Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українська система електронних закупівель ProZorro виграла престижну міжнародну премію

Міністерство економіки здобуло перемогу в найпрестижнішій міжнародній премії в сфері закупівель World Procurement Award 2016 завдяки проекту ‎ProZorro‬ – повідомив Максим Нефьодов, заступник міністра економіки.

«Після Євробачення Павло Шеремета сказав: «Найкращою вдячністю Джамалі буде кожному з нас СЬОГОДНІ зробити щось, щоб виграти євро- чи глобо-конкурс у своїй галузі». Система публічних електронних закупівель ProZorro – challenge accepted!» – пише Нефьодов.

Вчора у Лондоні проект ProZorro‬ здобув нагороду World Procurement Awards 2016 в номінації Публічних Закупівель. В запеклій боротьбі українцям вдалось обійти Міністерство юстиції Великобританії, департамент освіти Австралії та інших претендентів.

Відповідно до закону «Про Публічні Закупівлі» протягом 2016 року всі державні закупівлі будуть переведені в електронну систему ProZorro.

Наші інтереси: 

Нові технології, нові підходи.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи