Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україну пришов американський хантінговий стартап

Техаська компанія Crossover займається наймом віддалених співробітників для зарубіжних компаній. Компанія планує в перший рік найняти в Україні до 200 IT-фахівців і обіцяє їм зарплати до $50-60 на годину. 

Генеральний менеджер Crossover в Україні Лев Чехов буде займатися розвитком місцевого ком'юніті.

У портфоліо рекрутера такі клієнти, як Ignite, webElect, Versata та інші.

Компанія молода - їй поки що менше року. Відкриття офісу Crossover у Києві не планується, тому що, подібно біржі фрілансу Upwork, співробітники компанії працюють віддалено. За своєю суттю Crossover більш схожий на кадрове агентство, ніж фріланс-платформу: компанія пропонує виконавцям не тимчасову співпрацю із західними замовниками, а постійну роботу.

Щоб отримати роботу на Crossover, потрібно надіслати на відкриту вакансію своє резюме, після чого пройти два етапи тестування. Якщо перший раунд (співбесіду зі співробітниками Crossover) пройдений успішно, фахівця чекає співбесіда безпосередньо з працедавцем, який і приймає остаточне рішення про наймання.

На Crossover талановитим українським айтішникам обіцяють проекти на 2-3 роки із зарплатами до $ 150 тисяч на рік без необхідності релокейта за кордон. По суті звичайна фуллтайм-робота з 9 до 5, тільки на віддаленій основі. Взаємодія замовник-виконавець відбувається на платформі, за свої послуги Crossover стягує відсоток із замовника.

Після завершення проекту Crossover обіцяє виконавцям гарантії, що без роботи вони не залишаться.

«Наприклад, зараз у нас є великий попит на Chief Architects по мовам Java, .Net, по front-end і деяким іншим спеціальностям зі ставкою $ 50-60 на годину», - повідомив Лев Чехов.

Примітно, що Україна стала однією з перших країн, в якій з'явився свій генеральний менеджер, хоча сьогодні компанія працює у 80 країн світу.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи