Зображення користувача Сергій Остапенко.
Сергій Остапенко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Щасливий Козацький Край у Вільній Українській Державі

КООРДИНАЦІЙНЕ КОЛО «ЗАПОРОЖЦІ» пропонує Додаткові нові напрямки економічного розвитку ЗАПОРІЖЖЯ до 2020 року, які викладено в КОНЦЕПЦІЇ стратегічного розвитку міста Запоріжжя.02_os_titeno_220216_29minr.mp3

КООРДИНАЦІЙНЕ КОЛО «ЗАПОРОЖЦІ» пропонує Додаткові нові напрямки економічного розвитку ЗАПОРІЖЖЯ до 2020 року, які викладено в КОНЦЕПЦІЇ стратегічного розвитку міста Запоріжжя.02_os_titeno_220216_29minr.mp3

Головне: знайти те що може об’єднати наше суспільство і допомогти нам зрушити найближчим часом до ЩАСЛИВОГО розвитку майбутнього всієї громади міста Запоріжжя. 
Тобто, знайти консенсус з усіма представниками громади і влади на шляху до ЩАСЛИВОГО розвитку майбутнього кожної людини.
Найголовніше, що дає впевненість у щасливому майбутньому кожної людини, це:
- душевний спокій;
- почуття гідності;
- економічна незалежність для гідного існування в суспільстві. 
Шлях творення ЩАСЛИВОГО розвитку майбутнього всієї громади міста Запоріжжя включає:
-ДУХОВНІСТЬ;
- підвищення рівня якості життя мешканців Запоріжжя та соціально-економічний розвиток міста.
Запропонована КОНЦЕПЦІЯ стратегічного розвитку складається з п’яти складових. 
Перша складова запропонованої загальної Концепції.
Концепція стратегічного розвитку в туристичній галузі.
Основне, що відрізняє цю Концепцію від усіх попередніх: 
це підкреслення і висвітлення ДУХОВНОЇ складової унікальної історії ЗАПОРОЗЬКОГО КРАЮ.
По –перше:
Наше місто і весь Запорозький край має історію і сотні артефактів від культур доби бронзи та скіфів – III тисячоліття до н.е. до славного Запорозького козацтва.
У Запорозьких козаків був особливий культ ПОКРОВИ ПРЕЧИСТОЇ ДІВИ МАРІЇ як захисниці від ворога. Образ ПОКРОВИ БОГОРОДИЦІ ввібрав в себе енергетику древніх образів матері-прородительниці, матері що дає життя і вкриває дітей своєю любов’ю, матері - «життєдайності, родючості та плодючості». 
В тому чи іншому вигляді цей Образ присутній у всіх конфесіях і віросповіданнях і не виявляє ні у кого відторження.
Традиційно до дня нашого міста у жовтні приурочується Покровський ярмарок.
Щоб ДІВА МАРІЯ знову прийняла нас під свій захист пропонується створити і встановити величний монумент образу ПРЕЧИСТІЙ ДІВІ МАРІЇ з ПОКРОВАМИ на площі замість пам’ятника Леніна.
По-друге:
Вздовж проспекту встановити пам’ятники багатьом видатним козацьким отаманам і діячам. 
Інноваційність підходу цієї Концепції.:
Перше: відсутність хоч десь у світі такого величного монумента образу ПРЕЧИСТІЙ ДІВІ МАРІЇ з ПОКРОВАМИ та проспекту з пам’ятниками видатним козакам;
Друге: можливість на протязі двох років встановити монумент і пам’ятники для того, щоб уже через рік запрацювала ТУРИСТИЧНА, ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНА ПРОГРАМА і люди з усього світу приїхали дивитись на таку красу і відвідати історичні місця нашого Запоріжжя. 
Втілення в життя такої Концепції дає можливість створення тисяч додаткових робочих місць з достойною заробітною платою і додатковими надходженнями до бюджету міста.
В – третє:
Це - Промисловий (індустріальний) туризм – новий і також перспективний для міста напрямок розвитку туристичної галузі. Потенційно цікавими і туристично-привабливими для різних категорій туристів, а також для мешканців міста є підприємства, які мають унікальні технологічні процеси.

Друга складова запропонованої загальної Концепції. 
Концепція стратегічного розвитку в галузі освіти в Козацькому ліцею.
Включає створення Козацького ліцею «Запорозька січова академія» з поглибленим вивченням козацьких традицій, з вивченням 5 мов світу, посиленою військово-фізичною підготовкою, з цільовим напрямком вступу до вишів за спеціалізацією «державне управління».

Цей проект зацікавить жителів міста в навчанні своїх дітей в Козацькому ліцеї та зацікавить іноземців до навчання в ліцеї і виведе Запоріжжя в лідери на світовому ринку освітніх послуг.

Третя складова запропонованої загальної Концепції. 
Концепція стратегічного розвитку в галузі енергонезалежності
Концепція енергонезалежності покликана:
- підвищити рівень життя мешканців Запоріжжя та економічний розвиток міста завдяки використанню екологічно чистих, енергонезалежних джерел енергії.
- створити повну незалежність міста від традиційних джерел енергії. Замість нафти, газу та вугілля місто може отримувати енергію від сонця та вітру. Таким чином, місто стане одним з міст у Світі з нульовими викидами вуглицю в атмосферу.

Четверта складова запропонованої загальної Концепції.
Концепція стратегічного розвитку в галузі IT-технологій, найновітніших технологій. 
Запоріжжя майбутнього – це місто новітніх технологій.
По-перше пропонується: Створити новий район міста з офісами для IT-технологій, найновітніших технологій - «Запорозьку долину новітніх технологій» на зразок Силіконової /Кремнієвої/долини штат Каліфорнія, США. 
Це дасть ще тисячі додаткових робочих місць для молоді що навчається у вузах міста і мільйонні надходження до бюджету міста.

П’ята складова запропонованої загальної Концепції. 
Концепція стратегічного розвитку відновлення екології міста 
Концепція покликана:
- підвищити рівень якості життя мешканців Запоріжжя та області шляхом забезпечення екологічного покращення стану довкілля та підвищення безпеки життєдіяльності громадян.

Цю КОНЦЕПЦІЮ стратегічного розвитку міста Запоріжжя можна доповнювати й розширювати.

Тому, пропонуємо Вам творити наше Запорожжя разом.

 

Наші інтереси: 

При творчому підході, цей матеріал можна використовувати як для будь-якого регіону України, так і для всієї України в цілому02_os_titeno_220216_29minr.mp3

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи