Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Друзі, час платити за сервер. Прошу підтримати розвиток Народного Оглядача!

Надійшов рахунок за оренду сервера в сумі 4087 гривень (139.90 EUR). Його треба оплатити першочергово – до 25 червня. А до кінця місяця нам треба винагородити роботу програмістів – за прискорення сайту і розвиток нового функціоналу.

У червні завершили бета-тестування гало-реклами, збільшили наповнення наших радіоканалів, продовжити бета-тестування тлумачного словника. Частково прискорили роботу сайту для авторизованих користувачів.

Вдалося зробити дві важливі публікації в «Газеті по-українськи»:

Триває робота з формування Інституту Міжмор’я і мережі FM-станцій місцевих громад.  

Задля розширення кола прихильників проведено семінар-дискусію: Україна, Міжмор’я, США, гібридна війна, постіндустріальний перехід: виступ Ігора Каганця і дискусія (аудіо)

У неділю зустрічаємося в Києві: 26 червня – чергові збори акціонерів стартапу Intermarium.online - реєстрація

Для популяризації демосів Міжмор’я створено перший навчальний ролик: Демоси: навчальний відеоролик про організаційну модель постіндустріальних громад

До кінця місяця маємо суттєво прискорити роботу сайту для авторизованих користувачів, впорядкувати систему доступів, створити довідник персоналій "Persona grata" (внутрішня база для потенційних союзників і небажаних осіб).

Уся ця робота потребує грошової енергії і моральної підтримки. Треба заплатити за оренду сервера (понад 4000 гривень), утричі більше - нашим програмістам за продуктивну роботу. Це багато для однієї людини, але ж нас – українців – багато! І ми в цілому світі!

Друзі, прошу ВСІХ наших прихильників не полінуватися і підтримати нашу роботу щедрими дарами. Для когось це займе кілька хвилин (натиснути кілька кнопок на комп’ютері), комусь доведеться підійти до банківського відділення чи терміналу Приватбанку.

Особливо велика надія на наших друзів за кордоном. Завдяки високому курсу валют, те, що для вас дрібниці – для нас в Україні є суттєвою підтримкою.

Додам, що навіть маленькі пожертви надихають і додають сили.

У 2016 році на нашому сайті вже було запроваджено багато корисних і цікавих новацій – їх можна переглянути у спецтемі Розвиток сайту НО

Для підтримки розробки можна робити автоматичні інвестиції через сайт або регулярні дари через Приватбанк:

Можна також робити перекази на мою картку Приватбанку: 5457 0829 0198 5288

Для наших закордонних друзів є й інші варіанти.

Після здійснення переказу прошу мені про це повідомити: sensar[@]meta.ua

Загальна кількість інвестицій залежить від кількості акціонерів. Тому прошу прихильників нашої справи, які досі лише спостерігали, активно фінансувати наші проекти, а також долучати до справи нових прихильників. Досвід показав, що для цього корисно використовувати наші паперові видання, які можна придбати на сайті за гали: 

Розповідайте знайомим про наш стартап і долучайте їх до громади акціонерів. Для цього допоможіть людині зареєструватися на сайті, стати гравцем (придумати аватар та ім’я), зробити першу інвестицію і стати інвестором.

Друзі, ми всі є солдатами тотальної війни, яка відбувається на всіх рівнях – від світоглядного й історичного до економічного та військового. Померлі на небесах і живі в окопах дивляться на нас з надією. Для відродження України ми маємо все: час, здібності, знання і гроші – стільки, скільки треба, не більше і не менше.

Війна – це прискорювач перетворень. Вона триватиме доти, доки Україна перенародиться, здійснить метаморфозу. Для цього їй потрібні світогляд, знання, інструментарій. Творенням усього цього й займається наш стартап.

Хай Буде! 

Наші інтереси: 

Повноцінно керувати можна тільки тим, що сам створив. Творимо власну державу!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи