Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Головні завдання Вільної Української Держави у 2016 році

Розширення групи розробки, збільшення фінансування, залучення іноземних союзників, наукові дослідження, реклама і громадські зв’язки.

151222-planuvannya.jpg

Життя преображається. Творимо!
Життя преображається. Творимо!

Успіхи, досягнені нашим стартапом у 2015 році, відкривають гарні перспективи. Додатковим сприятливим чинником є й те, що загострення глобальної кризи і неефективність старих підходів привертає дедалі більшу  суспільну увагу до  соціальних інновацій.

Про головні події нашого стартапу в минулому році читайте у статті 2015 рік: шість головних подій волонтерського громадського стартапу Вільна Українська Держава.

Для початку з’ясуємо, що означає ця назва?

Слово «волонтерський» нагадує про те, що наш проект є частиною руху волонтерів, спрямованого на збереження і розвиток України.

Слово «стартап» (початок, зародок) означає, що проект починається як інноваційна компанія і розгортається поступово, крок за кроком, згідно з природним принципом засівання і проростання зерна.

Слово «громадський» означає, що це не комерційний, а суспільний проект: він спрямований на формування українських громад цілого світу та їх взаємодію задля заснування передової української держави – вільної екодемократичної республіки (презентація).  

А тепер про наші плани на 2016 рік. Вони органічно випливають з наших попередніх досягнень. Почнемо з найважливішого завдання.

1. Створення групи розробки з чотирьох програмістів і забезпечення їх достатнім фінансуванням

У 2015 році розвиток софту для нашого проекту здійснював тільки один професійний програміст. Життя показало, що цього не достатньо навіть для розвитку самого лише «Народного Оглядача».

Для розробки самоврядної постіндустріальної електронної держави (див. технічне завдання) потрібно мати групу щонайменше з чотирьох програмістів (1+3) зі мінімальним щомісячним бюджетом 2000 доларів США. Щоб забезпечити такий обсяг фінансування, треба значно розширити коло інвесторів і знайти нових союзників. Тому друге завдання –

2. Залучення інвесторів та меценатів з Україні та із-за кордону

Йдеться передусім про громадські організації та фонди з країн, зацікавлених  у формуванні Балтійсько-Чорноморської конфедерації – Співдружності Міжмор’я. Ідея такого союзу може бути реалізована тільки на платформі постіндустріального суспільства і тільки за умови заснування в Україні постіндустріальної держави.

Поки що, з причини корумпованої влади, Україна є найслабкішою ланкою проекту Міжмор’я, але після перезаснування держави постіндустріальна Україна стане його локомотивом.

Перетворення України – це і є мета стартапу Вільна Українська Держава, отже ця справа може знайти впливових союзників. Але щоб вони про нас дізналися, їм треба розповісти про ідею Міжмор’я і переконати в її здійсненності. Звідси третє завдання –

3. Просування інформації про стартап ВУД та його значення для США, Польщі, країн Балтії та інших потенційних союзників

Для цього треба долучати до спільної справи однодумців з середовища журналістів, телевізійників, художників, письменників, аналітиків, перекладачів та інших представників творчого класу. Будемо готувати і публікувати статті, робити відеопередачі, проводити круглі столи та наукові конференції.

Ось такі три головні завдання стартапу ВУД на 2016 рік. Яким буде цей рік – ніхто не знає. Точно сказати можна тільки те, що буде цікаво. Тож орієнтуємось на високу динаміку перетворень, які треба вчасно відстежувати, просуватися широким фронтом і діяти за ситуацією.  

Зрозуміло, що описані вище завдання можуть реалізуватися лише на тлі продовження науково-дослідницької роботи в царині інформатики, метафізики, футурології, геополітики, політології, соціальної екології та комп’ютерних наук. Це постійна щоденна діяльність, тому її нема сенсу виділяти як окреме завдання.

Ці завдання на 2016 рік опубліковано 22 грудня, адже саме цей день є найважливішим для успішного програмування подій наступного року.

Хай Буде!   

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Світодар Мирний.
0
Ще не підтримано

Отже, Зерно сформоване. І сформоване, на мій погляд, досить якісне Зерно. Тепер потрібно створити умови для його проростання. Дана стаття показала, що потрібно робити. Я підтримую плани на 2016 рік, викладені у статті. Успіхів нам у наступному 2016 році! Хай буде!

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Потрібна і вчасно подана стаття.Якщо поставлена мета -це мобілізує на пошук ресурсів(в широкому розумінні цього слова) для її досягнення.Дякую

Зображення користувача Світодар Мирний.
0
Ще не підтримано

Отже, Зерно сформоване. І сформоване, на мій погляд, досить якісне Зерно. Тепер потрібно створити умови для його проростання. Дана стаття показала, що потрібно робити. Я підтримую плани на 2016 рік, викладені у статті. Успіхів нам у наступному 2016 році! Хай буде!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Хай Буде!

Хай Буде!