Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Арійська Стрілецька Асоціація. Друга фаза.

Категорія:

Арійська Стрілецька Асоціація – це сучасна організаційна форма творення нового українського етносу – сонячного, сильного і здорового. Його ідеалом є арійський стрілець Козак Мамай – космогонічний образ реалізованого українця, що поєднує якості брахмана і кшатрія, святого і воїна.

ЧОТИРИЧАСНІСТЬ

Як українська етномережа, АРСА складається з первинних осередків (роїв та чот), що поступово об’єднуються в сотні, курені, полки та коші. Як духовна громада, АРСА умовно розділяється на чотири частини:

1. «АРСА освячуюча» (АРСА-1): мислителі, священики, волхви, характерники, науковці, митці, аналітики, письменники, журналісти, художники, поети, музиканти.

2. «АРСА воююча» (АРСА-2): державні та соціальні організатори, громадські активісти, правозахисники, політики, військові, тренери, інструктори з туризму, експерти зі зброї, скаут-майстри тощо.

3. «АРСА підтримуюча» (АРСА-3): симпатики, які надають підтримку грошима, обладнанням, територією, інфраструктурою, зв’язками та іншими ресурсами.

4. «АРСА народжуюча» (АРСА-4): молоді матері й батьки, вихователі, фахівці з дітонародження та євгеніки – всі, що займаються народженням і плеканням нової, арійської генерації українців.

Ідея створення Арійської Стрілецької Асоціації вперше була викладена у статті Продай одежу й купи меч! 26 серпня 2006 року. Через півтора роки, а саме 24 лютого 2008 року, відбулось Заснування Арійської Стрілецької Асоціації .

Для успішного формування нової етнічної ідентичності доцільно визначитися:

– чим нова спільнота відрізняється від інших спільнот;
– які якості властиві її членам;
– з кого складається оточення цієї спільноти (хто є «інші»);
– як вона взаємодіє з цим оточенням.

ЧИМ СПІЛЬНОТА АРСА ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ ВІД ІНШИХ СПІЛЬНОТ

АРСА – це паросток нової цивілізації в нинішньому цивілізаційному перегної. Арії відрізняються від інших українських спільнот світоглядом, способом життя, організацією і зовнішнім виглядом.

СВІТОГЛЯД:

Арії переконані, що наш світ створений добрим Богом-Творцем, і цей світ є ідеальним для навчання і розвитку людини. Всі труднощі, перешкоди і хвороби, що зустрічаються на нашому шляху, є лише індикаторами, які вказують нам на наші помилкові уявлення та дії. Всі правильні, природні дії людини приносять їй лише радість, розвиток і нові можливості.

Людина – це втілена божественна сутність, що є невід’ємною частинкою Творця Всесвіту. Шляхом цілеспрямованих зусиль людина може дедалі більше поєднувати своє божественне і земне начала, прямуючи до боголюдського стану. Практика поєднання божественного і земного називається релігією (від «ре»-«лига» – відновлення зв’язку). Будь-яка світоглядна система, що не веде до такого поєднання, не може називатися релігією в точному значенні цього слова. Зокрема, не є релігією іслам, буддизм, іудаїзм та іудохристиянська єресь, оскільки вони не розглядають людину як втілену божественну сутність і органічну частинку Бога-Творця, – отже в них немає самого предмету для поєднання божественного і земного, тобто немає власне релігії.

Людина розвивається шляхом багаторазових земних втілень-реінкарнацій. Для позначення цього феномену Ісус Хрестос вживав слово «палінгенезія»: «Істинно кажу вам: ви, що пішли за мною, в палінгенезії стократно одержите і життя вічне успадкуєте» (Матвій 19.28—29). Визнання факту реінкарнації органічно притаманне арійській традиції, за словами Бгагавад-гіти,

Ми одіж вдягаєм нову, як стара перетліла,
І дух із старого в нове поселяється тіло.


Тому, що посіємо сьогодні, те й пожнемо в наступних втіленнях: залишимо після себе здорових дітей – народимося в здорових тілах; залишимо чисту природу – народимося в земному раю, а не на смітнику; залишимо після себе культуру – народимося в світлі й знатимемо, хто ми, звідки прийшли і куди йдемо.

СПОСІБ ЖИТТЯ:

Арії намагаються все робити так, щоб збільшувати особисту і колективну силу. Думки, слова, емоції, фізичні вправи, харчування, знайомства набувають вищого сенсу лише тоді, коли роблять нас сильнішими. Водночас поступово, але дедалі тотальніше відкидається все, що нас послаблює – лихослів’я, депресивне мислення, страх перед майбутнім, тютюнопаління, алкоголь (включаючи пиво та інші слабоалкогольні напої), продукти з хімічними добавками, їжа швидкого харчування, медикаменти, нецікава робота, пусті знайомства, зомбуючі ЗМІ (передусім телевізор), безцільне дозвілля.

Арії переконані, що світ буде таким, яким вони захочуть. Перетворення світу починається з оновлення себе, гармонізації родинних стосунків, освячення навколишнього життєвого простору. Для цього арії застосовують наймогутніший інструмент перетворення себе і світу – технологію самозцілення «Живе Слово». Основана на ній практика самовідновлення є сучасним продовженням Примордіальної (первинної) традиції Білої раси — духовно-інтелектуального потоку, що надає силу і життєспроможність білій людині вже протягом щонайменше 25–30 тисячоліть.

Арії відкидають лицемірство цього світу з його брехнею, «політкоректністю», «толерастією» та іншими блудом. Вони все називають своїми іменами, виконуючи настанову найвидатнішого арія — Ісуса Хреста: «Хай буде ваше слово: так — так; ні — ні. А що більше цього, те від лихого». Все протиприродне, все, що протидіє еволюційному розвитку людини і противиться задумам Творця, є проявом його противника (арамейською мовою – «сатани»), тобто є сатанізмом. Мотором еволюційного вдосконалення Всесвіту є змагальність («боротьба за існування»), в якій перемагають найсильніші, отже – найдосконаліші. Воля Творця в тому, щоб ми були сильними.

ОРГАНІЗАЦІЯ

Базовою організаційною структурою арійської спільноти є первинна громада (рій або чота) – організована група духовно близьких людей («ближніх»), завжди готових до безкорисної допомоги один одному. Первинна громада АРСА має виразне усвідомлення своєї місії – певної соціальної спеціалізації, яка робить громаду цікавою для інших арійських громад і є підставою для кооперації з ними. Така громада має власний егрегор – психоенергетичний банк, завдяки якому твориться феномен психоенергетичної солідарності – взаємопідтримки членів громади, що діє незалежно від відстаней між ними.

Почесним головою, учителем і небесним покровителем Арійської Стрілецької Асоціації є Ісус Хрестос, Син Божий, галілеянин. Згідно з його чіткою настановою, вся організація його послідовників є МЕРЕЖЕЮ, в якій батьком є Творець Всесвіту, учителем — Ісус, а наставником (еволюційною метою, ідеальним зразком) — боголюдина (хрестос): «Ви ж не давайте себе звати: учитель; один бо ваш учитель, а ви усі брати. Та й батька собі теж не іменуйте на землі: один бо у вас Батько — той, що на небесах. Ані наставниками не давайте себе називати, один бо ваш наставник — хрестос». Тому глобальною формою об’єднання первинних арійських громад є всесвітня Українська етномережа. Рої і чоти АРСА об’єднуються в територіальні сотні (курені) і полки. Після досягнення достатнього рівня самодостатності вони легалізуються як місцеві і регіональні організації Української Національної Громади (УНГ) – див.: «Український мир. Стратегія УНГ».

АРСА прагне до максимальної самодостатності. Зростання рівня самодостатності – це головний критерій успішності розвитку арійської спільноти. Арії прагнуть все мати своє: культуру, науку, виховні та освітні заклади, інформаційний простір, програмне забезпечення, комунікації, фінансово-економічну систему. Це фундаментальна умова творення нової цивілізації. Вона зафіксована в Арійському вольовому імперативі, сформульованому на зорі Трипільської цивілізації 7500 років тому: «Все, що робиться з власної волі, – добро. Все, що робиться з чужої волі, – зло. Треба знати це коротке визначення добра і зла».

ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД

Чисте тіло. Арії переконані, що їхнє тіло – це храм Святого духа. Творець зробив його досконалим. Наше завдання – навчитися ним правильно володіти, розкриваючи його прихований потенціал. Тому арії не визнають протиприродне «вдосконалення» тіла всілякими обрізаннями, татуюваннями, пірсингами та іншою гидотою. Арійська традиція передбачає тимчасове ритуальне розмалювання тіла, яке змивається тоді, коли це потрібно, після чого тіло знову повертається до первозданної чистоти.

Фундаментальне здоров’я. Арії відрізняються від інших тим, що вони не хворіють (це не побажання, а твердий факт). Не хворіють і їхні діти. Відповідно, їх не цікавлять аптеки, медикаменти та інші сумнівні послуги під дахом «міністерства скорочення населення». Козацьке здоров’я досягається правильним світоглядом, чистою українською мовою, здоровим способом життя, перебуванням у чистому інформаційному просторі, практикою Живого Слова, цікавою роботою, спілкуванням з іншими аріями – такими ж світлими, здоровими, життєрадісними.

Одяг сили. Арії носять одяг в «арійському стилі», який робить людину зосередженою та цілеспрямованою, наснажує її силою і внутрішньо дисциплінує. Прикладом такого одягу є розробки дизайнерської студії та інтернет-крамниці «Рідна мода»: гімнастерки, футболки, вишиванки, шеврони, кепі з символікою сили.

Сенсар – окультурена українська мова. Яка мова людини, таке її мислення. Шляхетна людина говорить чистою мовою, чиста мова облагороджує людину. Арії плекають українську мову, наповнену точним сенсом, очищену від зловорожих закладок і спотворень. Мова Сенсар («носій сенсу») робить ефективнішими комунікації між аріями, дозволяє їм бачити світ в істині, тобто таким, яким він об’єктивно є (істина – «те, що єсть», німецьке ist – «є»).

РИТУАЛИ

Ритуал (обряд) — це освячена традицією регламентована символічна дія, спрямована на оновлення людини та спільноти, повернення їх до природного стану (у відичному санскриті «рита» – природний порядок, правильний колообіг). Головні ритуали Арійської Стрілецької Асоціації – це традиційні арійські ритуали, започатковані в добі Трипілля:

Хрещення водою. Щорічне омивання у природній воді 21 березня (на весняне рівнодення) – напередодні арійського Нового року, який святкується 22 березня. Сенс ритуалу хрещення водою – символічне очищення і поєднання з Всесвітом через воду, адже вода – найпотужніший природний носій інформації, а тіло людини на 80% складається з води.

Хрещення вогнем. Активізація волі, очищення психіки, гармонізація біополя і фізичне оновлення шляхом читання універсальних форм «Живого Слова». В євангелії ця практика називається «хрещенням Святим духом» – див. дослідження Водою і вогнем.

Хліб і вино. Це прадавній ритуал побратимства, відомий щонайменше зі скіфських часів: 1) лідер громади освячує хліб і чашу з "вином" - свіжим виноградним соком, випиває ковток і пускає по колу за годинниковою стрілкою; 2) розламує хліб і розподіляє його між членами громади для споживання; 3) всі разом співають славні – духовні гімни. Ритуал «хліба і вина» було виконано Ісусом з апостолами під час святкування ними арійського Нового року у четвер 22 березня 31 року.

Вітання. Згідно з прадавньою традицією, арії вітаються словом «Радіймо!» Людина відчуває повноту життя тоді, коли радіє–яріє, тому що в ній діє Ра-Сонце, він же Ярило — «сонячний дух». Від слова «ярій» походить гелленське вітання «хайре!» і санскритське «харі!» — радій, радуйся. Слова відомої молитви «Богородице Діво, радуйся!» вказують на ту ж саму сонячну, арійську традицію.

ЯКОСТІ, ЩО ПРИТАМАННІ ЧЛЕНАМ АРСА

1. Арії перебувають у «просторі волі» або, тимчасово, у «просторі пригод». Нагадаємо, що наш світ має чотири простори: «страждань» (найнижчий), «боротьби», «пригод», «волі» (найвищий) – див. Мамай на драконі. У просторі волі панують душевний спокій і любов, оптимізм і безстрашність, впевненість у власних силах і здатність йти в лобову атаку. Ознакою утвердження в цьому просторі є наявність достатньої кількості вільного часу. Людина волі перестає хвилюватися і метушитися, бо знає: часу в неї стільки, скільки потрібно, – не більше й не менше.

2. Арії твердо дотримуються Українського миру Залізної доби, тому не критикують інших українців, натомість підтримують і заохочують будь-які прояви української активності.

3. Арії активні, завжди здорові, бадьорі, спортивні, впевнені у своїх силах. Вони відповідають за свої слова і завжди виконують обіцянки.

4. Арії безстрашні: вони не бояться ні життя, ні смерті, оскільки «Смерть – це середина життя» (стародавня арійська приказка).

5. Арії згуртовані і солідарні, передусім завдяки духовній, психоенергетичній та інформаційній єдності.

6. Арії йдуть Шляхом слави: «Ви — світло світу. Не може сховатись місто, що лежить на верху гори. І не запалюють світла і не ставлять його під посудиною, лише на свічник, і воно світить усім у хаті. Так нехай світить перед людьми ваше світло, щоб вони, бачачи ваші добрі вчинки, прославляли вашого Батька, що на небесах» (Матвій 5.13-16). Арії перебувають в духовній єдності зі святими і героями українського народу, які спостерігають з небес за своїми нащадками. Тому арії прагнуть діяти так, щоб не було причин стидатися своїх думок, слів і вчинків – див. Честь і Слава. Вони намагаються жити так, неначе всі їхні вчинки транслюються у живому ефірі на весь світ. Арії позбавлені лицемірства.

7. Арії – вільні люди. Вони не допускають насильства над собою. Вони все роблять лише з власної волі – згідно з Арійським вольовим імперативом. Арії ні від кого не чекають подачок, а причини своїх перемог і поразок шукають передусім у самих собі.

8. Арій твердо дотримуються трьох «золотих правил»: Оздоровлюйся! Роби те, що любиш! Тримайся за своїх! Вони знають, що вихід у вищий простір буття потребує зусиль: «Царство Боже здобувається силою; і ті, що вживають силу, схоплюють його» (Матвій, 11.12). Тому арії наполегливо накопичують силу.

9. Арії люблять Всесвіт і живуть в гармонії з природою та її стихіями – за прикладом Ісуса Хреста, який навчав своїх учнів любити життя, заспокоювати вітер, ходити по воді, керувати вогнем, відновлювати себе і зцілювати ближніх.

АРСА – це мережева корпорація друвідів, тобто людей, що долучені до вищої сили і систематично плекають цю силу в собі (від арійських коренів *дру – сила, *віда – знання). Відомо, що «статус друвіда вказував насамперед не на професію служителя культу, а на належність до спільноти людей, причетних до божественної мудрості. Організація друвідів не являла собою касту, як це вважають деякі дослідники, а була відкритою для людей будь-якої статі, проте лише шляхетного походження» – див.: Святий Йосип і Діва Марія були друвідами. Тому АРСА відкрита для всіх шляхетних людей, що поділяють зазначені вище духовні цінності.

З КОГО СКЛАДАЄТЬСЯ ОТОЧЕННЯ АРСА

Головна особливість аріїв у тому, що вони володіють досвідом самозцілення Живим Словом і мають доступ до найпотужнішого у світі арійського егрегора. Це дає їм ясність мислення, віру до себе і Творця, єдність з вищими силами та їхній захист, життєрадісність, енергійність, солідарність, відповідальність, цілеспрямованість. В результаті арії мають Віру – сонячний світогляд, що дає силу. Арії сприймають один одного як «ближніх», завжди готових до безкорисної допомоги один одному.

Відповідно, всі інші, які не мають Віри – не належать до етносу аріїв. Таких людей Ісус Хрестос називав неуками, простаками, невіруючими. Зазвичай, їм властиві більшість з описаних нижче якостей:

1) вони не вірять у силу Слова;

2) вони вважають, що Творця Всесвіту не існує, а якщо вже ж таки існує, то він недосконалий, схильний до помилок;

3) причини невдач шукають не в собі, а в зовнішніх ворогах;

4) вважають світ вороже налаштованим щодо людини (звісно, через помилки Творця);

5) вважають, що живуть на землі лише один раз, тому треба урвати від життя всі можливі задоволення;

6) бояться майбутнього, зі страхом чекають катаклізмів і «кінця світу»;

7) не визнають факту енергетичної взаємопов’язаності людей, зокрема, що причинами хворобливості дітей зазвичай є гріхи їхніх батьків;

8 ) вважають, що низькі вчинки можна приховати, тому допускають лицемірство;

9) вважають, що можна вилікуватися за допомогою пігулок, уколів, вакцинацій та хірургічних операцій;

10) вважають, що українцям, на відміну від молдаван, естонців та інших європейців, протипоказана цивільна зброя, бо вони тут же здуру перестріляють один одного;

11) вважають галілеянина Ісуса Хреста євреєм;

12) регулярно споживають інформаційні помиї з «зомбоящика» та інших ЗМІ;

13) не уявляють свого життя без м’яса, пива та іншої «слабоалкогольної» отрути;

14) вважають, що світ захопили «масони» і повністю його контролюють;

15) вважають, що Україна – прохідний двір і «дохла чайка при битій дорозі», тому не виживе без вступу до ЄС, НАТО, РФ чи СНД;

16) дуже заклопотані, у них постійно «немає часу», навіть для спілкування зі своїми дітьми.

Розділення на аріїв і не-аріїв на має географічної, майнової чи соціальної прив’язки. Людей з сонячною свідомістю і людей із затемненою свідомістю можна знайти будь-де, у всіх соціальних групах, з різними професіями і матеріальними статками. Рівень свідомості – це узагальнюючий критерій еволюційного розділення українців на «вчорашніх» і на «майбутніх» – тих, які, згідно з Доброю Новиною, успадкують землю.

ВЗАЄМОДІЯ З НАВКОЛИШНІМ ОТОЧЕННЯМ

Арійська Стрілецька Асоціація як глобальна українська етномережа друвідів формується у просторі волі (див. вище). Це дозволяє діяти вільно, ефективно і невимушено. Характер взаємодії аріїв з українцями, які ще не належать до АРСА, визначається тим, в якому просторі буття вони перебувають:

1. Люди, які вже є у просторі волі, визначаються за кілька хвилин чи навіть кілька секунд – методом резонансу. Вони відразу ж сприймають сонячну ідею перетворення України і включаються у спільну працю – див. Основи самоорганізації Етномережі.

2. Люди, яку перебувають у просторі пригод, потребують на порядок більше енергії для того, щоб зрозуміти сутність ідеї Великого Переходу. Головний критерій того, що людина знаходить в цьому просторі, – жвава зацікавленість технологією «Живе Слово» як найпотужнішим інструментом самовдосконалення і поліпшення своєї долі.

3. З тих, хто перебуває у просторі боротьби, лише одиниці сприймають ідею перетворення і, долаючи сумніви, починають рух вгору. Натомість більшість вважають свій стан цілком «нормальним» і мислять в категоріях існуючої «матриці», рабами якої вони є. Дискутувати з ними немає сенсу – це пуста втрата часу і здоров’я. Більше того, якщо вчасно не зупинитися, то темна людина може стати твоїм ворогом. Тут набуває реальності євангельська пересторога: «Не давайте святого псам, і не кидайте перел ваших перед свиньми, щоб не потоптали їх ногами і, ОБЕРНУВШИСЬ, НЕ РОЗДЕРЛИ ВАС» (Матвій 7.6).

4. З тими, хто перебуває у просторі страждань, за рідкісними винятками, взагалі немає про що говорити. Якщо почнете такому розповідати про Творця, приховані можливості людини і потребу докласти зусиль для зміни свого життя, то він подумає, що розмовляє з безумцем.

З погляду ефективності і швидкості розгортання Української етномережі, доцільно працювати з людьми простору волі і простору пригод. Бо тієї енергії, яку ми змушені витратити на навчання однієї людини з простору боротьби, вистачить для навчання десятків людей з простору пригод і сотень людей з простору волі. Про це в Добрій Новині сказано максимально відверто: «Дай спершу, щоб діти наїлись; не личить бо взяти хліб у дітей і кинути щенятам» (Марко 7.27). В євангельській символіці, «хліб» – це вищі знання, «діти» – це ті, які бажають їх сприйняти, «щенята» – це ті, які неспроможні зрозуміти і сприйняти ці знання.

Якщо узагальнити, то існуюча цивілізація – це перегній для творення нової, вищої цивілізації. Це перезрілий, гниючий плід, з якого виростає паросток чистого здорового життя. Це ресурс, з якого твориться новий світ.

СТРІЛЕЦЬКІ КЛУБИ

Другий етап розгортання АРСА передбачає створення стрілецьких клубів. Підвищення культури зброї – це не самоціль, а засіб згуртування українців та їх психологічного вдосконалення, призвичаювання до здорового способу життя, підвищення точності, відповідальності та самодисципліни.

Членами стрілецьких клубів АРСА можуть були лише українці з ясною свідомістю і високим рівнем самоконтролю. Відповідно, арійські стрільці не вживають алкоголь і тютюн, натомість плекають здорове тіло і здоровий дух. 

Стрілецькі клуби – це громади здорового проведення дозвілля, «групи вихідного дня». Для діяльності такого клубу потрібно мати:

1) інструктора з тієї зброї, яку можна придбати в місцевому магазині зброї (тобто членів клубу цікавить не зброя взагалі, а передусім та, яку можна законно придбати в магазині та зареєструвати в органах МВС);

2) обладнане стрільбище або тир за межами міста, ближче до природи;

3) автотранспорт з добре знайомим шофером;

4) громаду аріїв, що бажають підвищити свою стрілецьку культуру.

Кожна виїзна зустріч стрілецького клубу має завершуватися здійсненням арійського ритуалу побратимства («хліб і вино»). На період початкового становлення громади, коли збираються мало знайомі люди, "вино" ( тобто виноградний сік або вода) споживається не з однієї чаші, а з окремої посуди для кожного учасника обряду.

Всі заходи здійснюються за рахунок грошей членів громади. В ідеалі всі учасники – 1) інструктор, 2) власник чи продавець магазину зброї, 3) шофер, 4) стрільці – мають бути членами однієї громади АРСА.

У результаті гарно проведеного вихідного дня члени клубу отримують задоволення від спілкування в колі однодумців і відпочинку на природі, інструктор і шофер отримують свою винагороду, магазин зброї розширює ринок покупців, стрільбище знаходить нових користувачів. Під час проведення стрілецького дозвілля можна обговорити і спланувати тактику і стратегію громади АРСА, познайомитися з представниками інших громад, обмінятися досвідом.

Клуби АРСА одночасно є високоякісним середовищем для знайомств. Річ у тім, що зброя і здоровий спосіб життя притягують чоловіків зі здоровими інстинктами і правильним мисленням. А там, де збираються справжні чоловіки, збираються і справжні жінки. Тому стрілецькі клуби – це одночасно і клуби знайомств для аріїв і арійок.

В ході діяльності стрілецьких клубів відбувається виявлення авторитетних лідерів, уточнюється місія (спеціалізація) громади, здійснюється природний розподіл функцій між членами згідно з правилом «Роби те, що любиш!».
 


В тему:

НЕЗАЛЕЖНІСТЬ-22: друга фаза

У Галілеї відбувся другий збір АРСА

Справжня Народна Самооборона. Досвід американської демократії

Банк-що-не-збанкрутує

Бути арієм!

Ми – арії, новий український етнос!

Основи самоорганізації Етномережі

Заснування Арійської Стрілецької Асоціації — першого рівня мережевої гри Вишня Борія

Що таке Арійська Стрілецька Асоціація?

Одяг сили, або оздоровлюючий мілітаризм

Запрошуємо до громади «Народний Оглядач»!

Читацький клуб «Перехід-IV»: Що таке УНГ?

Мамай на драконі

Реформація: 25 пунктів (політична програма УНГ)

Український мир Залізної доби

Арійська Реформація «Кому Вниз»

Українці для України — Україна для українців! Маніфест Української Національної Громади

Український мир. Стратегія УНГ

Створюємо громади УНГ

Придбай нашивку «Галар»!

Як отримати журнал «Перехід-IV» №13 з аудіодиском

Як передплатити «Народний Оглядач»

Відновлення порядку. Українська ідея третього тисячоліття.

Українці починають і виграють

Постгеноцидна нація має право на нестандартні програми відродження

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Павло Свищ.
0
Ще не підтримано

Є власники зброї у Львові?
Може спробуємо зібратися в тирі?

Бажаючі стати власниками зброї теж би були бажаними ))

Суть в тому, щоб робити світ кращим, а близьких людей - щасливішими )

Коментарі

Зображення користувача Павло Свищ.
0
Ще не підтримано

Є власники зброї у Львові?
Може спробуємо зібратися в тирі?

Бажаючі стати власниками зброї теж би були бажаними ))

Суть в тому, щоб робити світ кращим, а близьких людей - щасливішими )