Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Спецслужби Франції встановили факти причетності РФ до терактів

Спецтема:

Французька Національна рада з розвідки заявила, що має достовірні дані про те, що в терористичній атаці на рок-концерті в театрі «Батаклан» брали участь в тому числі громадяни Російської Федерації. Французькими спецслужбами встановлено імена принаймні двох терористів, які є громадянами Російської Федерації, що раніше проходили службу в елітних підрозділах, підпорядкованих президентові Чечні Рамзану Кадирову.

Про це заявило британське інформаційне агентство Mirror, посилаючись на високопоставлене джерело в Національній раді з розвідки Франції.

Джерело, зокрема, повідомило агентству про те, що два терористи, ймовірно, чеченської національності, які раніше служили в підрозділах МВС Чечні і підпорядковувалися безпосередньо чеченському лідеру, взяли участь у нападі на театр «Батаклан». В даний час проводяться заходи щодо їх пошуку та знешкодження.

При цьому імена фігурантів не називаються, а відзначається лише тільки те, що вони звільнилися зі служби приблизно на початку 2014 року і долучилися до терористичної організації «Ісламська держава».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи