Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Більшість хуліганів в школах США виявилися неграми і латиноамериканцями

В американських школах найчастіше арештовують школярів-афроамериканців та вихідців із Латинської Америки. Такі дані дослідження, підготованого міністерством освіти США. Про це повідомляє Associated Press.

35 відсотків школярів, яких заарештовують за вчинені в школі правопорушення - це афроамериканці, 37 відсотків - вихідці з латиноамериканських країн. При цьому чорношкірі учні складають лише 18 відсотків від числа тих школярів, дані про які були взяті для цього дослідження, латиноамериканці - 34 відсотки.

Ймовірність того, що чорношкірих учнів виключать зі школи, в три рази вище, ніж у випадку з білими школярами. Докладну доповідь з цього приводу міністерство публікує 6 березня. Як пояснює The New York Times, мова йде про державні безкоштовні школи. Дані зібрані за 2009-2010 навчальні роки.

За словами міністра освіти США Арні Данкан (Arne Duncan), проблема полягає в тому, що учні, які належать до меншин, піддаються більш серйозним покаранням. При цьому міністр, як повідомляє The Washington Post, зазначив, що уряд не стверджує, що в даному випадку йде мова про відкриту дискримінацію.
 



В тему:

Злочинність має колір

Чорні, білі – бояться чорних однаково

Чи потрібні нам такі "біженці" ?

Расові вбивства у Британії

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи