Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

США передали Україні армійське обладнання на 23 мільйони доларів

Спецтема:

Уряд США передав Україні армійські системи захищеного радіозв'язку вартістю 21 мільйон доларів, а також медичне спорядження на 2 мільйони доларів. 

 

 

В ніч з 16 на 17 січня в аеропорт "Бориспіль" зі США прибула партія армійського обладнання для української армії, повідомила прес-служба посольство США в Києві.

Після проходження митних процедур обладнання буде передано до підрозділів Збройних сил України, що беруть участь у навчаннях у Яворові та Хмельницькому. Під час навчань американські інструктори навчать українських військовослужбовців поводженню з новим обладнанням.

Ця партія військової допомоги є частиною 75-мільйонної підбадьорюючої ініціативи" США, йдеться у повідомленні.

З 2014 року США вже надали Україні військову допомогу на 260 мільйонів доларів, включаючи постачання наметів, бронежилетів, тепловізорів, транспортних засобів, медичного та інженерного спорядження, портативних радіостанцій, противоминометных радарів і патрульних катерів. У той же час, Сполучені Штати не постачають Україні летального озброєння.

Нагадаємо, 26 листопада президент США Барак Обама підписав оборонний бюджет США-2016 з $ 300 млн військової допомоги для України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи