Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Все, чим Порошенко відрізняється від Януковича - це "краща освіта, хороша англійська і відсутність судимості" - Коломойський

Спецтема:

Олігарх Ігор Коломойський вважає, що він єдиний олігарх, який не захотів співробітничати з президентом Петром Порошенком, тому й потрапив під його удар.

Коломойський переконаний, що потрапив під удар Порошенка тому, що на відміну від інших олігархів, він не захотів піти на співробітницво з ним.

За його словами, Рінат Ахметов, Віктор Пінчук, Сергій Льовочкін, Дмитро Фірташ - всі ці олігархи зайняли саме те місце, яке їм відвів президент.

Коломойський заявив, що бачив Фірташа у Відні, і єдине, що турбувало його, це як уникнути екстрадиціі до США.

Коломойський заявив, що все, чим Порошенко відрізняється від Януковича - це "краща освіта, хороша англійська і відсутність судимості". Решта, за словами олігарха, те саме.

"Це та сама кров, перевтілення плоті. Якщо Янукович був безграмотним диктатором, то Порошенко є освіченим узурпатором", - сказав він.

Коломойський зазначив, що востаннє розмовляв з Порошенком 21 серпня. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи