіру і вирощує нову.

13 вересня 2015 року – сприятливий час для «скидання» старої форми, адже у цей день поєдналися сонячне затемнення і народження нового місяця. Затемнення вважається найкращим часом для того, щоб позбутися старого вантажу. Молодий місяць сприяє програмуванню майбутнього. Число 13 (12+1) символізує творення організацією нового ієрархічного рівня. 

Важливим чинником новітнього державотворення є застосування правильних термінів – «виправлення імен» за Конфуцієм. Ці терміни мають відповідати змісту перетворень, бути політологічно коректними і зрозумілими для наших геополітичних союзників. Зі свого боку, правильні терміни впливають на зміст і розкривають його потенціал. 

Вільна Українська Держава

Для української держави нового циклу пропонується офіційна назва «Вільна Українська Держава» (англ. Free Ukrainian State). Нагадаємо, що «Українська держава» – це офіційна назва Другого Гетьманату Павла Скоропадського. Другий Гетьманат був продовженням Української Народної Республіки Михайла Грушевського. По-суті, це були дві фази тодішнього українського державотворення: УНР – пасіонарний спалах і ентузіазм (фаза генерування ідеї), Другий Гетьманат – впорядкування і практичне державотворення (фаза діючого прототипу).

Для того, щоб відрізнятися від «Української держави» Павла Скоропадського, добре підходить назва «Вільна Українська Держава» (раніше нами вживалася робоча назва «Українська держава Третій Гетьманат»).

«Вільна» означає «духовно свідома і спроможна до відповідальної творчості». Слово «воля» наголошує на тому, що йдеться про державу нового циклу, в якій досягнуто звільнення від старих кайданів гріхів і помилок.

З метафізичної (магічної) точки зору, слово "вільна" підносить у Простір волі (в євангельській термінології - у простір Царства божого), тобто у простір позитивних подій.  

Вільна Українська Держава виходить за межі гетьманатів і поглиблює свої державницькі корені аж до держави Володимира Великого (тодішнього Міжмор’я) і навіть ще глибше – аж до початків Трипільської цивілізації. Перші трипільські міста починалися як міста-держави вільних людей, а тодішня держава була вільною мережею таких міст – Великою Сокупією–Скуфією–Скіфією.

Вільна Українська Держава має бути правонаступником УНР. Для цього є всі правові підстави: 22 серпня 1992 року в Києві провідники УНР виголосили заяву про те, що правонаступником УНР має бути Українська держава.

Республіка

Формою державного правління Вільної Української Держави є республіка. Це означає, що у ній носієм влади і джерелом суверенітету є її громадяни. Вони об’єднуються у різнорівневі громади, формують потрібні їм органи влади та інші державні інституції, визначають їх фінансування та розвиток. Якщо державні інституції стають непотрібними, то громадяни їх реформують або скасовують. Слово «республіка» («суспільна справа», «річ посполита») є усталеним політологічним терміном, добре зрозумілим полякам, литовцям та американцям.

Екологізм

Враховуючи нинішню гостру планетарну екологічну кризу, фундаментом світогляду Вільної Української Держави є екологізм. Це філософська надбудова над екологією – наукою про розвиток і взаємодію живих систем. Екологізм не лише прагне науково пояснити явища і процеси, що відбуваються в навколишньому середовищі. Він шукає відповіді на гострі проблеми, що постають перед людиною і суспільством з причини через деградацію водних і земельних ресурсів, втрату біорозмаїття, скорочення лісів, накопиченням шкідливих відходів, а також гуманітарну кризу як наслідок дисгармонії між людиною і довкіллям.

Фактично екологізм охоплює всі сторони сучасного життя, тому його можна розглядати як передову філософію нової доби. Польсько-американський професор Андрій Тарґовський до складників екологізму відносить еко-демократію, еко-освіту, еко-юстицію, еко-інфраструктуру та іншими підсистеми.

Екодемократія

Політичною ідеологією Вільної Української Держави є екодемократія. Корінь «еко» вказує на екологічний світогляд, «демос» – на самоуправління демосів (природних громад чисельністю до 150 громадян), а «кратос» (сила, влада) – на застосування сучасних технологій.

Таким чином, екодемократія = знання + політика + технології. Це слово  етимологічно правильне, усталене у світовій політології і зрозуміле нашим союзникам.

Символіка

Символікою Вільної Української Держави є сонячно-блакитний прапор з гербом Святого Володимира на зеленому щиті. Сонце вгорі і волога (блакить) унизу символізують природний порядок, спроможний народити життя. Символом уже реалізованого життя є зелений колір, який виникає в результаті поєднання сонячного і блакитного.

Герб Святого Володимира ми називаємо ВОЛЯ (повна назва – Грай-Воля). Це релігійний символ: на ньому зображені сокіл Святого духа і лебідь шляхетної людини, які поєдналися в дружньому русі назустріч один одному. Таке поєднання людського і божественного вказує на найвищу еволюційну мету людини – постійне самовдосконалення з наступним перетворенням на боголюдину.     

Цивілізація Міжмор’я

Нинішня трансформаційна криза має отримати вирішення шляхом народження нової цивілізації. Донині це виглядало доволі абстрактно, проте з 2014 року нова цивілізація набуває конкретних обрисів. Вона почнеться із заснування центральноєвропейського, або Балто-Чорноморського союзу. Найкраща назва цього об’єднання – Співдружність Міжмор’я (лат. Intermarium). Міжмор’я відтворюється кожні 532 роки. Його давніші назви: Велика Кіммерія, Велика Скифія, Велика Свитюд, Велика Сарматія, Імперія Аттили, Русь, Велике Князівство Литовське, Річ Посполита.     

Установчі збори

Заснування Вільної Української Держави здійснюватимемо через усталену процедуру Установчих зборів. Саме цим шляхом свого часу пройшли США, Франція, Італія, Португалія, Індія, Туреччина та багато інших держав. Українською особливістю буде те, що процес установчих зборів поєднуємо з формуванням багаторівневої соціальної нейромережі, завдяки якій отримаємо структуроване громадянське суспільство (націю) і діючий прототип нової держави.  

Спеціалізований сайт

Для виконання процедури «перезаснування держави» треба мати спеціалізований сайт. Він існуватиме паралельно з «Народним Оглядачем», який виконуватиме роль головного медіаресурсу Великого Переходу і лабораторії з генерування та перевірки нових ідей. Натомість випробувані ідеологічні та організаційні рішення будуть реалізовані на сайті Вільної Української Держави.

З сьогоднішнього дня ми починаємо цілеспрямовано формувати філософію та ідеологію нової держави – для наповнення майбутнього сайту. Також починаємо дослідження щодо його технічної реалізації.

Обговорення доповіді інвесторами Народного Оглядача

Найпершою була висловлена думка, що дуже потрібні дієві засоби поширення вже накопичених нами знань. Зокрема, потрібні презентації, зрозумілі для новачків. Особливо важливо працювати з молоддю. Корисно влаштовувати спільні подорожі Україною. 

Вчений секретар журналу Перехід-IV Володимир Щербина звернув увагу, що з самого початку розробки теми Великого Переходу було зрозуміло, що для його здійснення потрібні світоглядний, організаційний і технологічний прориви. Якщо зі світоглядним і технологічним проривами ситуація більш-менш прояснилася, то питання організаційного прориву перебувало в повному тумані. Розуміння прийшло тільки у 2015 році. Ключові слова: колективний розум, нейронні мережі, вертикальні динамічні ієрархії, демоси.

Наступні виступи також були зосереджені на тому, що потрібно активно долучати до справи нашу молодь. Виявилося, що це найактуальніше питання, яке хвилює наших інвесторів.

З одного боку, нова держава найбільше потрібна саме молоді, адже це її майбутнє. З другого боку, підтримка молоді нам потрібна тому, що вона найбільш відкрита до нових знань і технологій.

Врешті-решт дійшли висновку, що молодих треба долучати до розробки і наповнення нового сайту. А для того, щоб їм з нами було цікаво, ми самі маємо бути молодими. Для цього нам треба постійно навчатися, бути відкритими до нових знань і технологій.

Також була висловлена думка, що українську державність треба виводити від часів Трипілля, і відображати це в новій державній символіці.   

Рішення круглого столу

1. Підтримати ідею Вільної Української Держави з її трипільським корінням, екологічною спрямованістю, політичним реалізмом і термінологічною доступністю.

2. Продовжити розвиток «Народного Оглядача» і розпочати розробку спеціалізованого сайту для перезаснування держави.

3. При розробці нового сайту звернути особливу увагу на долучення творчої молоді. Вільна Українська Держава буде такою, якою її збудує українська молодь.

Відеозапис виступу Ігора Каганця 

Аудіозапис виступу Ігора Каганця 13.09.2015

Обговорення доповіді (відео)

Після виступу засновника порталу і головного редактора журналу «Перехід-IV» Ігора Каганця пройшло обговорення інвесторами почутого. Учасники круглого столу ділились своїм досвідом і торкались тем, які їх хвилюють. 

Аудіозапис обговорення 13 вересня 2015 р.

Голосування 

Прошу висловитися щодо рішень круглого столу. Голосування відбувається інвестиційними внесками: що більший внесок акціонера у розвиток Третього Гетьманату, то більша вага його голосу. 

Голосування передбачає три варіанти відповідей: «Підтримую», «Не заперечую», «Проти».

1. Якщо «Підтримую», то треба написати будь-який коментар і бути готовим відповідати на запитання інших акціонерів для захисту своєї позиції.

2. Якщо «Не заперечую», то можна нічого не писати, адже акціонер просто погоджується з тими, хто підтримує.

3. Якщо «Проти», то акціонер має обґрунтувати своє рішення і бути готовим відповідати на запитання інших акціонерів для захисту своєї позиції.

У процесі голосування прагнемо дійти консенсусу, тобто однозгідності. Консенсус досягається тоді, коли інвестиційна частка тих, хто «проти», не перевищує 10%.

Кожен голос має вагу

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Люди доброї ВОЛІ (доброВОЛЬЦІ - ВОЛонтери) творять ВОЛЬНУ державу.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Підтримую. Пора переходити до політичної практики.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Еней Харалужний.
0
Ще не підтримано

Підтримую! Згоден повністю з рішенням круглого столу.

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Підтримую! Назва Вільна Українська Держава милозвучніша за назву Третій Гетьманат.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Олег Ціома.
0
Ще не підтримано

Таки так! До того ж назва Третій Гетьманат належить до Простору боротьби. А як корабель назвеш - так він...
Згадую, були сумніви щодо скорочення ВУД, але як на мене то це цілком нормально, ще одне нагадування про еко..)
Я Підтримую! І думаю що з назвою Вільна Українська Держава можливість її створення дуже зростає.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Одне із значень англійського дієслова Wood (вуд) - озеленяти. Іменник Wood - дерево, ліс. Так що абревіатура ВУД доволі екологічна :)

Джейк Ґрін каже:
Таки так! До того ж назва Третій Гетьманат належить до Простору боротьби. А як корабель назвеш - так він...
Згадую, були сумніви щодо скорочення ВУД, але як на мене то це цілком нормально, ще одне нагадування про еко..)
Я Підтримую! І думаю що з назвою Вільна Українська Держава можливість її створення дуже зростає.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Одін Сонячний.
0
Ще не підтримано

Підтримую принцип всю концепцію. Мені найбільш імпонує принцим еко, оскільки він означає досягнення мети за мінімальну ціну. Все в Природі саме так і реалізується. Це є великий принцип, і він відкритий усюди. Можу назвати лише декілька великих прізвищ, таких як, Ферма, Гамільтон, Ейлер, Лагранж, що сповідували його, можливе це переконає інших, що це самий правильний шлях.

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Особисто мені назва держави «Україна Вільна Арійська Республіка» подобається більше.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Так, але ця назва викличе непотрібний нам опір.

Аватар Арій каже:
Особисто мені назва держави «Україна Вільна Арійська Республіка» подобається більше.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Миро Продум каже:
Так, але ця назва викличе непотрібний нам опір.

Аватар Арій каже:<blockquote class="bb-quote-body">Особисто мені назва держави «Україна Вільна Арійська Республіка» подобається більше.</blockquote>

А як же ж без антитези, яка буде сприяти нашому ширшому і глибшому розгортанню?

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Pydtrymuju "zelenu" nazvu novoji ukrajinskoji derjavy - jak slushno zauvajyw Djejk Green:) , skorochennia jakoji bude zrozumilym usiomu svitu.
Slovo "vilna" cilkovyto pidxodyt ukrajinskomu xarakteru.
A takoj: viriu, shcho tvorennia specialnoho sajtu dla novoji derjavy - prawdopodibno zacikavyt tvorchu, "informatyzovanu" molod - chudovi rishennia Kruhloho stolu koleh-akcioneriw, jaki halu potrijno!!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Підтримую! Хоча як на мене назва Вільна Українська Держава не є ідеальною. Але однозначно вона краща за Третій Гетьманат.

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Підтримую! По суті, це і є "війна за майбутнє" і тому потрібно залучати молодь.

Хай Буде!

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

"...війна за майбутнє" ? Краще, на мою думку, віра в майбутнє і правильні дії тих, хто має досвід і знання.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Вільна Українська Держава - звучить гарно. І ближче до народного життя. Однак не ідеально - погоджуюся з Віктором. Абревіатура - ВУД: ВУДка, ВУДити, ВУДизм. Цей вудизм, або сатанізм багатьох зіб"є з пантелику. А як щодо давніших пропозицій: Україна-Оріяна (Аріан - для зовнішнього світу)?

Зображення користувача Світлана Вакуленко.
0
Ще не підтримано

Підтримую і щиро вірю, що з участю нашої прекрасної молоді і з нашою участю, Україна вже перетворюється на вільну, заможну, сильну, мудру екодержаву. І нова назва, на мій погляд, їй дуже пасує.

Світлана

Зображення користувача Василь Тодоров.
0
Ще не підтримано

Підтримую! Нова назва зрозуміліша непосвяченим в нашу ідеологію.
Долучення молоді - дійсно дуже важлива справа. Гадаю тут потрібні маркетингові технології. Треба зробити аналітику складу наявних прихільників, зрозуміти чим зацікавити і через які канали долучати нових.
І, звісно, створення сайту - інструменту нейромережі. Без команди молодих програмистів тут не обійтися. Ось тільки вчора прочитав про волонтерську організацію "Nova Ukraine", створену в США:
http://obozrevatel.com/interview/46893-volonteryi-nova-ukraine-myi-hotim-chtobyi-intellektualyi-silikonovoj-dolinyi-pomogli-privesti-ukrainu-k-protsvetaniyu.htm
Пане Ігорю, прошу зв"язатися з ними та долучити до нашого руху.

Радіємо!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Треба підготувати презентацію Вільної Української Держави, після цього можна шукати однодумців.

Василь Тодоров каже:
Підтримую! Нова назва зрозуміліша непосвяченим в нашу ідеологію.
Долучення молоді - дійсно дуже важлива справа. Гадаю тут потрібні маркетингові технології. Треба зробити аналітику складу наявних прихільників, зрозуміти чим зацікавити і через які канали долучати нових.
І, звісно, створення сайту - інструменту нейромережі. Без команди молодих програмистів тут не обійтися. Ось тільки вчора прочитав про волонтерську організацію "Nova Ukraine", створену в США:<a href="http://obozrevatel.com/interview/46893-volonteryi-nova-ukraine-myi-hotim... rel="nofollow">http://obozrevatel.com/interview/46893-volonteryi-nova-ukraine-myi-hotim...
Пане Ігорю, прошу зв"язатися з ними та долучити до нашого руху.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Pidtrymuju j proxannia Vasyla Todorova zviazatysia z "amerykanskoju" Novoju Ukrajinoju!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Слово вольна замість вільна може викликати опір?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Нині слово "вольний" вважається архаїчним або поетичним.

Мені більше подобається "вольна". Це відповідає заповіту Тараса Шевченка:
І мене в сім'ї великій,
В сім'ї вольній, новій
...

Леонід Українець каже:
Слово вольна замість вільна може викликати опір?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

"Вольна" звучить значно сильніше і воно ближче до слова "Воля", бо вживається без чергування о-і.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Зробімо назву дієвою і легкою до сприйняття. Термін Вольна Українська Держава з погляду реклами краще для сприйняття і пам'яті, бо є маловживаним, примусить людей трохи ворушити сірою речовиною, будувати нові нейронні зв'язки.
Важливо, що воно пов'язує нас із давниною, звідки ростуть корені нашої могуті.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дописав, що слово "вільна" підносить у Простір волі, тобто у простір позитивних подій.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Хай буде!
Назва "Вольна Українська Держава" є неперевершено кращою(!) за "Третій Гетьманат".
Скажіть, будь ласка, чому з ланцюжка Велика_Кіммерія - Велика_Скифія - Велика_Свитюд - Велика_Сарматія - Імперія_Аттили - Русь - Річ Посполита мені невідома назва "Велика Свитюд"?...
І ще - перед Річчю Посполитою ще було Велике Князівство Литовське, яке Орду звойовувало.
Творення новий сайтів ("Вишня_Борія", "Народний Оглядач" і "ЩеБезНазви") дуже нагадує як чинили трипільці кожні 50 років зі своїми поселеннями - покидання нажитих місць і обживання нових!

Хай же буде! РаДіймо, арії!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дякую, додав ВКЛ.

Велика Свитюд (Свитьод), або Велика Швеція (Светія) - так у середньовіччя ще називали Велику Скіфію.

Ми далі активно розвиваємо НО, а новий сайт ВУД сприятиме цьому розвитку.

Арсен Дубовик каже:
Хай буде!
Назва "Вольна Українська Держава" є неперевершено кращою(!) за "Третій Гетьманат".
Скажіть, будь ласка, чому з ланцюжка Велика_Кіммерія - Велика_Скифія - Велика_Свитюд - Велика_Сарматія - Імперія_Аттили - Русь - Річ Посполита мені невідома назва "Велика Свитюд"?...
І ще - перед Річчю Посполитою ще було Велике Князівство Литовське, яке Орду звойовувало.
Творення новий сайтів ("Вишня_Борія", "Народний Оглядач" і "ЩеБезНазви") дуже нагадує як чинили трипільці кожні 50 років зі своїми поселеннями - покидання нажитих місць і обживання нових!
Хай же буде! РаДіймо, арії!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Оксана Колосовська.
0
Ще не підтримано

Підтримую! Вільна Українська держава - звучить гордо, а новий прапор надихає - поєднання кольорів дуже гарне.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

То як - вільна чи вольна?

Вільна - ближче до "звільнення".
Вольна - ближче до "воля".

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Вольна - краще.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Я за "вольна ,бо звук "о" ширший глибший обємніший.

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Звук " і "... Так звикли до нього... Прагнемо звільнення рідної Неньки-України, нашої РОДини, щоб запанувала воля.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Посиділи з дружиною на городі, подумали і пропонуємо до розгляду назву: ДЕРЖАВА АРАТТА-РУСЬ. І абревіатура гарна: ДАР.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Аристокл учив, що державу треба творити так, щоб вона вигравала війни. Тому краще назвати Звитяга.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Мені дуже сподобалася думка Майї Української в статті про Козака Мамая, тому хочу її тут продублювати.

Майя Українська каже:
"Гармонія між духовним і матеріальним - це і є дійсне Щастя."

Це визначення претендує на ще один епітет до назви прапору Вольної Української Держави:

"Сонячно-блакитний прапор ЩАСТЯ на якому гармонія духовного(жовте) і матеріального(блакитне) реалізувалася в РАЙ(зелене) - екопростір творення і вдосконалення Боголюдини(ВОЛЯ)".

Як вам, соколійці?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Я теж тільки що прийшов з городу на обід..))
Якщо вибирати між словами "вільна" і "вольна",то мені більше подобається "Вольна" держава..зміст на мою думку глибший..
Прапор Щастя-теж чудово..Це із Високих просторів..
На рахунок імені для нашої країни,то це ім'я потрібно пов'язати із найвеличнішим минулим нашої землі,але так щоб воно не обтяжувало вертикальне піднесення в теперішньому і майбутньому..Одним словом без брахманів і істинних істориків на мою думку тут не обійтися..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Підтримую Українську Державу.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Підтримую вислів друга Арсена: "Сонячно-блакитний прапор ЩАСТЯ на якому гармонія духовного(жовте) і матеріального(блакитне) реалізувалася в РАЙ(зелене) - екопростір творення і вдосконалення Боголюдини(ВОЛЯ)". Щодо нинішнього голосування. КОНСЕНСУС - це повна згода. Це голосування інвесторів за їхньою ІНВЕСТИЦІЙНОЮ ВАГОЮ. Коли запропоновано блокування прийняття ухвали при 10%-й інвестиційній вазі тих інвестрів, які проголосували проти, то варто ухвалити й умову прийняття ухвали. Пропоную таке: Ухвала приймається, коли за неї проголосували інвестори з сумарною інвестиційною вагою більше від 50%. Як вам таке, радійці-соколійці?

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Теж вважаю Вольна краще звучить.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Приклад досить ефективної опозиційної технології в РФ

https://www.youtube.com/user/artpodgotovka

Щоденні передачі у прямому ефірі в мережі о 21.00.

Вони починали з нуля. Зараз мають біля шести тисяч переглядів у прямому ефірі та 50-60 тисяч переглядів на ЮТУБ.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Люди доброї ВОЛІ (доброВОЛЬЦІ - ВОЛонтери) творять ВОЛЬНУ державу.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Санація триває:

https://www.youtube.com/watch?v=LECdeAoftlg

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

Підтримую. Творімо ресурс, орієнтований на відповідальних людей, безвідповідальні ж просто битимуться лобом (механізм відміни делегованого голосу цьому добре вчитиме), поки їм то не набридне й не з’явиться бажання контролювати свої емоції та мислити раціональніше. :)

Щодо поширення накопичених знань - думка хороша, спільні поїздки можуть бути, але далеко не основним механізмом. Потрібно наповнювати ресурс чіткими порадами й вміло їх категорувати. А для цього потрібні люди, що вже пройшли певний етап й можуть поділитися власним досвідом. Якщо тут буде, що брати (знання) - сюди точно потягнуться люди.. й частина з них захоче віддячити й внести свій вклад у розвиток ресурсу.

Щодо відкритості до нових знань - на НО, поки-що, з цим не так добре, як хотілося б, але - це вже залежить від кожного з нас. Зможемо - будемо.

Як би там не було, а вірю в мудрість нашого народу, після певного періоду стабілізації люди у тісній взаємодії один з одним самі все вирішать, що вони хочуть й на що їм спряовувати свої ресурси.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Як ти, друже Арсене, оцінюєш мою пропозицію щодо ПРИЙНЯТТЯ УХВАЛИ при голосуванні? Поділяю думку Вадима: Якщо тут (на Народному Оглядачі - А.В.) буде, що брати (знання) - сюди точно потягнуться люди.. й частина з них захоче віддячити й внести свій вклад у розвиток ресурсу.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Сьогодні проголосував "проти". Дві причини: бо ВУД асоціюватиметься із вудизмом, про який освічені українці знають; бо не визначені умови цього голосування, зокрема не вказано, коли, при яких цифрах ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ВАГИ інвесторів, які проголосували "за" або "не заперечую" буде прийнята ухвала. Я пропонував був, щоб ця цифра була більшою від 50%, але це не було поміченим.

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

!Радо Підтримую! Вільна Українська Держава з трипільським корінням і молодим духом - це потужна сила!

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Щоб не створювати зайвого опору, використовуємо слово "вільна". Інакше всі системи перевірки правопису, всі редактори і більш-менш грамотні люди вказуватимуть на помилку, тож весь час доведеться пояснювати, ще це не помилка, а спеціально.

Отже, питання закрито. Використовуємо назву "Вільна Українська Держава".

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Навіть тут на ключовому голосуванні стосовно проекту вага голосуючих менше 50 відсотків.

Чому так пасивні інвестори?

Невже так важко висловитися?

В чому тут справа?

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Висловивтися не важко, важко пояснити свою позицію. Я не голосував, тому що проти. Вище писав чому.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Віталій Шляхов.
0
Ще не підтримано

За своєю внутрішньою природою конструктора, я,- "з усім Всевишнім над нами, у серці, - є вільний художник".
Однак мені важливо, щоб завжди наді мною була елітна "Надсистема" (Рада аріїв -Ра) з таких видатних моральних особистостей сучасності, як: Іван Дзюба, Ліна Костенко, Миро Продум, Блаженнійший Любомир Гузар. Особливо це важливо сьогодні, на зламі історії України... її Переходу ІV у завтра.
З цією метою СВІУ (союз Вчених та Інженерів україни -(поки що - з маленької літери)) на своїй науково-суспільній нараді у Харкові 11 вересня ц.р. запропонував утворити оргкомітет ради активу старійшин, абревіатура -ОКРАС України. На сьогодні розпочали наповнення ок знавцями, які реально намагаються наповнювати Смислом Ідеологічну структуру україни. Харківську складова започаткування процесу: Івакін Б.І., Шляхов В.В., Пилипко А.Г., Сердюк А., Михайленко В. Г., . Мета - через Ра започаткувати процес заміщення 361 -ї рр. росімперської ідеологічної структури в системі україна, на українську ідеологічну структуру( починаючи зі ст.15 ку). Верхівкою Ідеологічної структури України є вірування, далі міфологія, історія,....

1. Основа сутності систем за Всевишнім над нами, та за людиною (ЗТС).
- Кожна система це - завжди дві тісно «переплетені» між собою - ідеологічна і організаційна структури;
- еволюція позитивної системи розвитку за Всевишнім не може відбуватися без революційної заміни негативної системи занепаду.

. Заперечення цього зв’язку противниками "Майдан 3,0 - "За рівні можливості "Жити по новому"" (акція з 26 травня 2014 по 2 грудня 2015 р)»
https://www.facebook.com/events/567032060074040/?action_history=[%7B%22surface%22%3A%22permalink%22%2C%22mechanism%22%3A%22surface%22%2C%22extra_data%22%3A[]%7D] є тією великою помилкою Президента України і владного олігархату україни, яка не дає останній стати Україною. Потрібна стрибкоподібна зміна сутності держави в Україну.

2. Вірування... у все Всевишнє над нами має бути науковим (за: Е. Сведенборгом, частково за мною та за добродругом Ігорем Каганець). Наукове вірування у жодному разі не повинно заперечувати усі етапи перехідних вірувань наших предків,- а бути над ними... "За образом і подобієм" є - у тих двох найдрібніших "часточках"- мікрохвильках та у двох мікроефірах-оболонах (об'єднуючої і відштовхуючої);
- Людство у Всесвіті існує вічно з виникненням на планетах сприятливих умов для утворення живих організмів.
- розвиток людства відбувається за давенним уявленням праукраїнців - РОЗВИТКУ по КОЛУ. Цей розвиток відбувається по складній замкненій коло-спіралі з розривами, які досить слабко пов’язані з наступними циклами вищого рівня. І завданням для наукових кіл є - навчити націю підійматися по S подібним «гіркам» суспільного прогресу, а з досягненням стелі суспільної технології не опускатись на початок розвитку, а долати розриви «стрибком» -«здійманням». Ми інтуїтивно відчуваємо, що у Всесвіті уже є такі «більш продвинуті» позаземні цивілізації, які правда... побоюються наших суспільних вірусів;

3. Міфологія. Відштовхуватися маємо від того, що Саме у центрах континентів на Землі - Всевишнє над нами, 7980 років тому переформантовувало попередню людину в людину сучасного взірця Адама-Єву, (чотирьох рас і залишена австралійська людина Всевишнім («про всяк випадок»)). І про це свідчать археологічні розкопки найдревніших поселень у центрі Європи - Карпатії (Закарпатті).
. І де ще міг бути Рай на Землі, як не в Україні?, де після останнього Льодовика, ґрунти насичувалися талою живою (структуризованою) водою, де формувалися найчорноземливіші ґрунти у світі... на яких ростуть найсмачніші овочі і фрукти... Тому саме тут у нас в Україні, 7980 років тому, і відбулося найбільше Всевишнє диво – створення земної Людини сучасного взірця. І саме з території України розійшлися по світу люди білої раси.
. І Ми, українці, маємо пишаємося,
- що Господарюємо на цій своїй землі українській!,
- що Ставимо за мету мати сімейне Господарство, жити разом з Господинею і Господарити у світлій Господі, народжувати дітей, вчити їх бути вправними Господарниками та шанувати Господарність інших;
. То скажіть мені Друзі, яка ще у світі земля, як не Українська дарує своїм людям таку мову Божу, якою, коренем Господа висловлена відповідь на запитання: «Навіщо ми люди народжуємося і живемо на землі?
. А у сукупності зі словами нашого Пророка Тараса Шевченка «... а у селах веселих і люди веселі...» це і є наша українська національна ідея!
. БУТИ ЦЬОМУ (Амінь)

4. Саме українська еліта має ЗВЕРНУТИСЯ до ВР , ПРЕЗИДЕНТА і КМУ з пропозицією унормувати ознаку Українськості в Україні і у світі.
. Маємо узаконити, що не можуть бути Українськими: УПЦ МП, книжки, фільми, газети, журнали, письменники тощо, якщо вони російською мовою пишуться/говориться/ проповідується. Можуть бути Російськомовна Православна церква (РПЦ) в Україні, можуть бути: російський письменник/фільм/журнал тощо в Україні, а не український...

5. Як і усі живі організми мають свої Всевишні ДНК-молекулу так і вершиною суспільного прогресу мають стати ДНК - подібні суспільні Усталення –конституції з ідеологічною і організаційної структури надсистеми Україна.

6. Прапор? так жовто –синій однозначно, але за принципами побудови - за золотої пропорції. А ще... з прагматичним доповненням. Герб України мусить бути у лівому верхньому куті полотнища. Це для того, щоб при «кабінетному встановлення прапора» було видно і герб.
. У нас на сьогодні в державі три «діючі» українські прапори. Червоно-чорний прапор пролитої крові за свою землю – прапор боротьби.
. Прийде час, буде проведено всенародний референдум, на якому і буде винесено питання, який прапор має бути прапором України:
- той духовний жовто-синій прапор, який символізує дух Всевишній над нами (жовтий) - у якому висвітлюються сині матеріальні крапельки води у повітрі та водоймах (його я вивісив на виборах Президента у 2004 р., і який шалений опір був саме з боку прорегіональних сил 26 грудня 2004 р.... бо бояться, бо і у нашому духовному прапорі величезна сила) , чи
- приземлений (перевернутий), неукраїнською ідеологічною структурою чиновників в україні , синьо-жовтий прапор, який символізує матеріальне-матеріальне сині вологи у небі і ЖОВТІ ПОЛЯ СТИГЛОГО ВРОЖАЮ? ©
7. Стосовно:
- Вольна чи Вільна Українська Республіка. Згоден, що вільних чи незалежних країн не буває, а от Вольна Україна –то має бути метою нашої державності, але
- як прихильник, разом з Платоном, Аристотелем, Вяч.Липинським та Миро Продум, класократичного устрою України з опорою на суспільні фахові інші прошарки та їх еліти, а не на вузько однобокі інтереси т.зв. територіальних громад,- я бачу Україну - республіку тільки як проміжний технологічний варіант (сталість українців - змушує поважати усе позитивне, що є у нинішній конституція) переходу у подальшому до української України за Всевишнім її призначенням.
. Не біймося Друзі довго шукати точного визначення нашої держави, можливо, як Японія-Японія, так і Україна-Україна, а можливо і складніше.. Ті ж японці шукали 7 років висловлення для японських методів управляння якістю ... знайшли ... і тепер пожинають плоди.
8. Слушні пропозиції стосовно з імен, які мають змінюватися у процесі еволюції
9. Гендерна рівність важлива при прийнятті рішень, щоб мати комплексне Начало.

Вчуучусь Віталій Шляхов
27.ІХ.2015
Реферативний, науково-технічний журнал "СВІУ"
https://plus.google.com/b/113569014761532014639/113569014761532014639/posts?hl=uk

ВсеШляхВін

Зображення користувача Віталій Шляхов.
0
Ще не підтримано

До речі Ліна Костенко називає Україну перехідного періоду Українська Національна Держава.
Але коли у назві звучить Держ... владу, то у мене виникає запитання: "А хто саме держить владу в Україні сьогодні? і хто мусить це робити завтра?

ВсеШляхВін

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Чому не голосують iнвестори?

Зараз усього 27 осiб - 47% iнвестицiй.

Хай Буде!