Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 86
  • Переглядів: 92

"Є мотивовані й готові служити" – нардеп про підготовку в Польщі загонів з українців за кордоном

Категорія:

Серед чоловіків, які нині перебувають у Польщі, є мотивовані та готові служити, але вони хочуть пройти навчання в хороших умовах за кордоном, розповів народний депутат від фракції "Слуга народу" Юрій Камельчук в ефірі телеканалу "Новини.LIVE".

24050501navchannya-2.jpg

Військові навчання / Фото: t.me/SerhiyNaiev
Військові навчання / Фото: t.me/SerhiyNaiev

"Якщо ми говоримо про те, як все ж таки повпливати на повернення чоловіків, то є серед них мотивовані, є серед них чоловіки, які готові служити, спортсмени чи, можливо, навіть з якимось певним бойовим досвідом, хтось не має його або його втратили. Але вони кажуть: "Ми б хотіли пройти навчання, і пройти його в хороших умовах за кордоном", – каже він.

Це вже відбувається за ініціативою керівництва морпіхів, які у Польщі готують невеликі підрозділи. Але йдеться не про тисячі, а про сотні.

"Йдеться поки що не про тисячі, але йдеться вже про сотні... Є українські громади, до речі, частина з них – це релігійні громади, серед них є чоловіки, які, просто почувши це повідомлення, самі висловили бажання про те, що вони готові готуватися і готові їхати, але їм треба навчання, екіпіровка і тоді – вперед", – сказав Камельчук.

 

Наші інтереси: 

Важливо проводити правильну мобілізацію, припинити залякування, мобілізувати економіку, заощаджувати ресурси, відправити на війну силовиків та інших працівників державного сектору, хто утримується державою. Потрібно показати приклад, а тих, хто обслуговує владу, також треба мобілізовувати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи