Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Американський морський піхотинець капрал Бостон: Я не роззброюсь!

Я не буду роззброюватися, щоб задовольнити страх, який був створений засобами масової інформації та вашою кампанією дезінформації проти американської громадськості. Ми, народ, заслуговуємо кращого, ніж ви.



Лист, який написав ветеран морської піхоти США сенаторці Дайан Файнштайн, архітекторці всеосяжної заборони штурмової зброї, розійшовся миттєво.

Автор листа, капрал Джошуа Бостон, який був в Афганістані у 2004-05 роках, розповів CNN, що він виступає проти реєстрації зброї, оскільки це призведе до її конфіскації. (Мається на увазі федеральний реєстр зброї, за створення якого зараз виступають прихильники посилення контролю за зброєю).

Крім того, ухвалення додаткових законів про контроль над вогнепальною зброєю буде служити лише роззброєнню законослухняних громадян, залишаючи їх беззахисними.

Ось лист, що він написав сенаторці Файнштайн:

Сенаторко Дайан Файнштайн,

Я не буду реєструвати зброю, якщо цей законопроект буде прийнятий, оскільки я не вважаю, що уряд має право знати, що в мене є. І я не думаю, що має сенс сказати вам, що в мене є, оскільки воно може бути вилучене в мене групою людей, які користуються збройним захистом, водночас засуджуючи мене за те саме.

Ви, шановно, перейшли межу своїх повноважень. Я ветеран морської піхоти вже 8 років, і мені не треба, щоб якась жінка, яка проголошує злом неживий предмет, маючи його, говорила мені, що мені не треба його мати. Я не ваш предмет. Я людина, яка береже вашу свободу. Я не ваш слуга. Я людина, якій ви служите. Я не ваш кріпак. Я плоть і кров Америки.

Я людина, яка боролася за свою країну. Я людина, яка навчилася. Я Американець. Ви не будете говорити мені, що я повинен зареєструвати свою напівавтоматичну AR-15 через дії якихось злих людей. Я не буду роззброюватися, щоб задовольнити страх, який був створений засобами масової інформації та вашою кампанією дезінформації проти американської громадськості. Ми, народ, заслуговуємо кращого, ніж ви.

З повагою, Джошуа Бостон

Капрал, Морська піхота США 2004-2012

 

 


В тему:

Справжня Народна Самооборона. Досвід американської демократії

Нова угода снайперів

Снайпер Рамірес: е-мейл RU в Україні - це маразм

Наша політична еліта – це не брахмани і не кшатрії. Навіть не вайш’ї. Це – офіціанти, тобто шудри

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи