Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Другий рік поспіль airBaltic визнана найпунктуальнішою компанією світу

Світ:

Латвійська авіакомпанія airBaltic визнана найпунктуальнішим авіаперевізником світу за підсумками 2015 року. Рейтинг найбільш пунктуальних авіакомпаній склали аналітики OAG, які відстежували точність виконання більш 50 млн. авіарейсів.
 

"Наші клієнти можуть розраховувати на незмінно пунктуальний сервіс. Ми дуже пишаємося тим, що команда airBaltic домагається такого результату вже другий рік поспіль, особливо тому, що в топ-10 рейтингу в порівнянні з попереднім роком ми бачимо менше європейських перевізників", - відзначає виконавчий директор airBaltic Мартін Гаусс.

Згідно з даними OAG, airBaltic торік досягла показника пунктуальності у розмірі 94,4% на рейсах, що з'єднують країни Балтії з пунктами призначення в Європі, на Близькому Сході, Росії та СНД. Це означає, що понад 9 з 10 рейсів airBaltic виконувала точно в строк.

Наступними за airBaltic за пунктуальністю  стали авіакомпанії Copa Airlines, Azul, Japan Airlines, All Nippon Airways, Finnair, TAM, Austrian Airlines, Hawaiian Airlines і LOT.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи