Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Запитання і відповіді про заснування Вільної Української Держави

Категорія:

Навіть простеньке «дитяче» запитання може нести в собі потенціал великого відкриття. Тож формулюймо запитання і шукаймо на них відповіді.

151017-zapytannya-2.jpg

Добре запитання містить у собі половину відповіді.
Добре запитання містить у собі половину відповіді.

Що таке екомережа?

Екомережа – це природовідповідне комп’ютеризоване об’єднання людей, яке складається з демосів. Оскільки в демосах працюють механізми добору кращих, то  демоси еволюціонують, відтак екомережа також еволюціонує – подібно до популяцій інших живих істот, тільки незрівнянно швидше.

Швидка еволюція з усе більшим прискоренням – це надійна ознака наявності творчого початку, носієм якого є людина. Наприклад, палеоантропи не були людьми, адже швидкість їх еволюцій співмірна з еволюцією тварин. Натомість вибуховий розвиток неоантропів є безперечним доказом того, що на землі з’явилася Людина – втілена духовно-божественна сутність.

Об’єднання українців в екомережу означає формування нації, яка здійснює прискорену еволюцію. За короткий час українці, об’єднані в екомережу «Вільна Українська Держава», випередять усіх на планеті і започаткують нову расу. Це й буде четвертим цивілізаційно-расовим переходом. Екомережа – головний засіб такого еволюційного стрибка.

Що потрібно для створення екомережі?

Необхідно розробити спеціальне програмне забезпечення, в якому були б реалізовані вже сформульовані правила. Розробка потребує значних коштів, яких у нас поки-що нема: інвестиційних внесків явно не вистачає.

Треба популяризувати наш стартап, долучати нових інвесторів і підвищувати активність уже існуючих. Необхідні ресурси і розробники з’являться негайно, як тільки ідея остаточно визріє.

Запитання і відповіді – один зі способів доведення ідеї до стану «проростання зерна», після чого вона сама почне пробивати собі дорогу і знаходити чимраз більші ресурси.

Екомережа – це інструмент підготовки до заснування держави?

Ще рік тому було саме таке уявлення. Вважалося, що мережа буде тільки засобом для висування делегатів на Установчі збори, а далі вже делегати самі здійснять все необхідне: ухвалять нову конституцію, сформують уряд, організують референдум.

Проте творчий розвиток цієї ідеї привів нас до формування досконалішої концепції. Її сенс у тому, що ми одразу формуємо державу, а Установчі збори потрібні тільки для легітимізації уже готової структури.  

Чому Народний Оглядач має мало прихильників?

Насправді прихильників багато, але мало активних прихильників. Активні – це ті, які зареєстровані на сайті, час від часу коментують публікації, поширюють наші статті серед своїх друзів і в соціальних мережах, підтримують розвиток сайту грошима або роботою.

Набагато більше тих прихильників, які постійно читають наш сайт (навіть починають з нього свій робочий день), підписані на поштову розсилку і навіть обговорюють наші публікації зі знайомими, проте не дають про себе знати.

Нинішня невелика кількість активних прихильників вказує на те, що наш стартап знаходиться на етапі «від 0 до 1» («формування зерна»). Вибухоподібне зростання відбудеться на етапі «від 1 до N»   («розмноження зерна»).

Отже, прихильники «Народного Оглядача» слабо організовані. Проте навіть за такої ситуації нам вдається підтримувати роботу сайту, оплачувати роботу швидкого і потужного сервера, розробляти новий функціонал, просувати позитивну інформацію і надихати людей на розвиток.

Далі буде...

Формулюймо нові запитання і шукаймо відповіді!  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Прочитала.Задоволена відповідями.Обдумую як знайти справжніх інвесторів.

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Прочитала.Задоволена відповідями.Обдумую як знайти справжніх інвесторів.