Аватар пользователя Олена Каганець
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Прес-секретар Путіна готовий спростувати, що "Путін - х**ло"

Категорія:

Спецтема:

Здається, Ахматова якось пожартувала, що "якщо на вулиці почуєш крик "Дурень!", то обертатися не обов'язково". МЗС, Лавров і Пєсков опинилися в досить дурному становищі, підштовхуючи один одного висловитися першим і не знаючи, як відреагувати на популярну пісеньку ("Путін - х**ло!") у виконанні Андрія Дещиці.

Відреагувати на офіційному рівні - означає легітимізувати матірний "титул" Путіна, надавши йому міжнародну популярність. А не відреагувати - не дозволяє "підворотне" виховання.

У муках цього "цугцванга" Пєсков заявив, що "На висловлювання Андрія Дещиці спочатку повинен відреагувати наш міністр закордонних справ". І "Для того, щоб дати оцінку подіям, потрібно якийсь час" ...

І ось кремлівська канцелярія ламає голову, як відповісти, не цитуючи матірну "тезу" ...

Лавров же промимрив щось незрозуміле про "культуру", жахаючись не те що процитувати "пісеньку", але навіть натякнути на її зміст.

І міністр прав: мільйони людей (у тому числі в підвідомчій вітчизні), що сидять на прісній теле-дієті, і в страшному сні не можуть собі уявити, що їх улюблений "гарант" - "х**ло". І якщо гаркнути у відповідь Україні занадто голосно, то ці невинні мільйони полізуть в інтернет довідатися (чернь - цікава до пліток), що то за "матірна частушка" про Путіна гуляє по планеті.

Захищати Росссію - це сьогодні забава мільйонів. Але не дай бог, мільйони "заглибляться" в сенс "образу". Тому радянський принцип знову до місця: викривати західних антирадянщиків, не цитуючи їх антирадянщину. ("Пастернака не читав, але засуджую").

"Матюкливу частушку не чув, але Дещиця бреше, як сивий мерин".

Перше правило Голого Короля - щосили робити вигляд, що ти не голий. І якщо знайдеться малолітній ідіот, який посмів би тицнути пальцем в пеніс монарха, то все ж нерозумно (погодьтеся) вступати з дитиною у сперечання, доводячи, що ти в штанах.

Путін же (в особі Лаврова і Пєскова) готовий вплутатися саме в це: на дипломатичному рівні він готовий заявити "місту і світу", що він, Путін, - не "х**ло".

Що ж? Слово - не горобець: "авторитетне" відсилання прес-секретаря Пєскова до слогану "Путін - х**ло!" додасть цьому тексту міжнародний статус і резонанс.

В одному французькому вірші, хлопчик намалював на стіні крейдою слово "Свобода". Влада раз за разом посилала різний робочий і служивий люд замазати це слово, але обведене фарбою і вискобленним в стіні, воно ставало раз за разом все помітніше ...

Сподіваюся, ми дочекаємося і міжнародної дискусії (аж до Радбезу ООН) про те, чи є президент Путін "Х**лом", чи правий міністр Дещиця. А, можливо, і заяв країн Євросоюзу на підтримку цієї "тези".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Кращий коментар

Аватар пользователя Віктор Макаренко
0
No votes yet

Супер!

Комментарии

Аватар пользователя Віктор Макаренко
0
No votes yet

Супер!

Аватар пользователя Творимир Здобудьволя
0
No votes yet

Важко щось заперечити, бо х**ло і в Африці х**ло!

Немає релігії понад істину