Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У США для бізнесменів планують запустити нову стартап-візу на 5 років

Світ:

Адміністрація Барака Обами запропонувала нові правила імміграції, які дозволили б іноземним підприємцям залишатися в США на термін до 5 років. Умовою є володіння компанією з потенціалом для "швидкого зростання бізнесу і створення нових робочих місць", пише ImmigrantToday.

Про проект так званої "стартап-візи" оголосили 26 серпня. Тепер експерти мають 45 днів для подання зауважень до остаточного прийняття нових правил.

Згідно з проектом, іммігранти-підприємці, які володіють не менше 15% бізнесу і займають "активну і центральну роль" у діяльності компанії, мають право подати заяву на тимчасовий дозвіл на перебування у США на строк до 2 років. Якщо їм надано цей дозвіл, вони можуть продовжити його ще на 3 роки.

Однак не всі підприємці з новою ідеєю зможуть претендувати на візу. Для цього стартап повинен залучити мінімум $ 345 тисяч від кваліфікованих інвесторів США або отримати державний грант у розмірі не менше $ 100 тисяч. Також компанія повинна володіти потенціалом для "швидкого зростання бізнесу".

У Білому Домі оцінили економічні вигоди від нового правила. Там заявили: "Імміграційні реформи можуть підвищити продуктивність економіки США до $ 250 млрд, скорочуючи дефіцит федерального бюджету на $ 65 млрд протягом найближчих 10 років".

Нові правила стартап-візи підтримали багато технологічних компаній США.

Наші інтереси: 

Цікава ініціатива. США розуміється на стратегіях.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи