Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Антонов" планує програму розвитку в Латинській Америці, Азії та Африці

Світ:

Український авіаконцерн "Антонов" має намір створити сервісні центри для обслуговування літаків свого виробництва у Латинській Америці, Азії та Африці, повідомляє прес-служба концерну "Укроборонпром".

"Державне підприємство "Антонов", яке входить до складу державного концерну "Укроборонпром", створить авторизовані сервісні центри у Латинській Америці, Азії та Африці. Їх мета — забезпечення ефективної підтримки літаків "Антонов" та забезпечення технічного супроводу через єдиний центр техобслуговування", — йдеться в повідомленні.

Реалізація програми підвищить маркетингову привабливість літаків «Антонов» для ринків цих країн. А це означатиме зростання попиту на літаки українського виробництва.

Раніше державний концерн повідомляв на своїй сторінці у Фейсбук що ДП «АНТОНОВ» та «AERONEO, Industry, Commerce and Aeronautical services, LTD» підписали «Меморандум про взаєморозуміння» щодо взаємодії у просуванні комерційних літаків «Антонов» на ринки Європи та Азії; забезпечення лізингу; технічного обслуговування літаків «АНТОНОВ», які експлуатуються в Африці, включаючи їх відновлення та утилізацію, на базі Авіаційного технічного центру «AERONEO» в аеропорту Бежа, Португалія; а також у використанні технологічного потенціалу «АНТОНОВ» для модернізації існуючих та створення нових повітряних суден.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Слава Нацiї!

Коментарі

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Слава Нацiї!